Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 598599600601602 ... 7544>
Повідомлення Додано: Вів 05 бер, 2019 19:26

Re: Політичні дискусії

zРадио написав:Если Зеленский победит, лично от меня от удостоится звания самого большого врага Украины среди граждан Украины. Потому что именно он будет виноват в этом треше!

Так що, нема нікого, крім Зеленського із 42 кандидатів? Та є, і чесні, і досвідчені. От мені, наприклад, подобається Безсмертний. Тільки Зеленський на екрані весь час мерехтів, а це важливіше, за все інше.
Тому громадяни самі вибирають свою долю, як Януковича чи Зеленського, і не треба на когось спихувати наслідки свого вибору.
lapay

Заблокований
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 05 бер, 2019 19:32

zРадио
Штабы..
Именно так.
Можно сказать уровень Привата и Ощада.

Суть всех выборов - фантасмагория.
образ или картина, кажущиеся зрителю.

ПАП свой в значительной части развеял, а с новым как-то не очень получается))

То, что люди (большинство) подвержены влиянию (рекламе) - это неоспоримый факт. И это естественно. Другого большинства нигде нет.
В значительной мере борьба идёт между рекламодателями.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 05 бер, 2019 19:35

zРадио написав:
  budivelnik написав:
  zРадио написав:Если штаб ПАПы надеется потопить Зе за счет Кондратюков и "писем 27" , то там явно с кадровой политикой что-то не сложилось...
Перемагають або програють ідеї а не штаби
Якщо ідея Порошенка з проміжними точками
Боротьба до перемоги ,Безвіз,Томос,Євросоюз,Збалансована економіка,Ні популізму
програє ідеям які тиражує беня через зеленського-тимошенко , чи ахметов через Ляшка - то це не вина штабів - це біда виборців...
Знаешь, если те системные программные пункты Порошенко имеют меньший рейтинг, чем мычание Зеленского по всем вопросам, это не электорат виноват, это Порошенко виноват!

Именно его поведение, включающее коррупционные и офшорные скандалы, есть виной того антирейтинга и атапии избирателей к институтам власти, что они готовы плюнуть на все и отдать голос за скомороха!

Люди не такие глупые, как ты рисуешь, и глаза еше не у всех повылазили. Воровство на газе и угле, может, и не все видят и понимают, но когда массово сносят МАФы мелкого бизнеса и одновременно массово открывают МАФы с магазинами Рошен внутри, тут уже извини...

Если Зеленский победит, лично от меня Порошенко удостоится звания самого большого врага Украины среди граждан Украины. Потому что именно он будет виноват в том треше, который будет происходить во время президенства Зе!
В мене було багато підлеглих і я можу зробити висновок про той прошарок людей яким я керував
1 Ті ким я керував, як правило відносяться до 70% населення України з низькими статками , тобто це призвані примусово в армію , працівники з низькою кваліфікацією , люди з малим життєвим досвідом (наприклад студенти , які з часом можуть стати академіками , але на момент коли йшли до мене підзаробити не маючи досвіду робили речі , які не кожен дебілоїд придумає.. )
2 Кількість людей з якими я спілкувався безпосередньо і напряму - становить кілька сот осіб ( десь до 500)
3 З досвіду власного спілкування - я й роблю висновки, а так як голос простого працівника при голосуванні=голосу академіка по своєму впливу.

Таким чином
а- тих 20% які сьогодні ведуть баталії в інтернеті , судять про інтелектуальний рівень людей виходячи з рівня свого оточення.
б - тих 70% про які говорю я -судять про події виходячи з інтерпритації яку чують від своїх безпосередніх керівників
в - чим більше керівники поливають когось брудом - тим гірша ситуація буде для їх працівників в майбутньому

Останнє
Я не можу контролювати вибір який зроблять люди які знаходяться під моїм керівництвом або є членами моєї сімї або друзями , ппро те я впевнений
90% членів
70% друзів
60% підлеглих
сімї проголосують за Порошенка і Народний Фронт(на парламентських)
А все тому , що я в житті і на роботі роблю багато , говорю ще більше , але при цьому ті хто мають можливість проаналізувати
а - те що я роблю
б - те що говорю
в-те що досяг
бачать що мої слова не відрізняються від того що роблю , а значить діючи так як я - можна досягнути того ж що досягнув я.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 05 бер, 2019 19:37

lapay написав:
  zРадио написав:Если Зеленский победит, лично от меня от удостоится звания самого большого врага Украины среди граждан Украины. Потому что именно он будет виноват в этом треше!

Так що, нема нікого, крім Зеленського із 42 кандидатів? Та є, і чесні, і досвідчені. От мені, наприклад, подобається Безсмертний. Тільки Зеленський на екрані весь час мерехтів, а це важливіше, за все інше.
Тому громадяни самі вибирають свою долю, як Януковича чи Зеленського, і не треба на когось спихувати наслідки свого вибору.

