Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
t-step написав:Народ,Golden Dream-це класика,аля Приват/А-банк Універсальна чи є якісь підводні камені...як охоче ліміт дають?
За годину після заявки-відмова...і це при зразковій історії в інших банках...
вот именно в инших ... для них то что в других банках у вас зразкова история пофиг .. им ваден сам факт, что помимо коня у вас есть кредитки еще в других банках - а это типа увеличивает вашу кредитную нагрузку.
t-step написав:Народ,Golden Dream-це класика,аля Приват/А-банк Універсальна чи є якісь підводні камені...як охоче ліміт дають?
За годину після заявки-відмова...і це при зразковій історії в інших банках...
вот именно в инших ... для них то что в других банках у вас зразкова история пофиг .. им ваден сам факт, что помимо коня у вас есть кредитки еще в других банках - а это типа увеличивает вашу кредитную нагрузку.
Та шарю...але це якась дурна штука на моє ІМХО...логіка є...але чому ж інші банки таки дали,не раз збільшували,чому вони в цьому логіки не бачуть
IMPRINTER написав:вот именно в инших ... для них то что в других банках у вас зразкова история пофиг .. им ваден сам факт, что помимо коня у вас есть кредитки еще в других банках - а это типа увеличивает вашу кредитную нагрузку.
У меня на момент подачи заявки на InJoy было 4 кредитки, которые было видно в кредитных бюро. Дали. Правда я лимит небольшой запросил.
t-step написав:За годину після заявки-відмова...і це при зразковій історії в інших банках...
Та шарю...але це якась дурна штука на моє ІМХО...логіка є...але чому ж інші банки таки дали,не раз збільшували,чому вони в цьому логіки не бачуть
нуна найти нормального, неленивого менагера, который правильно заполнит все графы заявы, укажет все ваши доходы и правые и левые, все яхты-пароходы, дворцы-маетки... Просите лимит не более 10..15К ...ну и михострадальцы обычно у КоКо лимита не получают
IMPRINTER написав:[quote="4576193:t-step"]За годину після заявки-відмова...і це при зразковій історії в інших банках...
нуна найти нормального, неленивого менагера, который правильно заполнит все графы заявы, укажет все ваши доходы и правые и левые, все яхты-пароходы, дворцы-маетки... Просите лимит не более 10..15К ...ну и михострадальцы обычно у КоКо лимита не получают [/quote]А як часто можна звертатися до них?