Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Львівська міська рада дозволила збільшити висоту багатоквартирного будинку на місці колишнього військкомату на вулиці Личаківській, 37. Замість 18 метрів тепер забудовник може звести 25. Раніше головний архітектор міста казав, що тут будуватимуть не вище чотирьох поверхів, однак зі збільшенням граничної висоти львівські медіа написали про появу ще 2-3 поверхів.
«Наші гроші. Львів» також перевірили це будівництво, і з’ясували, що ділянка, яку фірма орендує в міста, за генпланом передбачає 4-поверхову забудову. Водночас у міській раді погодилися на п’ять поверхів, а забудовник планує звести шість, – і квартири на цьому поверсі вже розпродані. lviv.nashigroshi.org/2019/03/04/zajvyj-poverh/?fbclid=IwAR1KzmagfMY3yJkdKZMGCHFXc6V9rwd2OEF_3hvzBtUJyPkGzqNH0Flu3Z8
havrilivliliya написав:Доброго дня, форумчани! Зараз розглядаю варіант покупки квартири в "Парус Парк". Мучать сумніви на рахунок теплопостачання . Наскільки мені відомо, там власна котельня. Проте до кінця не розумію, по яких тарифах буде це тепло ? Оскільки купляю квартиру для себе, а не для бізнесу, то це питання є надважливим для мене. Хто живе в будинках з такими котельнями, поділіться враженнями) Якщо тут є хтось з власників Парус Парк, відпишіть, буду вдячна за будь-яку інформацію !
(такий великий форум, а так мало реально корисної інформації )
В тому будинку окремо оплачується обслуговування котельні (порядка 25 гривень в місяць за квартиру) і спожиті гігакалорії. Гігакалорії - скільки хто напалить для опалення і для підігріву води. Вартість гігакалорії - приблизно 1250-1300 гривень, вона співрозмірна з середніми цінами серед інших постачальників у місті (що дивно, тому що у будинкової котельні немає втрат на транспортування теплоносія і на ремонт, як у великих постачальників). Спочатку було дорожче, бо будинок поступово прогрівається. Щоби точніше розібратися ви можете самі поїхати на перегляд квартири і потім подивитися рахунки за комунальні, які залишають у поштових скриньках. Так ви зорієнтуєтеся скільки платять сусіди зверху і знизу по стояку.
Будинкова котельня в європейській теорії є більш економічна, ніж ІО. Але тут країна третього світу з відповідним рагульським менталітетом. Сусіди включаються в систему без попередження, і тоді в ній падає тиск. Майстри під час ремонтів зливають підготовлену досить дорогу воду-теплоносій, і тоді в системі опалення знову падає тиск. Це приводить до аварії і зупинки роботи котельні на кілька годин мінімум. Враховуючи кількість квартир і неймовірну щільність рагулів на кв.метр напрошується висновок про індивідуальне опалення. Або, якщо брати ширше - еміграцію.
geoleo написав: Майстри під час ремонтів зливають підготовлену досить дорогу воду-теплоносій, і тоді в системі опалення знову падає тиск. Це приводить до аварії і зупинки роботи котельні на кілька годин мінімум.
havrilivliliya написав:Доброго дня, форумчани! Зараз розглядаю варіант покупки квартири в "Парус Парк". Мучать сумніви на рахунок теплопостачання . Наскільки мені відомо, там власна котельня. Проте до кінця не розумію, по яких тарифах буде це тепло ? Оскільки купляю квартиру для себе, а не для бізнесу, то це питання є надважливим для мене. Хто живе в будинках з такими котельнями, поділіться враженнями) Якщо тут є хтось з власників Парус Парк, відпишіть, буду вдячна за будь-яку інформацію !
(такий великий форум, а так мало реально корисної інформації )
В тому будинку окремо оплачується обслуговування котельні (порядка 25 гривень в місяць за квартиру) і спожиті гігакалорії. Гігакалорії - скільки хто напалить для опалення і для підігріву води. Вартість гігакалорії - приблизно 1250-1300 гривень, вона співрозмірна з середніми цінами серед інших постачальників у місті (що дивно, тому що у будинкової котельні немає втрат на транспортування теплоносія і на ремонт, як у великих постачальників). Спочатку було дорожче, бо будинок поступово прогрівається. Щоби точніше розібратися ви можете самі поїхати на перегляд квартири і потім подивитися рахунки за комунальні, які залишають у поштових скриньках. Так ви зорієнтуєтеся скільки платять сусіди зверху і знизу по стояку.
