Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 309310311312313 ... 1054>
Повідомлення Додано: Сер 06 лют, 2019 23:29

akurt
Жырный тролль ,
, вместо ответа , придрался к тоиу что на клаве бкквы рядом
Vadim_

Подякував: 622 раз.
Подякували: 508 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 06 лют, 2019 23:48

Vadim V написав:
  akurt написав:Той, про кого я розказую, має не одну квартиру, бере "на обслуговування" квартири з орендною платою в 10 000 -14 000 гривень. Орієнтир - 10 квартир (бува щось змінюється). Його зарплата - 5 відсотків від орендної плати в місяць.
- 1 квартира - 500-700 гривень.
- 10 квартир - 6 000 БЕЗПОДАТКОВИХ гривень на місяць.
Не густо, але працює 1-3 дні на місяць.

х х х
Думаю, що безглуздо брати одну квартиру - що ті 500-700 гривень на місяць? На цигарки?

Читав -перечитував , так і не зрозумів сенс написаного :?

Не оно?
- 1 квартира - 500-700 гривень.
ol_zy

Подякував: 449 раз.
Подякували: 788 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 07 лют, 2019 08:18

На жаль, саме цей рядок той пан на зміг подолати...

Така діяльність, такі заробітки, то не для всіх...

А взагалі - той легінь, що бере на утримання квартири, своєю роботою задовлений.
Ось дивіться: знайшов гарного грошовитого клієнта на оренду та умовив взяти саме його - яка оренда плата?
Зараз все піднялося...
О! 15 000 гривень (за такою ціною здано 2-к вартиру тиждень тому біля летовища імені короля Данили Галицького) - вже заробив 50% від тих 15 000 - 7500.
Відразу взяв тую квартиру на утримання - ще 5% від 15 000 - 750 гривень щомісяця "капає".
Оскільки квартира новенька - щойно закінчено якісний ремонт - володар вкинув у те 15 000 гидомирно-зелених долярів - то там щось може зламатися тільки і перші пару тижнів - а так - прийшов 1-го березня, перевірив, чи стіни не обідрали, та ТВ не винесли, чи не влаштували з того притон, гроші перерахував, покази лічильника записав, дошкандибав до найближчого терміналу Приватбанку - грошики скинув орендодавцю на картку Приватбанку - роботу виконано! Можна й кави випити...
Вже можна трохе й жити...
Ну як жити: хіба то життя - у того легіня дочка грає на скрипці - то весь час її відправляє то у Відень, то у Мілан... суцільний клопіт... Слава Богу, з аеропорту імені короля Данили Галицького зараз всюди можно полетіти без клопоту... Дівчина і літає... А батько заробляє...
Є така робота - гроші з орендарів збирати!
akurt

Подякував: 4002 раз.
Подякували: 1446 раз.

Профіль

4
Повідомлення Додано: Чет 07 лют, 2019 09:07

akurt написав:На жаль, саме цей рядок той пан на зміг подолати...

Така діяльність, такі заробітки, то не для всіх...

А взагалі - той легінь, що бере на утримання квартири, своєю роботою задовлений.
Ось дивіться: знайшов гарного грошовитого клієнта на оренду та умовив взяти саме його - яка оренда плата?
Зараз все піднялося...
О! 15 000 гривень (за такою ціною здано 2-к вартиру тиждень тому біля летовища імені короля Данили Галицького) - вже заробив 50% від тих 15 000 - 7500.
Відразу взяв тую квартиру на утримання - ще 5% від 15 000 - 750 гривень щомісяця "капає".
Оскільки квартира новенька - щойно закінчено якісний ремонт - володар вкинув у те 15 000 гидомирно-зелених долярів - то там щось може зламатися тільки і перші пару тижнів - а так - прийшов 1-го березня, перевірив, чи стіни не обідрали, та ТВ не винесли, чи не влаштували з того притон, гроші перерахував, покази лічильника записав, дошкандибав до найближчого терміналу Приватбанку - грошики скинув орендодавцю на картку Приватбанку - роботу виконано! Можна й кави випити...
Вже можна трохе й жити...
Ну як жити: хіба то життя - у того легіня дочка грає на скрипці - то весь час її відправляє то у Відень, то у Мілан... суцільний клопіт... Слава Богу, з аеропорту імені короля Данили Галицького зараз всюди можно полетіти без клопоту... Дівчина і літає... А батько заробляє...
Є така робота - гроші з орендарів збирати!

15к біля летовища за 2кім...докази в студію.
Квесторе_поверніться

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1918 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 07 лют, 2019 11:46

И доказательств никаких не требуется!

Будинок новий... Новобудова... Ремонт закінчили в основному - до Нового року, потім - обладнання і все таке... десь пару тижнів тому все було повністю готове... Орендаря шукали всього 1 (один) тиждень...
Я знаю, що Ви особисто шукаєте "поближче до центру"... Наприклад, на Лукаша... То пройде...
Достатньо взяти калькулятор...
На Лукаша повітря над котлованом по якій ціні? По 1400 квадрат... Добре...
Там, де я розповідаю (не можу ж я розкривати всю приватну інформацію - але до летовища пішки - до термінала "А" - рівно 2 300 м) - майже в 2,5 рази дешевше квадрат...
Порахуйте ефективність...