Свое мнение не навязываю. Я выше высказался, почему по рейтингам выигрывает именно Зе - потому что нынешняя власть обесценила своим двуличием институты государства как таковые. Кто поверит в светлое будущее, когда окружение Президента ворует на армии во время внешней агрессии?..
Радіо

Подякував: 3336 раз.
Подякували: 7219 раз.

Профіль

16
8
1
4
Повідомлення Додано: Вів 05 бер, 2019 19:41

zРадио написав:
  V2 написав:Ігор Кондратюк:
Росія для мене померла. Виступати перед агресором – низькокультурно і малоінтелектуально

https://vybory.pravda.com.ua/articles/2 ... 5/7149887/

Висування Володимира Зеленського у президенти – це шоу-бізнес чи таки політика?

– Це чистий шоу-бізнес, до політики він не доріс, як до баскетболу – хай не ображається. Жодна сторінка його біографії, яку ми всі спостерігаємо на телебаченні, не казала про те, що він хоче бути громадським діячем, лідером думок, який поведе Україну вперед.

Навпаки, усі ці його жарти про "Україну-повію" характеризують його як недозрілого слабко думаючого громадянина – лише аби глядачі поржали в "Палаці Україна" на зйомці передач "Кварталу".

Зеленський – це такий собі пробний камінь людей, які стоять за ним, щоб зрозуміти – чи можна конвертувати у політику популярність публічної особи. Який дійсно є одним з кращих в українському телевізійному та кіношному бізнесі. Але, вибачте, нехай тоді Зеленський буде й пілотом літака з наступного тижня – він же крутий пацан. Чи, може, все-таки відправити його на курси пілотів?

– І все ж у нього перше місце в соціологічних рейтингах…

– Я не дуже вірю цим рейтингам.

Якщо ви бачили соцопитування, то там велика кількість людей, які ще не визначилися. Якщо ви мене запитаєте, за кого голосувати – я ще не визначився. Але точно не буду голосувати за Зеленського – через його недозрілість як політика.

– А на вибори йти плануєте?

– Звісно, планую голосувати. Я вважаю, що зараз головне завдання – це зберегти країну і в умовах війни відстояти незалежність, яку ми отримали 1991 року. Тому дивно, що в нас досі є питання, чи вважати Росію агресором і чи треба там виступати.

Не испытываю никаких надежд относительно Зеленского, но Кондратюк - это такой уже копролит... мнение которого интересно не более, чем мнение моего кота :mrgreen:

Если штаб ПАПы надеется потопить Зе за счет Кондратюков и "писем 27" , то там явно с кадровой политикой что-то не сложилось...

Если Вы затронули политику, прежде всего стоило бы просчитать такой вариант:
1.Зе отвлекает на самом деле много внимания - смотрите сколько здесь наконопастили.
2. Реальные кандидаты в ..опе их большинство даже не рассматривает, как перспективных кандидатов.
3. Уже двое отказались в пользу...(на него я делал ставку прошлый раз)
4. Лично я вижу так: зачем Луценко обнимался с Беней в Амстердаме?
5. Кто больше заплатит Бене во втором туре того и победа.
6. Просто Зе "осознает", что не в те сани полез(образное выражение)
7. Бене вернут Приват через какой то суд.(ведь он по заграницам поиздержался и на диете)
8. На реальных и перспективных кандидатов, шелуха, что кормиться с "зомбоящика" даже не обратит внимания.
9. Административный аппарат даст всего навсего 30% - а теперь считайте, "кто победит?"
........................................................
Это как один из вариантов использования "телевизора".
- Комар носа не подточит.
Востаннє редагувалось Kudrjavuy в Вів 05 бер, 2019 19:45, всього редагувалось 1 раз.
Kudrjavuy

Подякував: 746 раз.
Подякували: 887 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 05 бер, 2019 19:43

zРадио написав:когда окружение Президента ворует на армии во время внешней агрессии
Є один малий, але дико суттєвий нюанс
Ніхто не може бути признаний винуватим в злочині , якщо це не вирішено судом....
Ви всі тут на ... сходите , розповідаючи про винуватість всіх і вся і радите змінити систему і керівників....
Але при цьому не можете привести жодного факту , де б Порошенко був звинувачений в судовому порядку..
Я розумію що зараз тут почнеться вереск і істерія про куплені і контрольовані Президентом суди....
Але є наприклад суди в Лондоні - в жодному з них немає жодної судової справи проти Порошенка... а от судів проти Коломойського чи Фірташа - хоч греблю гати...
Як поясните таке дивне протиріччя?
Чи може Порошенко настільки всесильний що і Лондонські з Штатівськими судами скупив?
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 05 бер, 2019 19:46

lapay написав:

8)
Так для того, чтобы обыватель не выбрал комми, Беню и т.д., можновладци (у которых в руках рычаги влияния и управления в обществе) должны чесаться, выполнять свои обязанности.

