Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Альфа-Банк Україна проводить акцію для своїх вкладників – «Мрія в подарунок». Її учасником може стати кожен, хто в період з 18 лютого по 27 червня 2019 року розмістить депозит «Розумний» терміном на 3 місяці. Оформлений внесок – це автоматичний квиток до розіграшу одного з чотирьох сертифікатів на суму 50 000 грн кожен.
Prestol написав:А Ви не підкажете, як "без втрат" зняти валюту з валютної картки?
Так в в ультре дают одну валютную карту (или в дол. или в евро) а в комфорте только гивневая бесплатная.
Так я можу й заплатити за випуск валютної, не зубожію. Мене цікавить, як перевести в готівку валюту з валютної картки без втрат. От в касі банку скільки відсотків здеруть? 1.5% + 0.8$/€? Це ж грабіж! 15.8$/€ (~430 грн) з кожної 1000$/€!
югин написав:Коллеги, подскажите магазин Укрзолото попадает в категорию украшение и акссесуары в орехах?И если купить пакет для пробы, в приложении сразу будет видно в какую категорию попала покупка?
1.про укрзолото не знаю, но РТМ попадает. 2. если покупка попала в нужную категорию, то кешью увеличивается мгновенно. Оплачиваем пакет и смотрим запас орехов.
Prestol написав:А Ви не підкажете, як "без втрат" зняти валюту з валютної картки?
Так в в ультре дают одну валютную карту (или в дол. или в евро) а в комфорте только гивневая бесплатная.
Так я можу й заплатити за випуск валютної, не зубожію. Мене цікавить, як перевести в готівку валюту з валютної картки без втрат. От в касі банку скільки відсотків здеруть? 1.5% + 0.8$/€? Це ж грабіж! 15.8$/€ (~430 грн) з кожної 1000$/€!
Эт вы так Пакетный тариф изучили? https://alfabank.ua/upload/tarrifs-comf ... .02.19.pdf у касі 2 рази на місяць - Не тарифікується без обмеження по сумі, кожна наступна операція - 1,5% + 20 грн. (0,80 usd, 0,80 евро) Но в то же время: зняття депозитів - Не тарифікується. Т.е. отлежались на Сбере 14 дн и снятие нашару. Ну и в АТМ, которые валюту выдают(пока ток зарубежные, но ждемс возврата таких и у нас) -- тож нашару в пределах лимита... до 90Кгрн эквив. в мес
clientage написав:у касі 2 рази на місяць - Не тарифікується без обмеження по сумі, Но в то же время: зняття депозитів - Не тарифікується. Т.е. отлежались на Сбере 14 дн и снятие нашару.
О! Якщо це практична інформація, то годиться. Можна брать!
clientage написав:Ну и в АТМ, которые валюту выдают(пока ток зарубежные, но ждемс возврата таких и у нас) -- тож нашару в пределах лимита... до 90Кгрн эквив. в мес
это достоверная информация -снятие налички с евровых карт альфы в банкоматах за рубежом без комиссии?
clientage написав:Ну и в АТМ, которые валюту выдают(пока ток зарубежные, но ждемс возврата таких и у нас) -- тож нашару в пределах лимита... до 90Кгрн эквив. в мес
это достоверная информация -снятие налички с евровых карт альфы в банкоматах за рубежом без комиссии?
Я не снимал именно с Алкиных карт. Но за рубежом часто есть комисс самого АТМ за обнал