P.S. У завзятих орендодавців є купа інтересних правил. Серед них є одне дуже цікаве Правило:
"Один місяць стоїть квартира пуста без орендаря - це однаково, що ви потім цілий рік здавали її на 1000 гривень дешевше, ніж хотіли, і ніби-то отримали..."
akurt

Профіль

4
Повідомлення Додано: Чет 07 лют, 2019 13:18

akurt написав:
Я знаю, що Ви особисто шукаєте "поближче до центру"... Наприклад, на Лукаша... То пройде...
Достатньо взяти калькулятор...
На Лукаша повітря над котлованом по якій ціні? По 1400 квадрат... Добре...
Там, де я розповідаю (не можу ж я розкривати всю приватну інформацію - але до летовища пішки - до термінала "А" - рівно 2 300 м) - майже в 2,5 рази дешевше квадрат...
Порахуйте ефективність...

Akurt, щось мені підказує, що ви Квесторе_поверніться с кимось поплутали :) то бува...

Тут така справа, що Лукаша був по 14 000 грн за метр, так само як і місто трав свого часу (2016 рік).
То якщо Лукаша через деякий час буде 1400 уе за метр, то буде дуже і дуже файно. А ось місто навряд чи буде 1400 уе за метр.

Яка буде ефективність можна буде сказати десь ближче до кінця року, як відремонтуємо і здамо))) але не думаю, що буде менше 10% річних.
change_pm

Заблокований
Подякував: 126 раз.
Подякували: 1070 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 07 лют, 2019 15:24

Порадьте,де краще купити квартиру,щоб здавати під оренду:Авалон на Чорновола,чи Грінвіль хаус на Княгині Ольги
Ляна

Подякував: 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 07 лют, 2019 15:38

Можливо, я й сплутав...
Але по 1400 доларів пропонують там... "ближній центр"...
А приятелі купили по 1400 у.о. ОСТАННЮ на Рильського - то навіть ближче до центра, ніж Лукаша...
Зображення

Однушка... звісно, всі перегородки поламали, зробили ремонт у шведському стилі - шось загалом вкинули 90 000 долярів.
Ну, здають... не 15 000 гривен, і не 500 доларів на місяць, а 650...
Каждуть, що то їм бардзо вигОдно єст...

P.S. Якесь прямо неподобство: доляр вже по 26,5... Орандодавці потирають руки від шаленого задоволення: статки збільшуються...
От не даремо ж задавали питання: купити квартиру під здачу, лежати на пляжУ, а гроші самі (майже) йдуть на карту Приватбанка.
Востаннє редагувалось akurt в Чет 07 лют, 2019 15:45, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Профіль

4
Повідомлення Додано: Чет 07 лют, 2019 15:40

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

Lambada написав:Щойно переїхалася біля комерційного приміщення, побудованого спеціально для Нової пошти. Дубляни, ближче до заправки Shell.
Не можу зараз додати фото.
Кажуть, там же будуються склади для Ікеа. Тобто хтось інвестує, а НП і Ікеа будуть орендувати.
Це тисячі квадратних метрів. Рік тому я скидала фото вирівнювання території. Зараз вже скоро запрацюють, мабуть.

То про таку комерцію йде мова?

Про таку в яку можно вкласти десь 30-35к і щоб була потрібна орендарям. Я просто не шарю що люди хочуть.

Sent from my iPhone using Tapatalk
fis

Подякував: 13 раз.
Подякували: 36 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 07 лют, 2019 15:50

Ляна написав:Порадьте,де краще купити квартиру,щоб здавати під оренду:Авалон на Чорновола,чи Грінвіль хаус на Княгині Ольги

Особисто я той район - Чорновола - ну дуже не люблю, наче й не Львів... Кам"яньске наче...

А взагалі - все залежить від того, на якого клієнта ви розхраховуєте: бідному однаково, де жити, аби дешевше.
А якшо хочете заполучити смаколик у вигляді "ІТ-ника" - чемного, багатого, акуратного, то йому - крім якісного інтернету - майже нічого не потрібно.
Тоді він звертає увагу тільки на таке:
- чи нова квартира...
- чи якісний ремонт...
- чи перша здача...
- парковка...
- як можна проїхати-доїхати, пробки у Львові бувають - то ж жах... як не поїдеш - витрати пального 14 літрів...
Якщо врахувати, що офісні центри все ж будуть у Львові будувати в районі Іподрому - то я би глянув на Княгині Ольги... а то й південніше...
Тобто почніть з того: на якого клієнта ви розраховуєте.
akurt

Профіль

4
  #<1 ... 309310311312313 ... 1054>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість