Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 330331332333334 ... 1053>
Повідомлення Додано: Чет 07 бер, 2019 09:35

havrilivliliya написав:jump
дякую! )

і як мені зв'язатись з тією Олею ? :?:

https://zastroyschiki.com/properties/zh ... park-lvov/
jump

Подякував: 102 раз.
Подякували: 1319 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 07 бер, 2019 11:07

«Балконопад» у Львові. На вулиці Татарській величезна брила повалилась на тротуар
Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!
jump

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 07 бер, 2019 14:34

Долярчик написав:... коротше, трохи "перетасувались" мої плани на ремонт))
- отож, ремонт буде робити в основному тато(як і було сказано раніше), а я буду допомагати..... - все!
- з всіх решти озвучених раніше - толку не буде, бо всі зайняті!
..... найгірше, що і тато, на моменті, дуже зайнятий..... але обіцяє, що з-часом буде викроювати з своєї щільної зайнятості 2-3-4дні в тиждень для мого ремонту!(а не 1день/тиж., як зараз)
- правда, якщо б мені дууууже підгорало, то б шукав майстрів.... - а так, то і так ми плануємо пересилятись в червні(щоб шкільний навч. рік закінчився, ну і ще через деякі причини)

...але вже завтра, має стартувати ремонт по-справжньому! - будемо штробити/прокладати електрику...... - бо до цього, тільки стягували матеріали та інструменти... - ну і моніторили ціни...
- доречі про ціни: трохи розчарований я Епіком - забігаючи на перед, - то так, там все є в одному місці і є в них знижки(по їхніх картках) і акції.... АЛЕ! - промоніторивши ціни, то в них мало що дешевше! - відносно буд-магазину, який є в 100м від мого Лайту!(хоч їх є два в 100м, але один з них "Буд-Хата" в Екодомі, що навпроти..... - а це, ніби, міні-сітка буд-магазинів, які полюбляють поселятись в новобудовах..... і в них можна розраховуватись карткою, що немаловажно! )
- то мені простіше і зручніше брати біля хати по-трошки(возиком возити), ніж гнати машину/доставку, а потім то все ЗА РАЗ розвантажувати і носити в хату!
- хоч плитку/ламінат/душ-підон і т. п. планую брати в Епіку))

... якось так©®™ :)

Так это у вас первая или уже вторая новобудова ?, а то я глянул на первую страницу и в название темы :? .
Vadim_

Заблокований
Подякував: 622 раз.
Подякували: 508 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 08 бер, 2019 10:00

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

Vadim V написав:Так это у вас первая или уже вторая новобудова ?, а то я глянул на первую страницу и в название темы .

.. перша!(для себе/сім'ї) :D
- але є в планах(через 3-5р) вже друга(для оренди/свій майбутній ПФ) :oops:
Долярчик

Заблокований
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 09 бер, 2019 14:36

... за крок до перевороту думок ©

... перекину я це з іншої гілки сюди - тут це більше пасує...
  Долярчик написав:
  akurt написав:Доходность - 9% годовых.

В 2019 году самое выгодное вложение денег - сдача квартир в аренду?
Ан нет: Боны арабских эмиратов - старт вложения уже 500 000 долларов США. Доходность -8-9% годовых. Да, Эмираты так и дают 8-9% годовых

... як не крути, а +/- ~9% виходить з оренди квартири - однухи чи двухи у місті Лева! - це і Ви писали.... і на моїй гілці неодноразово це озвучувалось...
- але, пару раз було зауваження від деяких панів(а може і від Вас теж) - що, навіщо, заморочуватись з тими квартирами, якщо +/- приблизний дохід можна мати з депозитів!
- і я тут "покрутив/повертів"... калькулятором.... - і справді, виходить тих самих ~ 9%
....розумію, що всю гривню НІХТО тримати на депо НЕ буде, а в долярах таких %%ставок - нема!
Але!
- розумно було б розділити суму навпіл(за умовну квартиру) - наприклад, однуха з ремонтом і меблями - нехай 44К!
- кладемо еквівалент 22К в гривні на депо під "чистих" 14%річних, а ще 22К - на долародепо під "чистих" 3,6%річних.....
- виходить тих самих ~ 9%річних!
... розумію, що це теж ризик, але і з квартирою - теж буває, що "влітають"....- та й мороки - більше!..... і ще амортизацію треба враховувати :roll:

- так що я вже не зовсім впевнений, що потрібно тримати 3-5квартир під здачу в оренду.... - може краще мати одну під оренду(про всяк випадок), а решта бабосиків тримати у різних банках, на різних валютних депо, розкинених на себе/жінку/дітей?

Долярчик написав:
  shapo написав:Инвестора великие, а лопнувшие 90 банков вам ни о чем не говорят когда вы туда несете на депозит? Или вы думаете, что распихаете по 200 тыс и потом их будете собирать подсчитывая насколько гривна за это время упала?

... ну бачите, я не просто так розписав "пів сторінки" свої думки стосовно депо і оренди...
- в мене вже є 7-8р. досвіду(хоч підла альфа все одно мене "взула" на 1тис.грн з її підступними правилами і підлістю працівників... - то я з нею попрощався)... - і на моєму шляху лопнули 4 банки, де я тримав і грн і доляри(Форум/ФіК/Дельта/Платинум)
- але, завжди тримав до 200К(ну міг деколи на 1-2міс заскочити за фонд на 5-10Кгрн)... і завжди отримува все до копійки через фонд!
- тому я і озвучив таку стратегію, яку багато хто використовує 50/50 для диверсифікації і менш-більш спокійного сну :)

п. с.
.... то як каже Козак-характерник: "критикуючи - поопонуй"....свої варіанти?(крім" валити з країни")
Долярчик

Заблокований
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 11 бер, 2019 13:38

Будівельні компанії успішно випробували нову цікаву схему.

І це настільки геніально, що навіть сумно.

1. Отримують ділянку (оренда, купівля і т.д., це не важливо)
2. Порушуючи всі норми і дозволи - забудовують цю ділянку по максимуму, абсолютно не переймаючись за дитячі майданчики та парковки
3. Своїми діями - створюють шалені незручності сусіднім вже заселеним будинкам та спонукають людей на акції протесту
4. Збурені мешканці, абсолютно законно та логічно, починають тиснути на міську раду щодо цієї вакханалії
5. Міська рада, розуміючи що терпець у людей на грані і ситуація з інфраструктурою критична - замість мільйонних штрафів виділяє з комунальних земель ділянку поруч, де мають облаштувати зону відпочинку (парк, майданчик і так далі)
6. Забудовник починає рекламну промо-акцію, що вікна їхньої новобудови будуть виходити на парк :)

В сухому залишку:
1. Забудовник отримує не тільки надприбуток з продажу додаткових квадратних метрів і невиконання своїх зобовязань перед містом, так ще й гарний рекламний бонус у вигляді парку за наші з вами податки
2. Міська громада втрачає землі через цю ситуацію - знову ж таки - наші з вами кошти
3. Взагалі не факт, що ця ділянка стане парком, я не здивуюсь, якщо там почнеться чергова забудова і вся процедура почнеться з початку

Це настільки геніально (з точку зору бізнесу), що навіть сумно.

І відбувається це все лише тому, що кожна стаття кримінального кодексу має свій доларовий еквівалент.
jump

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 16 бер, 2019 12:43

Ну що таке враження ціни пішли вверх. Квартирка стояла рік без руху і пішла за пару днів вище ринкової ціни. Клієнтів було багато з початку місяця. Вкладуватися в бетон немає сенсу,краще % стригти. Вкладуватися в Анталію можуть тільки дурні,в тюрків свій паша.
Правильно стратегія-чекати і купити на дні,продати на піку. А в перерві стригти за аренду. Знайомий з Німеччини купив вже 3тю квартирку разом з ремонтом ,меблями та кватирантом ! Десь по 850,район добрий.
Не знаю з чим зв'язаний рух,не такий язикатий аналітик...
Ethereum

Подякував: 9 раз.
Подякували: 127 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 16 бер, 2019 20:20

Ethereum написав:Вкладуватися в бетон немає сенсу,краще % стригти. Вкладуватися в Анталію можуть тільки дурні,в тюрків свій паша.

Коли грошей немає на кармані, пора вже починати заробляти гроші!
Підтримую.
Для довідки: титул "паша" надавали тому, хто вправно може керувати людьми та заробляти гроші.
Тут ви вгадали.

Відкриття року - треба занести у підручники:
  Ethereum написав:Правильно стратегія-чекати і купити на дні,продати на піку.

Аплодисменти!
Ще якби парубок сказав, що ж він таке купив у Львові рік назад, за скільки саме та скільки ж заробив (ціна вкладення/ціна продажу) - ціни б не було парубку...
akurt

Подякував: 4000 раз.
Подякували: 1444 раз.

Профіль

4
Повідомлення Додано: Суб 16 бер, 2019 23:07

Як вже надоїв цей телепень,що їсть дешеву рибу,і всіх повчає. Тут форум про нашу нерухомість,а не домінанта турецьких слуг.
Ethereum

Подякував: 9 раз.
Подякували: 127 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 16 бер, 2019 23:23

Допоможіть порівняти Львів і Київ

Шановні Панове, Вітаю! Та прошу поради.

Дано:
37 дол. у 52 м на етапі котловану (до м. Деміївська пішки 10 хв.) + доки 1% (0,37 дол)+ нотаріус ще 0,3 дол., ремонт + вбудовані шафи+ техніка б/у з Європи - ще 8 дол, сподіваюсь. Прогнозована рента 500д. - буде черга, але там менші і старіші - до 800 (сама здивована) і вище іноді.
- обіцяли, що рік чекати, але вже 2.

Спекулюють такими самими у ще незданому по 52-53 вже.

Доречі, у разі "переуступки" забудовник бере собі % (тре перечитати угоду).

Але я хочу цю хату поки що лишити і здавати.

37+0,37+0,3+8=45,7 Нехай 46.
46/0,5 (умовно, але це найменше, я не враховую ймовірного коливання цін і необхідності періодично замінювати техніку) /12= 7 років 8 місяців - поверну гроші (без врахування інфляції).

Думаю купувати наступну квартиру у Львові теж поки що під ренту.

Чи вигідніше? Подобовою займатись не хочу.
alya_tsimbal

Подякував: 0 раз.
Подякували: 7 раз.

Профіль

#<1 ... 330331332333334 ... 1053>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор