|
Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість! |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Пон 25 лют, 2019 19:24
Козака-характерника не чипайте: дуже нормальна людина...
-
akurt
-
-
- Подякував: 4002 раз.
- Подякували: 1446 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
Додано: Пон 25 лют, 2019 20:10
Андрей_В написав:ну извини если че - может и погорячился 
Все норм...  Головне людьми залишатися. А етикет, то таке...  Головне, щоб від душі все робилося, з любов'ю. Перший лист до коринфян Якщо я говорю мовами людськими й ангельськими, але любові не маю, то я став подібним до гонга, що дзвенить, чи до кимвала, що бряжчить. І якщо я маю дар пророкувати й розумію всі священні таємниці та все знання і маю таку віру, що можу пересувати гори, але любові не маю, то я ніщо. І якщо я роздам усе своє майно, щоб нагодувати інших, чи віддам на смерть своє тіло, щоб похвалитися, але любові не маю, то це не принесе мені жодного пожитку. Любов ніколи не згасає. Що ж до дарів пророкувати, говорити мовами або отримувати знання, то вони зникнуть. Бо наше знання часткове і пророкуємо ми частково, але коли настане повне, часткове зникне. Коли я був дитиною, то говорив як дитина, думав як дитина і розумів усе як дитина, а ставши дорослим чоловіком, я позбувся рис дитини. Бо тепер ми дивимося в металеве дзеркало і бачимо нечітко, а тоді будемо бачити чітко. Тепер я маю часткове знання, а тоді матиму точне, як і Бог має точне знання про мене. Однак нині залишаються оці три: віра, надія і любов, а найбільша з них — любов.
Востаннє редагувалось Козак-характерник в Пон 25 лют, 2019 20:24, всього редагувалось 3 разів.
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2244 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 25 лют, 2019 20:15
Frant написав: ol_zy написав: kozlodoev написав: Про січення, розводку можна навіть і не говорити
Не знаю, что такое "січення" подозреваю, что "переріз" - сечение, то специально для вашего самообразования нашел (думаю Долярчику пригодится) Сечение токо- проводящей жилы, мм Длительно допустимый ток, А, для проводов и кабелей с медными жилами. 1,5 кв.мм 19А 2,5 кв.мм 25А 4 кв.мм 35А Т.е. для 1,5 и 2,5 кв.мм надо ставить автоматы на 25А, а иначе 16А автомат не будет выдерживать допустимую нагрузку. Но опять же брать кабель с сертификатом и от нормального производителя, чтобы сечение было честным (реальным).
Автомат потрібен дещо меншого номіналу, ніж максимальна пропускна здатність проводів. Щоб автомат своєчасно відключав навантаження.
Если кабель гостовский и честных полтора, то он спокойно выдерживает и 25А без последний, но если сэкономили и на нем только надпись 1,5, а в реале около 1-0,8, тогда да. Конечно если повезет, то автомат сможет выдержать чуть больше номинала, но мне все чаще попадаются такие автоматы, которые и номинал не выдерживают... тем более со временем у них подгорают контакты и характеристика у них еще падает. Тем более 25А постоянно потребляться никогда и ничем не будет на проводе 1,5. А утюг, чайник и прочие не долгоиграющие приборы никогда не работают долго и непрерывно. А вот в Пике вырубают 16амперник на ура. Хотя 1,5 на розетки обычно не ставят, разве что какие-то супер-горе-электрики.
-
ol_zy
-
-
- Подякував: 449 раз.
- Подякували: 788 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 25 лют, 2019 20:43
akurt написав:Козака-характерника не чипайте: дуже нормальна людина...
Нагадаю , а то серед міряння дротами загубилося моє питання  . akurt написав:Зараз однокласниця - має під оренду 6 (шість) квартир у Дніпрі - міняє весь свій фонд на Новий... Відпрацював хвонд... Досить... взяла все нове по 850 доларів квадрат у Соборному районі...
Можете сказать какой(ие) ЖК ?
-
Vadim_
-
-
- Подякував: 622 раз.
- Подякували: 508 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 25 лют, 2019 20:45
kozlodoev написав:Активна і повна потужність залежить від характеристик виробу і його паспорту, а не розраховується по формулам. Для електричного чайника 1 ВА фактично рівний 1 Вт А автомати на 25А для 1.5 і 2.5 це звичайно що звіздос.... Доводжу до відома: - автомат 10А пропускає через себе 11.3А скільки завгодно довго і 14.5А в межах години - автомат 16А пропускає через себе 18А скільки завгодно довго і 23.2А в межах години - автомат 25А пропускає через себе 28А скільки завгодно довго і 36А в межах години Ну хочете ставте 25А на свої 1.5/2.5, навіть гостівські. Дуже багато горе-спеціалістів із "суміжних областей" так і роблять насправді. Що станеться з проводкою за цей час можна почитати у новинах. Коефіціенти типу прокладки кабелю не враховані звичайно.
