Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Подякував всім хто знайшов час поділитись звоїми міркуваннями !
change_pm Відверто кажучи за ціну ще не взнавав, збирався телефонувати після свят. Але 1300 за повітря над ямою давати не готовий. На мою думку таку ціну можна просити за котел десь в центрі міста. Можливо треба зачекати, щоб забудовник реальніше оцінив ситуацію або брати вже в хоча б на етапі готових стін. Стосовно вул. Лукаша. Щось мені ця локація до серця не лежить. Хоча вона ніби нічого ! Більше подобається Пак Тауер. Стосовно перевірки землі. Якщо Ви маєте на увазі, що нпр Поляки можуть предявити претензії і показати якісь доки, що вони є/були власниками землі то Я в це не вірю. Гадаю, що це більше штучне роздмухування самі розумієте ким і для чого !
Ethereum Погулянка,Новий Львів,можливо Сихівський масив ці локації наразі не розглядаю взагалі. Основна причина це те, що там місця для будівництва валом, а отже при будь-якому стресі там житло втратить вартість в першу чергу.
Підсумую коротко для себе. Якщо справді вартість повітря над котлом в цьому будинку коштує 1300, то варіант з перепродажем відпадає ! Погоджуюсь, що купивши за такі гроші зараз, перепродати потім буде тяжко навіть враховуючи, що в тому районі фактично нічого не будується. Також сумнівно виглядає інвестиція для дитини бо якщо до вартості в 1300 за голі стіни додати вартість ремонту і якихось меблів то кінцевий варіант буде золотий ! За ці гроші можна підшукати вторинку з ремонтом в тій локації.
Львівський БатяР написав:Подякував всім хто знайшов час поділитись звоїми міркуваннями !
change_pm Відверто кажучи за ціну ще не взнавав, збирався телефонувати після свят. Але 1300 за повітря над ямою давати не готовий. На мою думку таку ціну можна просити за котел десь в центрі міста. Можливо треба зачекати, щоб забудовник реальніше оцінив ситуацію або брати вже в хоча б на етапі готових стін. Стосовно вул. Лукаша. Щось мені ця локація до серця не лежить. Хоча вона ніби нічого ! Більше подобається Пак Тауер. Стосовно перевірки землі. Якщо Ви маєте на увазі, що нпр Поляки можуть предявити претензії і показати якісь доки, що вони є/були власниками землі то Я в це не вірю. Гадаю, що це більше штучне роздмухування самі розумієте ким і для чого !
Ethereum Погулянка,Новий Львів,можливо Сихівський масив ці локації наразі не розглядаю взагалі. Основна причина це те, що там місця для будівництва валом, а отже при будь-якому стресі там житло втратить вартість в першу чергу.
Підсумую коротко для себе. Якщо справді вартість повітря над котлом в цьому будинку коштує 1300, то варіант з перепродажем відпадає ! Погоджуюсь, що купивши за такі гроші зараз, перепродати потім буде тяжко навіть враховуючи, що в тому районі фактично нічого не будується. Також сумнівно виглядає інвестиція для дитини бо якщо до вартості в 1300 за голі стіни додати вартість ремонту і якихось меблів то кінцевий варіант буде золотий ! За ці гроші можна підшукати вторинку з ремонтом в тій локації.
Погулянка (як і вся ближча до центру частина Личаківського району) зараз забудована якісно, в тому числі дорожчими новобудовами. Тому навіть наявність вільних площ не зможе обвалити ціни. Особливо цікаво виглядає ділянка на території Молдвинпрому, де будуть квартири вікнами прямо в парк (який навряд чи забудують). Решта (Новий Львів, Сихів) - масовий сегмент, ви праві. "Чего много - тому и цена невелика". Новий Львів при цьому виглядає значно привабливіше від Сихова через відносну близькість до центру і можливу появу (років через 5-10) ІТ містечка біля Податкової. Але це перспектива і далека і примарна.
