Через tas2u кинул на свою МК 1500, зашло 1485, т.е. минус 1%... так должно быть( вход на мк вроде бы как и бесплатный)?
И вроде бы как только на исходящий p2p должен быть комис, или как?
|
|
![]() Через tas2u кинул на свою МК 1500, зашло 1485, т.е. минус 1%... так должно быть( вход на мк вроде бы как и бесплатный)?
И вроде бы как только на исходящий p2p должен быть комис, или как? Востаннє редагувалось Карамболь в Чет 07 бер, 2019 20:00, всього редагувалось 1 раз.
![]() Комментирую. Ощадбанка.юа на форуме уже давно нет. Можно позвонить на горячку и выслушать ахинею. Можно обратиться письменно и не дождаться ответа. Можно зайти с паспортом в отделение и расставить все точки над "і". П.С. 1. При наличии в отделении вменяемого менеджера. П.С. 2. При отсутствии в отделении киломентровой очереди. ![]()
Не знаю, кому как, а моему пенсионеру субсидию таки насчитали, появилась в квитанции, думаю за декабрь-январь. А на сайте до сих пор нету. При этом за февраль отдельно, как я понял, с пенсией зачислят, вроде так в Петиной агитке брешут. ![]()
тут вы правы на 100% ![]() 1раз: оператор услышав вопрос, как бы переключает на другого оператора, но после 8 минут ожидания, звонок автоматически завершается. 2раз: другая девочка услышав вопрос, снова предложила переключить на другого оператора (все по методичке ![]() ![]() ![]() после этих слов оф. поддержки моего банка, мне нечего было возразить, и я согласился на соединение с оператором, наверное очень квалифицированным, с которым в банке пытаются всех соединить ![]() ![]() Lost у меня сегодня всё один в один как и у вас... 2 звонка, первый сброс после 10 минут ожидания... второй - клещами вытащил из оператора, то что мне было нужно, но... когда задал наводящий вопрос, то предыдущий ответ превратился в дым... ну впрочем что и следовало ожидать... вывод: с ощадом завязываю...
![]() Re: Ощадбанк
Пришла пенсионеру сегодня судя по всему субсидия на карту привата. Пенсии ещё нет. ![]() привилегии для премиума"ТАРИФИ за обслуговування поточного рахунку з використанням платіжної картки
за тарифним пакетом МІЙ РАХУНОК" для виплат пенсії, соціальної допомоги, компенсаційних виплат, для зарахування коштів по спірним операціям, для учнів/студентів, для виплат банківських вкладів вкладникам, для виплат морякам та внутрішньо-переміщеним особам (далі-ВПО)8 РКО додаткової картки (за рік)1 Електронний шкільний учнівський квиток15 (MC Debit Standard)/Maestro/MC Electronic/Visa Electron/MC Standard (з чип модулем14)/MC Debit Standard (з чип модулем14)/ЕПП (ПРОСТІР / MC Debit World)9 не тарифікується Visa Platinum/MC Platinum 750 грн. MC World Elite/Visa Infinite 5000 грн. Зняття готівки та розрахунки карткою Видача готівки: Для пенсіонерів (крім ВПО) за картками MC Debit Standard/ MC Debit Gold/MC Debit World/ЕПП ПРОСТІР /ЕПП MC Debit World - в мережі установ та банкоматів Банку не тарифікується - в мережі установ інших українських банків 4 1,5%+5грн. Нарахування процентів (річних): - на залишок коштів на рахунку Згідно рішення комітету з питань управління активами та пасивами Банку - на залишок коштів на рахунку за послугою "Мобільні заощадження" "9% (для рахунків в гривні) 2% (для рахунків в доларах США) 1% (для рахунків в євро)" Переказ можливий тільки для карток українських банків у гривні. Комісія за переказ стягується з відправника переказу. Розмір комісії: • 5 грн. при здійсненні переказу на картку Ощадбанку, окрім переказів на карти, відкриті за пакетом "Мій комфорт" - комісія відсутня; • 5 грн. + 1% від суми переказу при здійсненні переказу на картки інших банків. Термін зарахування залежить від правил роботи того банку, на картку якого зараховуються кошти. У більшості випадків, кошти зараховуються протягом кількох хвилин. • 14999 ₴ — максимальна сума одного переказу (з комісією); • 65000 ₴ — максимальна сума переказів по одній картці за день; • 150000 ₴ — максимальна сума всіх переказів по одній картці за місяць; • максимум 5 переказів по одній картці за день; • максимум 50 переказів по одній картці за місяць. Операції Р2Р переказу між картками МПС ПРОСТІР: Р2Р переказ коштів між картками МПС ПРОСТІР, емітованими АТ «Ощадбанк» 1 грн Р2Р переказ коштів на картку МПС ПРОСТІР, емітовану іншим банком 3 грн Операції Р2Р переказу з картки, емітованої Банком, на картку будь-якого банку через сервіси інших банків3 0.5% мін.5 грн. Надання повідомлень про залишок коштів на рахунку: - у касі/ банкоматі/ІПТ Банку Перший запит на добу-безкоштовно, 3 грн. кожний наступний
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|