|
Байки про банки і не тільки.... |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Нед 20 вер, 2009 11:48
http://t-pravda.net/ru/policy/13th-floo ... tikuq.html
Какая доля проблемных кредитов в банке?
- По ипотеке – 60%, по автокредитам – 20%. Общая доля проблемных кредитов в кредитном портфеле банка составляет около 50%.
Вот интересно..... а в наших палатах какой реальный порядок цифр?
-
petra1000
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 20 вер, 2009 15:11
petra1000 написав:квестор написав: найбільш правильним виглядає спосіб поділу- "порівну"....і відсутність неврозів є гарантованою... 
Все верно! Только в золото и серебро не советую вообще! В нашей стране спред между куплей-продажей дуже широкий! Можно реально влететь.....Касательно 3-5 валют.... тожке самое, даже фунт у нас не пользуется особой популярностью..... и суммы маленькие как правило, да и спред тоже ..........широковат будет.... и не везде обменять можно! .... Я недавно в одном населенном пункте ( с населением 15 тыс чел) даже не смог евро поменять...... так пришлось на "парах" до областного центра добираться...... Так что поддерживаю мысль Квестора 50/50..... евра/доллар.....
Петра, не потрібно увесь світ зафарбовувати лише в "чорно -білі" кольори....адже життя цікаве півтонами...наші пацієнти крім євро і долара охоче приймають ...франк, рубль....і навіть гривню..
..а фунт якраз пацієнти у пасиви не беруть...а Ви знаєте, що гроші потрібно зберігати у банках...і не скляних ..а просто надійних.
Стосовно металів...все залежить від термінів...чим довший термін зберігання тим більше металевих грошей ....бо, папір навчились друкувати...а "філософський камінь" так і не винайшли... 
Востаннє редагувалось квестор в Нед 20 вер, 2009 15:14, всього редагувалось 1 раз.
-
квестор
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 394 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 20 вер, 2009 15:13
petra1000
..бо, "не нашкодь ! ".
-
квестор
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 20 вер, 2009 15:20
petra1000 написав:http://t-pravda.net/ru/policy/13th-floor/6166-sergej-shherbina-qrukovodstvo-rodovid-banka-velo-riskovuyu-politikuq.html Какая доля проблемных кредитов в банке?
- По ипотеке – 60%, по автокредитам – 20%. Общая доля проблемных кредитов в кредитном портфеле банка составляет около 50%.
1) Жорстка проблематика-15-25%.
2) Реструктуризовані(лонговані)-30-40%
Решта...обслуговується...мабуть.. 
-
квестор
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 20 вер, 2009 18:45
квестор написав:petra1000 написав:http://t-pravda.net/ru/policy/13th-floor/6166-sergej-shherbina-qrukovodstvo-rodovid-banka-velo-riskovuyu-politikuq.html Какая доля проблемных кредитов в банке?
2) Реструктуризовані(лонговані)-30-40%
Квестор, по моему банковский бизнес в ближайшие 2-3 года будет однозначно убыточный, ведь 30-40% реструктуризованных кредитов это просто оттягивание проблем, ведь по прогнозам экспертов доллар в Украине будет расти, та и все остальное не радует, и на что надеятся...?
Кстати вот интересная статья о курсе доллара, на мой взгляд так и будет: http://www.epravda.com.ua/publications/4ab2014821dbd/
-
kutuz
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 97 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 20 вер, 2009 19:04
квестор написав:Петра, не потрібно увесь світ зафарбовувати лише в "чорно -білі" кольори....адже життя цікаве півтонами...наші пацієнти крім євро і долара охоче приймають ...франк, рубль....і навіть гривню.. ..а фунт якраз пацієнти у пасиви не беруть...а Ви знаєте, що гроші потрібно зберігати у банках...і не скляних ..а просто надійних. Стосовно металів...все залежить від термінів...чим довший термін зберігання тим більше металевих грошей ....бо, папір навчились друкувати...а "філософський камінь" так і не винайшли... 
Так то оно так!
Золото оно и в Африке конечно золото.... впрочем доллар тоже в Африке
По "трехлитровкам" тоже согласен, но научен Совком...... поэтому только "свободная любовь", и та только "текущая"... И знакомым тоже не рекомендую........  А тем , кто с Надрой и укрпромом "прилип" ничего доказывать и не надо
А что касается валютной корзины, то "полутона" ......Квесторе..... актуальны разве что в крупных городах.......
И проблема, как я уже писал, одна - ликвидностью зовется....... т.е. свободный обмен валюты ( в т.ч. и франки с фунтами) или того же золота без ограничений.....
Ты Квестор видимо кроме Киева да Цюриха не видел глубинки украинской.......
А я видел..... И говорю ответственно, что в ряде районных центров и евро не всегда на гривну поменяешь..... Конечно я утрирую, но лично со мной неоднократно бывали случаи, когда гривна в кармане заканчивается, а банки уже не работают (пятница вечером)....... И суббота впереди..... И менялы с утра в субботу то есть, то нету.... валюту поменять нереально было....
