Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
gun написав:А что, бонусы на Б5 сгорали вчера? Вчера выводил уже прошло. Но мне и сегодня начислили, нажал вывести. Правда теперь не знаю, выведутся или сгорят.
Вчера был последний рабочий день, поэтому и сгорали вечером. Эти же сгорели бы в конце марта! Вы как в первый раз...
без разницы рабочий день или нет, вывести нужно до конца квартала - я выводил в последний день сентября, в воскресенье около 20-00, бонусы не сгорели, и были выплачены первого числа без проблем
А что вы имеете в виду под "без разницы рабочий день или нет"? Я вот, к сожалению, совсем отключился 29-го насчет того, что кешбек надо забрать, и все сгорело нафиг, хоть квартал еще и не закончился. И в правилах же тоже записано: "п. 18. Організатор в останній РОБОЧИЙ день кожного кварталу списує суму усіх Бонусів, що були нараховані Клієнту на його Бонусний рахунок за період дії Програми, але не були виплачені Учасником на свій картковий рахунок через систему ІБ «ТАС24» або «TAS2U»."
При беглом взгляде - уточнили тарифы в тас2ю, с учётом его "манисендной" природы
За посиланнями у новині відкриваються поки ще діючі тарифи. Нові,очевидно, опублікують пост-фактум. Але, оскільки про зміни повідомлено лише за 3 дні, погіршення умов не має бути.
ignorabimus написав:Оплатил сегодня Киевэнерго за электричество с В5, кэшбэк 1%, куда обращаться с жалобой, чтобы доначислили?
На жаль, цього року вже робочих днів нема, тому Ваша транзакція проведеться вже у наступному і, відповідно, не попадає під дію акції. А без акції кешбек на комунальні послуги 1%.
Востаннє редагувалось chico в Пон 31 гру, 2018 17:44, всього редагувалось 1 раз.