akurt
Жырный тролль ,
, вместо ответа , придрался к тоиу что на клаве бкквы рядом
|
|
![]()
Не оно?
![]() На жаль, саме цей рядок той пан на зміг подолати...
Така діяльність, такі заробітки, то не для всіх... А взагалі - той легінь, що бере на утримання квартири, своєю роботою задовлений. Ось дивіться: знайшов гарного грошовитого клієнта на оренду та умовив взяти саме його - яка оренда плата? Зараз все піднялося... О! 15 000 гривень (за такою ціною здано 2-к вартиру тиждень тому біля летовища імені короля Данили Галицького) - вже заробив 50% від тих 15 000 - 7500. Відразу взяв тую квартиру на утримання - ще 5% від 15 000 - 750 гривень щомісяця "капає". Оскільки квартира новенька - щойно закінчено якісний ремонт - володар вкинув у те 15 000 гидомирно-зелених долярів - то там щось може зламатися тільки і перші пару тижнів - а так - прийшов 1-го березня, перевірив, чи стіни не обідрали, та ТВ не винесли, чи не влаштували з того притон, гроші перерахував, покази лічильника записав, дошкандибав до найближчого терміналу Приватбанку - грошики скинув орендодавцю на картку Приватбанку - роботу виконано! Можна й кави випити... Вже можна трохе й жити... Ну як жити: хіба то життя - у того легіня дочка грає на скрипці - то весь час її відправляє то у Відень, то у Мілан... суцільний клопіт... Слава Богу, з аеропорту імені короля Данили Галицького зараз всюди можно полетіти без клопоту... Дівчина і літає... А батько заробляє... Є така робота - гроші з орендарів збирати! ![]()
15к біля летовища за 2кім...докази в студію.
![]() И доказательств никаких не требуется!
Будинок новий... Новобудова... Ремонт закінчили в основному - до Нового року, потім - обладнання і все таке... десь пару тижнів тому все було повністю готове... Орендаря шукали всього 1 (один) тиждень... Я знаю, що Ви особисто шукаєте "поближче до центру"... Наприклад, на Лукаша... То пройде... Достатньо взяти калькулятор... На Лукаша повітря над котлованом по якій ціні? По 1400 квадрат... Добре... Там, де я розповідаю (не можу ж я розкривати всю приватну інформацію - але до летовища пішки - до термінала "А" - рівно 2 300 м) - майже в 2,5 рази дешевше квадрат... Порахуйте ефективність... P.S. У завзятих орендодавців є купа інтересних правил. Серед них є одне дуже цікаве Правило: "Один місяць стоїть квартира пуста без орендаря - це однаково, що ви потім цілий рік здавали її на 1000 гривень дешевше, ніж хотіли, і ніби-то отримали..." ![]()
Akurt, щось мені підказує, що ви Квесторе_поверніться с кимось поплутали ![]() Тут така справа, що Лукаша був по 14 000 грн за метр, так само як і місто трав свого часу (2016 рік). То якщо Лукаша через деякий час буде 1400 уе за метр, то буде дуже і дуже файно. А ось місто навряд чи буде 1400 уе за метр. Яка буде ефективність можна буде сказати десь ближче до кінця року, як відремонтуємо і здамо))) але не думаю, що буде менше 10% річних. ![]() Можливо, я й сплутав...
Але по 1400 доларів пропонують там... "ближній центр"... А приятелі купили по 1400 у.о. ОСТАННЮ на Рильського - то навіть ближче до центра, ніж Лукаша... ![]() Однушка... звісно, всі перегородки поламали, зробили ремонт у шведському стилі - шось загалом вкинули 90 000 долярів. Ну, здають... не 15 000 гривен, і не 500 доларів на місяць, а 650... Каждуть, що то їм бардзо вигОдно єст... P.S. Якесь прямо неподобство: доляр вже по 26,5... Орандодавці потирають руки від шаленого задоволення: статки збільшуються... От не даремо ж задавали питання: купити квартиру під здачу, лежати на пляжУ, а гроші самі (майже) йдуть на карту Приватбанка. Востаннє редагувалось akurt в Чет 07 лют, 2019 15:45, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!
Про таку в яку можно вкласти десь 30-35к і щоб була потрібна орендарям. Я просто не шарю що люди хочуть. Sent from my iPhone using Tapatalk ![]() Особисто я той район - Чорновола - ну дуже не люблю, наче й не Львів... Кам"яньске наче... А взагалі - все залежить від того, на якого клієнта ви розхраховуєте: бідному однаково, де жити, аби дешевше. А якшо хочете заполучити смаколик у вигляді "ІТ-ника" - чемного, багатого, акуратного, то йому - крім якісного інтернету - майже нічого не потрібно. Тоді він звертає увагу тільки на таке: - чи нова квартира... - чи якісний ремонт... - чи перша здача... - парковка... - як можна проїхати-доїхати, пробки у Львові бувають - то ж жах... як не поїдеш - витрати пального 14 літрів... Якщо врахувати, що офісні центри все ж будуть у Львові будувати в районі Іподрому - то я би глянув на Княгині Ольги... а то й південніше... Тобто почніть з того: на якого клієнта ви розраховуєте.
|
|