И не обязательно запрещать, например, комми.
Достаточно выиграть конкуренцию у Григоришина.
В Штатах не запрещают, там просто спонсоры комми и т.д. на финансовых задворках.

Поэтому не петрящему обывателю-янки предлагается невеликий)) выбор. И он не может априори ошибиться...

Это огромная ошибка - вешать ответственность на народ.
Всё равно что на детей.
Они также, как и народ (в своей массе обыватель), по своему естеству подвержены манипуляциям, влиянию, имеют меньшие возможности.

А вот учить, допускать к рычагам местного самоуправления, считаться по обозначенным допустимым вопросам с помощью референдумов можно и нужно.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 05 бер, 2019 19:47

budivelnik написав:В мене було багато підлеглих і я можу зробити висновок про той прошарок людей яким я керував
1 Ті ким я керував, як правило відносяться до 70% населення України з низькими статками , тобто це призвані примусово в армію , працівники з низькою кваліфікацією , люди з малим життєвим досвідом (наприклад студенти , які з часом можуть стати академіками , але на момент коли йшли до мене підзаробити не маючи досвіду робили речі , які не кожен дебілоїд придумає.. )
2 Кількість людей з якими я спілкувався безпосередньо і напряму - становить кілька сот осіб ( десь до 500)
3 З досвіду власного спілкування - я й роблю висновки, а так як голос простого працівника при голосуванні=голосу академіка по своєму впливу.

Таким чином
а- тих 20% які сьогодні ведуть баталії в інтернеті , судять про інтелектуальний рівень людей виходячи з рівня свого оточення.
б - тих 70% про які говорю я -судять про події виходячи з інтерпритації яку чують від своїх безпосередніх керівників
в - чим більше керівники поливають когось брудом - тим гірша ситуація буде для їх працівників в майбутньому

Останнє
Я не можу контролювати вибір який зроблять люди які знаходяться під моїм керівництвом або є членами моєї сімї або друзями , ппро те я впевнений
90% членів
70% друзів
60% підлеглих
сімї проголосують за Порошенка і Народний Фронт(на парламентських)
А все тому , що я в житті і на роботі роблю багато , говорю ще більше , але при цьому ті хто мають можливість проаналізувати
а - те що я роблю
б - те що говорю
в-те що досяг
бачать що мої слова не відрізняються від того що роблю , а значить діючи так як я - можна досягнути того ж що досягнув я.

Ты сегодня все о себе да о себе (и я не троллю - это, наоборот, очень смело так "раскрываться" перед другими... а за четверых детей - новых членов нашего общества, так и вообще респект и уважуха! :) ), но я не очень понял твоих выводов...

Опыт работы с большим количеством людей - ок. Преимущественно с теми, кто есть ядром электората - ок. Ты пользуешься у них авторитетом - ок. Почему они, смотря на тебя, проголосуют за Порошенко? :shock: Ты для них, как Порошенко для страны - кормчий что-ли? :shock: Или активно ведешь политическую пропаганду?...
Радіо

Профіль

16
8
1
4
Повідомлення Додано: Вів 05 бер, 2019 19:56

zРадио написав:Если Зеленский победит, лично от меня Порошенко удостоится звания самого большого врага Украины среди граждан Украины. Потому что именно он будет виноват в том треше, который будет происходить во время президенства Зе!

Вот это логика.

Вопрос почти как в анекдоте "Зрадио, вы женщина?" :mrgreen:
Sommer

Подякував: 428 раз.
Подякували: 541 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 05 бер, 2019 19:57

budivelnik написав:
  zРадио написав:когда окружение Президента ворует на армии во время внешней агрессии
Є один малий, але дико суттєвий нюанс
Ніхто не може бути признаний винуватим в злочині , якщо це не вирішено судом....
Ви всі тут на ... сходите , розповідаючи про винуватість всіх і вся і радите змінити систему і керівників....
Але при цьому не можете привести жодного факту , де б Порошенко був звинувачений в судовому порядку..
Я розумію що зараз тут почнеться вереск і істерія про куплені і контрольовані Президентом суди....
Але є наприклад суди в Лондоні - в жодному з них немає жодної судової справи проти Порошенка... а от судів проти Коломойського чи Фірташа - хоч греблю гати...
Як поясните таке дивне протиріччя?
Чи може Порошенко настільки всесильний що і Лондонські з Штатівськими судами скупив?

Избиратель судит не по судебным решениям. Но знаешь что - зачастую этого не нужно. В большинстве случаев уши фотографа видны на снимке и невооруженным взглядом.

Да, люди голосуют и эмоционально, и в сердцах. Не без этого. Именно поэтому политик должен беречь свою репутацию. Порошенко же ее спустил еще в 2015-м, а к середине 2018-го так и вообще утопил на дно.

Вот тем самым и создал этого Зеленского... Теперь маємо шо маємо (с)
Радіо

Профіль

16
8
1
4
  #<1 ... 598599600601602 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему