Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
посетитель написав:Выданные в привате доллары брать отказались.
Допустимо на сумі 20К забракували 10-20 папірців (точки, штампіки, грибок і інші пошесті), депо-договір підписаний, сума впечатана, запасу папірців нема, що далі?
перепишут договор на ту сумму которую готовы принять.Делов то
Укргазбанку вернули 3/4 выведенных средств Прокуратура Киева завершила досудебное расследование в отношении злоумышленницы, которая организовала преступную схему по завладению более 98 млн грн средств Укргазбанка.
Банк накачують грошима, щоб дорожче продати. Уже давно. Примусово загнали в банк купу держустанов. Привабливі відсотки у валюті, але таке враження, що клієнт-фізична особа просто заважає. Я приніс депозит, просидів півгодини, черги нема, всі зайняті, пішов, повертаюся : те саме. По ходу, день пропав, а цій фігні краю не видно
max_us_ua написав:Банк накачують грошима, щоб дорожче продати. Уже давно. Примусово загнали в банк купу держустанов. Привабливі відсотки у валюті, але таке враження, що клієнт-фізична особа просто заважає. Я приніс депозит, просидів півгодини, черги нема, всі зайняті, пішов, повертаюся : те саме. По ходу, день пропав, а цій фігні краю не видно
Интересно, удастся ли кого-то развести на такую покупку? Или может просто отпишут часть акций европейцам в счёт старых долгов? Таким образом, и "европейский инвестор зайдет", и тратиться им не придётся
У банк зайде Міжнародна фінансова корпорація, яка фінансує переважно найменш розвинені країни. Думаю, акції може отримати за описаною Вами схемою за дуже невелику плату, а що не живими грошима, то це стовідсотково
max_us_ua написав:Привабливі відсотки у валюті, але таке враження, що клієнт-фізична особа просто заважає. Я приніс депозит, просидів півгодини, черги нема, всі зайняті, пішов, повертаюся : те саме. По ходу, день пропав, а цій фігні краю не видно
у меня процесс заноса депо (как нового клиента) занял 25-30 минут максимум. Очередей не было. Может повезло?
max_us_ua написав:У банк зайде Міжнародна фінансова корпорація, яка фінансує переважно найменш розвинені країни. Думаю, акції може отримати за описаною Вами схемою за дуже невелику плату, а що не живими грошима, то це стовідсотково
Тоже думаю, что реальных дураков покупать это за живые деньги - нет. Не каждый согласится и даром его взять. Разве что с доплатой. А у тех "инвесторов", которые уже вложились - выбор невелик
max_us_ua написав:У банк зайде Міжнародна фінансова корпорація, яка фінансує переважно найменш розвинені країни. Думаю, акції може отримати за описаною Вами схемою за дуже невелику плату, а що не живими грошима, то це стовідсотково
Тоже думаю, что реальных дураков покупать это за живые деньги - нет. Не каждый согласится и даром его взять. Разве что с доплатой. А у тех "инвесторов", которые уже вложились - выбор невелик
IFC начинает вхождение в капитал Укргазбанка Министерство финансов, IFC и государственный Укргазбанк начинают оценку и структурирование финансового инструмента для вхождения IFC в капитал банка.