Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2018
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Первый написав:Річні премії не за горами. ШО ДЕШЕВЕ КУПИТИ? ну шоб потім дорого продати? Які є варіанти?
Перший ! Я також так хочу ! Квартиру в Києві за одну річну премію !
Порадьте що робити, тільки будь-ласка без "води" та загальних фраз на кшталт "працювати краще".
У Вас там знизу допис "бажаю всім процвітання", досить просто бажати, переходьте до дій ! Не треба всім, почніть з мене !
Хотіти не врєдно, врєдно не хотіти.
Одна знайома мені казала: в 20 років не має розуму - то вже й не буде, в 30 років не має авто - то вже й не буде, в 40 Не має квартири - то вже й не буде, в 50 здоров'я - то вже й не буде. Бреше мабуть.
А по суті, люба компанія де виплата топам залежить від прибутку. Найбільш ймовірно - це дочки західних компаній.
Хоча Знайомий в одному з районів Київської області займається КУПИ ПРОДАЙ зерном. От десь на однуху в оранжі і виплатять. Інший - засобами захисту рослин... концентрацією паїв, буріння, будівництво сонячних електростанцій...
Цей рік досить вдалий. Думаю люди нормально отримають. А оскільки вкласти не має куди, то все польється в кржн. Адже бурять в Полтавській, баб лапають в верхолах, а офіс то в КИЙОВІ:-)
Зи. Я колись тримав 100 баксів в руках і думав, що Я самий крутий і ні в кого скільки не має. Пройшло багато років. 100 баксів залишилося, але прийшло розуміння, що річний бонус, навіть в самих неочікуваних місцях аля "хіба то робота" може бути досить дивного розміру, а Я був лошарою коли так думав. Наприклад Ніколи не думав, що з декількох кіосків лавашів можна купити квартиру в Києві.
Зи. 100 чоловік відправив в польщу- заробив на квартиру в Кийові:-))))))
Так що єдине, що можу порадити, так це те, що за робити роботу задля роботи квартиру не купиш. Якось так.
Над Аркадой сгущаются тучи. Земельна комісія Київради ухвалила рішення про розірвання договору оренди з «Контактбудсервіс» щодо ділянки під Патріотіку на Озерах.
Аркада подтверждает и готова судиться, если Киеврада проголосует за это решение.
1. Авто Євро Сила влаштовує двіжуху і вимагає закон і розмитнення на б***
2. поки вона влаштовує двіжуху за легалізацію своїх тачок, пацани з Західної України, які собі поробили «карти поляка» чи «посвідчення малого прикордонного руху», і які ніколи на постійно не ввозили б*** сюди, тільки на тимчасове - катаються туда-назад на них, що 5 днів (а паралельно возять туда сигарети, а назад хавчик контрабасом) - вони так роками робили
3. Пацанів з Західної України взагалі не гребе ані Авто Євро Сила, ані Закони, ані нічо - у них всьо норм і своя тєма
4. І тут Авто Євро Сила таки добивається прийняття Закону 8488.
5. І наші браві митники врубають босса і кажуть - тепер каждий має забашляти на в’їзді розмитнення, а як будете їхати назад (ну ви ж тіпа поляки?) то ми вам його повернемо.
6. І та вся банда шо возила сігарєти, опиняється в Польщі і раптово з’ясовує, шо теперка не мож в’їхати до України на контрабас і тимчасове, а тіко все має бути за 2-3 штуки євро і по новому Закону.
7. Який, нагадую, продавила Авто Євро Сила (ніяк не повязана з тими хто возить сігарєти)
Тепер - західноукраїнські пацани попередили, шо люба машина з значком АЄС - як появиться, то ціла не буде, - АЄС офігіває, шо по ходу вийшло з тих всіх протестів, - а жаба і гадюка курять в ліжку ))))
Пацани ж заблокували дорогу і давай не пускати тупо всіх. А серед всіх - були польські дипломати.
І тепер поляки вимагають у наших митників списки протестуючих, після чого збираються позабирати у них всі карти поляка і посвідчення МПР (малого прикордонного руху) - і паспорти забанити, аж до депортації. І халява з катанням через кордон закінчиться нараз ващє
Попкорну на всіх не вистачить ))
Востаннє редагувалось Evgeny в Вів 27 лис, 2018 19:21, всього редагувалось 1 раз.
Всем салют!!!! был чуток за бугром, что тут нового по теме? )))))
Общался со знакомым-ищет квартиру на осокорках--НЕ панель, и после 2000 годов постройки с кое-каким ремонтом, чтоб сразу заехать Дешевле 50 куе нихрена нет. Все что дешевле 50 куе--это только патриотика, от которой у него дергается глаз, или панель. Говорит мониторил днепровскую набережную\григоренко\ахматовой\и даже урлоскую те дома что не панельки там--нифига нету, а год назад были. от таки дела