Будинкова котельня в європейській теорії є більш економічна, ніж ІО. Але тут країна третього світу з відповідним рагульським менталітетом. Сусіди включаються в систему без попередження, і тоді в ній падає тиск. Майстри під час ремонтів зливають підготовлену досить дорогу воду-теплоносій, і тоді в системі опалення знову падає тиск. Це приводить до аварії і зупинки роботи котельні на кілька годин мінімум. Враховуючи кількість квартир і неймовірну щільність рагулів на кв.метр напрошується висновок про індивідуальне опалення. Або, якщо брати ширше - еміграцію.
влучно сказано
To havrilivliliya
не купуйте того гівна... Це один з найбільших за кількістю квартир (386) будинків у місті. Радянський рекорд 1973 року довго залишався неперекритим - це була Китайська стіна на Хмельницького 267-269, (10 під'їздів по, здається, 4 квартири на поверх, 9 поверхів (10х4х9 = 320 квартир), якщо не помиляюсь).
За звання найбільшого термітника у новітньому промисловому будівництві по-львівськи змагаються два будинки Авалону на Чорновола/Замарстинівській, ЖК Авалон Ап на Сихові і ЖК на УПА/Антоновича. Котрийсь з них набере під 500 квартир (Авалон Ап, можливо, навіть більше). https://www.skyscrapercity.com/showthre ... 06&page=28
jump написав: Радянський рекорд 1973 року довго залишався неперекритим - це була Китайська стіна на Хмельницького 267-269, (10 під'їздів по, здається, 4 квартири на поверх, 9 поверхів (10х4х9 = 320 квартир), якщо не помиляюсь).
Мабуть помиляєтеся. Довжина цього будинку – 860 м, а побудований він у 1972-1974 рр. Можливо, цей будинок – найдовший і в Європі. З ним би міг конкурувати ще тисячеквартирний будинок в Петербурзі, але він не поздовжній, а у формі літери П». У «Китайській стіні» 36 під’їздів та близько 1300 квартир. Щоб дістатися від першого під’їзду до останнього, потрібно проїхати три тролейбусних зупинки. https://vesti.dp.ua/yak-u-dnipri-stvory ... yini-foto/
Я би радив не згадувати цю "Китайську стіну". Це просто жахливе створіння: панелька, виглядає жахливо, наче зібрали на швидкоруч. Під"їзди, під"їзди, під"їзди... але найстрашніше - то "двори" тих будинків, всі перекручені трубами підведення тепла невідомо звідки та невідомо куди, те всі обідране - ніби-то "теплоізоляція" - висить лохмоттями. Гріх такий жах згадувати на ніч дивлячись - в понеділок... Треба перехреститися... Єдиний позитив: наука ніколи ніколи ніколи НІ_КО_ЛИ не купувати собі житло у таких термітниках...
Мій брат рідний там живе: у 2008 році давали за трьошку 130 000 доларів... Це при тому, що там жили квартиранти, сам мав будинок ще й дачу... Не віддав... Тепер пише мені: "допоможи грошима... на 2 пенсії в 1500 гривень важко жити..." Ех, зараз би трохе розуму та до того 130 000 долярів...
Я би ще не не рекомендував купувати житло в супер-пупер шпаківнику у Львові на Трускавецькій - часто-густо поруч їхав. То взагалі жах: "єгипетська технологія" - робиться каркас залізобетонний і заповнюються відходами цегляного виробництва товщиною в "пол-кирпича" (тоненько). При тому дивився та дивувався: три варіанти цегли застосовано - гидомирна, погана, або суміш такого: слабка, хрєнова, мерзосвітна, "немає сил терпіти", сяк-так, паскудно, не по кайфу, бачити не можу, нудна, огидна, зле, противно, клопітно, паскудно, дерьмово, гидко, бридко, паршиво, "не фонтан", нікчемно, кепсько, "з душі верне"... Але я думаю зверху то замаскують чимось "красивим" і народ почне нести грошву мішками...
geoleo написав: Майстри під час ремонтів зливають підготовлену досить дорогу воду-теплоносій, і тоді в системі опалення знову падає тиск. Це приводить до аварії і зупинки роботи котельні на кілька годин мінімум.
Из какого источника инфа?
Непосредственная реальность. Я подписан на вайбер-чаты новостроек. Домовая котельная - хорошая задумка, но вот исполнение... Как говорил Виктор Палыч Антибиотик, "Такую идею изг##няли".
Из какого источника инфа?
Непосредственная реальность. Я подписан на вайбер-чаты новостроек. Домовая котельная - хорошая задумка, но вот исполнение... Как говорил Виктор Палыч Антибиотик, "Такую идею изг##няли".
Имхо , там у них в чате - дальше продолжать не надо так как у нас в чате (жк) такое можно прочитать , я надеюсь вы поняли. По теме воды крышной котельной жк, в системе водопроводная вода , подпитка системы отопления из водопровода . Имхо, всех вводных для реальной картины нам недосказали. Без конкретики будет сплошная зрада.