|
Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість! |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Пон 25 лют, 2019 15:27
kozlodoev писал(а): ol_zy Я ж кажу експерд. 10А це 2200Вт. Фізику не вчили чи що? А насправді цей автомат буде і при 11А працювати і не спрацює. А щодо 25А. Якщо у вас на одному автоматі багато споживачів і треба автомат на 25А, то у вас скорше за все порушено всі норми проектування і захисту електропроводки. Про січення, розводку можна навіть і не говорити
Вот вы видимо, ее и пропускали 10А - это 2200ВА, но никак не кВт! 2200/sqrt(2) вот это ориентировочно мощность, грубо 2200/1,4 - так что учиться вам не переучиться - если не знаете, то не выставляйте свое невежество на показ. И да я не электрик и даже по образованию к нему не близко. Но по роду деятельности - это слегка смежная отрасль. I = P/(U*cos φ)
Востаннє редагувалось ol_zy в Пон 25 лют, 2019 15:44, всього редагувалось 2 разів.
-
ol_zy
-
-
- Подякував: 449 раз.
- Подякували: 788 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 25 лют, 2019 15:28
Frant написав: Козак-характерник написав:Якщо підніму грошей на кріпті
Цей потяг вже проїхав. Хто не вискочив своєчасно - має лише збитки, а не те що заробки на охайні квартири в перспективному місці. 
Я заскочив своєчасно і продовжую далі подорожувати. На хліб з маслом вистачає, але на жаль без ікри. Це пічаль.  Ну ні чого, де наша не пропадала? Прорвемося, не бздо!  Вишче голову, товарісч!
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2244 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 25 лют, 2019 16:16
kozlodoev написав: Про січення, розводку можна навіть і не говорити
Не знаю, что такое "січення" подозреваю, что "переріз" - сечение, то специально для вашего самообразования нашел (думаю Долярчику пригодится) Сечение токо- проводящей жилы, мм Длительно допустимый ток, А, для проводов и кабелей с медными жилами. 1,5 кв.мм 19А 2,5 кв.мм 25А 4 кв.мм 35А Т.е. для 1,5 и 2,5 кв.мм надо ставить автоматы на 25А, а иначе 16А автомат не будет выдерживать допустимую нагрузку. Но опять же брать кабель с сертификатом и от нормального производителя, чтобы сечение было честным (реальным).
-
ol_zy
-
-
- Подякував: 449 раз.
- Подякували: 788 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 25 лют, 2019 16:48
ol_zy написав: kozlodoev написав: Про січення, розводку можна навіть і не говорити
Не знаю, что такое "січення" подозреваю, что "переріз" - сечение, то специально для вашего самообразования нашел (думаю Долярчику пригодится) Сечение токо- проводящей жилы, мм Длительно допустимый ток, А, для проводов и кабелей с медными жилами. 1,5 кв.мм 19А 2,5 кв.мм 25А 4 кв.мм 35А Т.е. для 1,5 и 2,5 кв.мм надо ставить автоматы на 25А, а иначе 16А автомат не будет выдерживать допустимую нагрузку. Но опять же брать кабель с сертификатом и от нормального производителя, чтобы сечение было честным (реальным).
Автомат потрібен дещо меншого номіналу, ніж максимальна пропускна здатність проводів. Щоб автомат своєчасно відключав навантаження.
Востаннє редагувалось Frant в Пон 25 лют, 2019 18:16, всього редагувалось 1 раз.
-
Frant
-
-
- Подякував: 1769 раз.
- Подякували: 2582 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 25 лют, 2019 16:58
ol_zy написав: kozlodoev написав: Про січення, розводку можна навіть і не говорити
Активна і повна потужність залежить від характеристик виробу і його паспорту, а не розраховується по формулам. Для електричного чайника 1 ВА фактично рівний 1 Вт А автомати на 25А для 1.5 і 2.5 це звичайно що звіздос.... Доводжу до відома: - автомат 10А пропускає через себе 11.3А скільки завгодно довго і 14.5А в межах години - автомат 16А пропускає через себе 18А скільки завгодно довго і 23.2А в межах години - автомат 25А пропускає через себе 28А скільки завгодно довго і 36А в межах години Ну хочете ставте 25А на свої 1.5/2.5, навіть гостівські. Дуже багато горе-спеціалістів із "суміжних областей" так і роблять насправді. Що станеться з проводкою за цей час можна почитати у новинах. Коефіціенти типу прокладки кабелю не враховані звичайно.
-
kozlodoev
-
-
- Подякував: 20 раз.
- Подякували: 25 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 25 лют, 2019 17:03
Frant написав:Тобто для діаметру 1,5 мм треба запобіжний автомат 16 А,
Мдас, іксперди
-
kozlodoev
-
-
- Подякував: 20 раз.
- Подякували: 25 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 25 лют, 2019 17:10
Козак-характерник написав:передвинути, ну а якщо сусід вітатися не хоче, як городськой Андрюша  , мешканець великого обласного центру і тікає в нору, то ця затєя виллється в головний біль і вдарить чуттєво по гаманцю. Один в полі не воїн.
андрюшо))) эка тебя задело я так понимаю дошло что тока у крестьян в селе принято на улице здороваться с незнакомыми людьми?)) или после переезда из родного села у мисто ще не вьехав в тему?)) в городах с незнакомыми людьми здороваться не принято а в мегаполисе вообще можно прожить 5 лет и с соседом словом не перекинуться - никому ни до кого дела нет - поэтому лезть со своим деревенским "здрасте" к людям не есть культурно - может им твоя рожа не нравится и они не хотят вообще никаких контактов? вопщем можно вывезти девушку из села, но нельзя вывезти село из девушки
-
Андрей_В
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 475 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 25 лют, 2019 18:07
Андрей_В написав: Козак-характерник написав:передвинути, ну а якщо сусід вітатися не хоче, як городськой Андрюша  , мешканець великого обласного центру і тікає в нору, то ця затєя виллється в головний біль і вдарить чуттєво по гаманцю. Один в полі не воїн.
андрюшо))) эка тебя задело я так понимаю дошло что тока у крестьян в селе принято на улице здороваться с незнакомыми людьми?)) или после переезда из родного села у мисто ще не вьехав в тему?)) в городах с незнакомыми людьми здороваться не принято а в мегаполисе вообще можно прожить 5 лет и с соседом словом не перекинуться - никому ни до кого дела нет - поэтому лезть со своим деревенским "здрасте" к людям не есть культурно - может им твоя рожа не нравится и они не хотят вообще никаких контактов? вопщем можно вывезти девушку из села, но нельзя вывезти село из девушки
Андрюша, не в образу...  Ти мені нагадав персонажа "профурсєтка, в штанах, і в шляпє, і в плаще"...
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 25 лют, 2019 18:24
Андрей_В написав: какие могут быть обиды?? на пациентов не обижаются
Ну і добренько...  На цьому й зупинимося.
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 25 лют, 2019 18:49
Козак-характерник написав: Андрей_В написав: какие могут быть обиды?? на пациентов не обижаются
Ну і добренько...  На цьому й зупинимося.
ну извини если че - может и погорячился 
-
Андрей_В
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 475 раз.
-
-
Профіль
-
-