Можливо LvivTechCity раніше добудують. Тоді і Лукаша і Парк Тауєр в тренді будуть. Доречі, поки що картинка Парк Тауєра і реальність не в кращу сторону співпадають.
change_pm написав:Можливо LvivTechCity раніше добудують. Тоді і Лукаша і Парк Тауєр в тренді будуть. Доречі, поки що картинка Парк Тауєра і реальність не в кращу сторону співпадають.
change_pm написав:Можливо LvivTechCity раніше добудують. Тоді і Лукаша і Парк Тауєр в тренді будуть. Доречі, поки що картинка Парк Тауєра і реальність не в кращу сторону співпадають.
Без злорадства констатую, що 2 проекта - 5 Avenue та Дольче Віта заморожені, і на лун написано, що немає зв'язку з забудовником. Так що здається, час лізти в котловани закінчився.
change_pm написав:Без злорадства констатую, що 2 проекта - 5 Avenue та Дольче Віта заморожені, і на лун написано, що немає зв'язку з забудовником. Так що здається, час лізти в котловани закінчився.
відверто думав, що ця ситуація почнеться ще на початку 2018р. дуже дивував увесь цей шалений і дивний бум на будівельному ринку
цікава стаття: Як змінився світ фінансів за рік: 12 трендів, про які треба знати Минулий рік був багатий на фінансові події та злам тенденцій. Автори виділили дванадцять трендів. https://www.epravda.com.ua/publications ... 10/644137/
А що думаєте про новобудову від Ріелу з квартирами по 23-26 квадратів? Якщо купити кілька таких під оренду, на перший погляд вигідніше, ніж просто однокімнатні.
SunnyBunny написав:А що думаєте про новобудову від Ріелу з квартирами по 23-26 квадратів? Якщо купити кілька таких під оренду, на перший погляд вигідніше, ніж просто однокімнатні.
Хоч як кажуть, на кожний товар є свій покупець, як на мене 23 м2 то комірчина - варіант для студіків та самотніх людей, тому мені здається, що стартувати треба хочаб від 30 м2. таке вже більше підійде молодій бездітній сімї...
SunnyBunny написав:А що думаєте про новобудову від Ріелу з квартирами по 23-26 квадратів? Якщо купити кілька таких під оренду, на перший погляд вигідніше, ніж просто однокімнатні.
Хоч як кажуть, на кожний товар є свій покупець, як на мене 23 м2 то комірчина - варіант для студіків та самотніх людей, тому мені здається, що стартувати треба хочаб від 30 м2. таке вже більше підійде молодій бездітній сімї...
Теж задумався щодо тих смартів під здачу в оренду, почав цікавитись шо ся робе з ринком Львівської нерухомості, власне так і натрапив на цю гілку . Якщо порівнювати, однокімнатні в цьому ЖК досить великі, по 45-47 метрів. Тобто за ті самі гроші можна придбати або однокімнатну або майже два смарти. З мінусів на разі бачу вищу вартість ремонту двох смартів сумарно відносно однокімнатної (два санвузли, дві кухні і т.п.) і звужену цільову аудиторію. Смарти то шось нове для Львова, наскільки буде попит, по чому можна буде їх здавати? Чи можна буде їх здавати на довготривалий термін, 1 рік і більше? І саме основне кому, щоби не вбили ремонт на раз? Я лиш приглядаюсь, тому реальними цінами не оперую, хто знає реальні розцінки, не з оголошень поправте пліз, але як на мене однокімнатну можна здати +- за 200, якщо два смарти підуть в оренду по 150 то це має бути цікаво. Треба ще врахувати що заселити орендарів можна буде в кінці 21-го року, які будуть ціни? І в такому випадку за рік маємо 3600 з двох смартів проти 2400 з однокімнатної. Тобто на третину цікавіше, що має підняти окупність. Але то мої роздуми, питання чи підуть реально ці "комірчини" в оренду по 150 через 2-3 роки?