Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Прочитал статью про "" и интересует этот момент: "Одночасно з виплатою переказу кожному одержувачу субсидії буде відкрито персональний банківський рахунок, на який перераховуватиметься сума субсидії у квітні та травні."
Я так понимаю выдадут ещё и платежную карту. Может есть какие-то тонкости какой счёт и карту лучше открыть? Интересно бесплатное зачисление средств субсидии, бесплатное их снятие в банкомате или отправка на карту ПриватБанка, бесплатное обслуживание карты.
Востаннє редагувалось Howl в Чет 21 лют, 2019 11:48, всього редагувалось 1 раз.
20.02.2019 р. через платіжний термінал, розташований у відділенні Ощадбанку (м. Київ, вул. Срібнокільська, 3г), вирішив поповнити банківську картку Ощадбанку купюрами по 100 гривень. На картку вніс близько 500 — 600 гривень, після чого раптово відбулося перезавантаження терміналу. Хоча термінал пізніше повернув картку, однак внесені через термінал кошти на картці відсутні. Звертаю увагу, що будь-які оголошення, що термінал є зіпсованим або належним чином не працює - відсутні. На цей час написані заяви до банку, але не зрозуміло хто і коли поверне вкрадені терміналом Ощадбанку кошти. І чи слід звертатися з заявою до поліції. 20.02.19 співробітник гарячої лінії на імя Олександр взяв у мене всі персональні дані, включаючи й номер картки банку та номер терміналу, проте не зафіксував мого звернення.щодо повернення вкрадених грошей. Я просто у розпачі від такої роботи банку.