Практически для всех приборов 1ВА не равен 1вт, поэтому в среднем и используется коэф. 0,7. На практике 16А отстреливает гораздо раньше ваших заявленных 18А - сколько угодно, а со временем (после каждого отстрела) этот показатель уменьшается.
-
ol_zy
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 25 лют, 2019 20:53
ol_zy написав: kozlodoev написав:Активна і повна потужність залежить від характеристик виробу і його паспорту, а не розраховується по формулам. Для електричного чайника 1 ВА фактично рівний 1 Вт А автомати на 25А для 1.5 і 2.5 це звичайно що звіздос.... Доводжу до відома: - автомат 10А пропускає через себе 11.3А скільки завгодно довго і 14.5А в межах години - автомат 16А пропускає через себе 18А скільки завгодно довго і 23.2А в межах години - автомат 25А пропускає через себе 28А скільки завгодно довго і 36А в межах години Ну хочете ставте 25А на свої 1.5/2.5, навіть гостівські. Дуже багато горе-спеціалістів із "суміжних областей" так і роблять насправді. Що станеться з проводкою за цей час можна почитати у новинах. Коефіціенти типу прокладки кабелю не враховані звичайно.
Практически для всех приборов 1ВА не равен 1вт, поэтому в среднем и используется коэф. 0,7. На практике 16А отстреливает гораздо раньше ваших заявленных 18А - сколько угодно, а со временем (после каждого отстрела) этот показатель уменьшается.
М ля , заипали вы с пакетниками и дротами  , Долярчику это и нах не надо , так как не появляеться с той недели а вы тут меряетесь на десяти страницах познаниями в ПУЭ.
-
Vadim_
-
-
- Подякував: 622 раз.
- Подякували: 508 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 25 лют, 2019 21:50
Козак-характерник написав:З плюсів. Сухо і тепло. 4-й поверх. Індивідуальне опалення. За грудень комунальні 1700 грн.
Чому так багато комуналю? яка квадратура і кіко кімнат? чи Ви там сауну влаштували? "Голі дівчата бігають по хаті. П’яні, голі дівчата - паті в моїй хаті" 
-
jump
-
-
- Подякував: 102 раз.
- Подякували: 1319 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 25 лют, 2019 23:29
Vadim V написав:М ля , заипали вы с пакетниками и дротами  , Долярчику это и нах не надо , так как не появляеться с той недели а вы тут меряетесь на десяти страницах познаниями в ПУЭ.
Согласен - перебор. Долярчик в бане до 2 марта, но вроде уже выпустили досрочно.
-
ol_zy
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 26 лют, 2019 01:16
jump написав: Козак-характерник написав:З плюсів. Сухо і тепло. 4-й поверх. Індивідуальне опалення. За грудень комунальні 1700 грн.
Чому так багато комуналю? яка квадратура і кіко кімнат? чи Ви там сауну влаштували? "Голі дівчата бігають по хаті. П’яні, голі дівчата - паті в моїй хаті" 
Однокімнатна 46 кв. Комуналка за грудень. Квартплата 200, газ 1231, вода 112, світло 158, інтернет 100 грн.Коли теплі дні, то газу менше звісно. В лютому менше буде, бо тепло було і котел на самому мінімумі. А у Вас скільки виходить?
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2244 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 26 лют, 2019 09:38
Козак-характерник написав: jump написав: Козак-характерник написав:З плюсів. Сухо і тепло. 4-й поверх. Індивідуальне опалення. За грудень комунальні 1700 грн.
Однокімнатна 46 кв. Комуналка за грудень. Квартплата 200, газ 1231, вода 112, світло 158, інтернет 100 грн.Коли теплі дні, то газу менше звісно. В лютому менше буде, бо тепло було і котел на самому мінімумі. А у Вас скільки виходить?
якщо Ви один там мешкали - дуже багато насмалили газу  ел.енергії - у Вас майнінг у квартирі був? у мене: Все разом - 1050 грн. 2 кімн. 69м2 - січень, грудень - 1100
-
jump
-
-
- Подякував: 102 раз.
- Подякували: 1319 раз.
-
-
Профіль
-
-
|