А были случаи, когда 100 евро даже покупать отказывались..... мол спросом не пользуются..., только доллар..... я представляю, если бы с фунтом или франком к ним пришел....... Они ведь в глаза такой валюты не видели! (Та даже в крупных городах не все кассиры банков такое СКВ видали).....
И повторюсь, что речь идет не о крупных городах.... а о глубинке......
Так что ...... может я в чем-то и не прав, но свою нычку я разделил по-своему:
50%- убитый енот, 40% еврики, 10%-гривасики.....
Востаннє редагувалось petra1000 в Нед 20 вер, 2009 19:34, всього редагувалось 1 раз.
-
petra1000
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 20 вер, 2009 19:30
квестор написав:1) Жорстка проблематика-15-25%. 2) Реструктуризовані(лонговані)-30-40% Решта...обслуговується...мабуть.. 
Ну тогда Квесторе я не солидарен с тобой в оценках наших пациентов!
У тебя оптимизьма многовато....... Веришь в чудеса!.... или?
Я бы палату "А" и "Б" при таких проблемных цифрах разогнал  Это же сколько свежей крови им надо для успешного лечения.........? А с девальвационными ожиданиями ? У меня в голове не укладывается.......
-
petra1000
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 20 вер, 2009 20:15
Шановні, щоби це значило?
Сьогодні ING Група оголосила про своє рішення згорнути нещодавно розпочатий роздрібний бізнес у сфері банківських послуг в Україні. Таке рішення є частиною глобального процесу перегляду бізнес портфелю ING з метою спрощення структури ING Групи.
Протягом останніх кількох місяців ING Група вжила ряд важливих заходів щодо зниження ризиків, скорочення витрат та оптимізації бізнесів. Однак у сьогоднішніх складних економічних умовах ING Група зобов’язана продовжувати оптимізовувати свій капітал та вирівнювати баланс. Саме тому було прийнято рішення не залучати масштабні інвестиції, необхідні для успішного розвитку роздрібного банківського бізнесу в Україні.
АБ «ІНГ Банк Україна» запевняє, що всі зобов’язання перед клієнтами та співробітниками будуть дотримані. Роздрібні офіси АБ «ІНГ Банк Україна» працюватимуть до 29 травня 2009 року. Найближчим часом клієнтів буде проінформовано щодо процесу закриття їх рахунків.
Востаннє редагувалось omontana в Нед 20 вер, 2009 20:16, всього редагувалось 1 раз.
-
omontana
-
-
- Заблокований
- Подякував: 182 раз.
- Подякували: 512 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 20 вер, 2009 20:15
petra1000 написав:Так то оно так! А что касается валютной корзины, то "полутона" ......Квесторе..... актуальны разве что в крупных городах....... И проблема, как я уже писал, одна - ликвидностью зовется....... т.е. свободный обмен валюты ( в т.ч. и франки с фунтами) или того же золота без ограничений..... Ты Квестор видимо кроме Киева да Цюриха не видел глубинки украинской....... А я видел..... И говорю ответственно, что в ряде районных центров и евро не всегда на гривну поменяешь..... Конечно я утрирую, но лично со мной неоднократно бывали случаи, когда гривна в кармане заканчивается, а банки уже не работают (пятница вечером)....... И суббота впереди..... И менялы с утра в субботу то есть, то нету.... валюту поменять нереально было.... А были случаи, когда 100 евро даже покупать отказывались..... мол спросом не пользуются..., только доллар..... я представляю, если бы с фунтом или франком к ним пришел....... Они ведь в глаза такой валюты не видели! (Та даже в крупных городах не все кассиры банков такое СКВ видали)..... И повторюсь, что речь идет не о крупных городах.... а о глубинке...... Так что ...... может я в чем-то и не прав, но свою нычку я разделил по-своему: 50%- убитый енот, 40% еврики, 10%-гривасики.....
Я думаю, что не стоит смешивать понятия - в чём хранить и с чем ходить.
-
reef
-
-
- Подякував: 194 раз.
- Подякували: 200 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 20 вер, 2009 20:21
omontana написав:Шановні, щоби це значило? Сьогодні ING Група оголосила про своє рішення згорнути нещодавно розпочатий роздрібний бізнес у сфері банківських послуг в Україні. Таке рішення є частиною глобального процесу перегляду бізнес портфелю ING з метою спрощення структури ING Групи. Протягом останніх кількох місяців ING Група вжила ряд важливих заходів щодо зниження ризиків, скорочення витрат та оптимізації бізнесів. Однак у сьогоднішніх складних економічних умовах ING Група зобов’язана продовжувати оптимізовувати свій капітал та вирівнювати баланс. Саме тому було прийнято рішення не залучати масштабні інвестиції, необхідні для успішного розвитку роздрібного банківського бізнесу в Україні. АБ «ІНГ Банк Україна» запевняє, що всі зобов’язання перед клієнтами та співробітниками будуть дотримані. Роздрібні офіси АБ «ІНГ Банк Україна» працюватимуть до 29 травня 2009 року. Найближчим часом клієнтів буде проінформовано щодо процесу закриття їх рахунків.
Помоему это что-то старое 
-
oksana--61
-
-
- Подякував: 37 раз.
- Подякували: 5 раз.
-
-
Профіль
-
-