Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
freeze написав:А так по образу мыслей и по выдвигаемым идеям Кармазин кстати очень похож на Кудрявого, совсем не удивительно, что у него Кармазин попал в ТОП-лучших.
Всё просто и понятно было только у Шарикова из труда Михаила Булгакова "Собачье сердце". Там это звучало так: - Отобрать и поделить! - А в жизни так не бывает.
Я не приймаю рішень на підставі гадань вириваючи пелюстки ромашки чи іші алгоритми подобаєтьсч- не подобається Я вірю логічним ланцюжкам... Ловіть один з них Коломойський створив умови (не можу написати вкрав бо судового рішення по цьому питанню не боло) по яким в Приваті виявилась дірка в 140 млрд грн Зеленський - креатура коломойського Питання Чи може підлеглий довго і стабільно працювати з керівником- якщо має відмінні від керівника цільові установки ?
Ловіть наступний Ляшко і бігборд Замінимо 450 дармоїдів на 250 депутатів Відверта брехня і маніпуляція , виконання якої погіршить стан населення
Гриценко і заявка про 400 млрд грн , які він а - забере в олігархів б - передасть населенню тут взагалі треш , адже названі ним міліарди існують тільки в його уяві і в кишенях населення Тобто щоб їх в когось забрати - то треба забрати в населення...
Директор Национального антикоррупционного бюро Украины Артем Сытник заявил, что НАБУ расследует 25 уголовных производств о фактах коррупции на предприятиях государственного концерна "Укроборонпром", общая сумма ущерба составляет около 1 млрд грн. Об этом Сытник сообщил на брифинге в Киеве.
budivelnik написав:Відколи це приватна фірма не має права зробити 25% націнку на свої послуги ?
Разве вы не поняли еще, что подавляющее большинство этих приватных фирм, крутящихся роем возле Оборонпрома, это прокладки, связанные с Укроборонпромом ? Почитайте, что нормальным фирмам постоянно отказывали в сотрудничестве, на основании справок от ДФС и спецслужб о нежелательности работы с обычными фирмами.
Растаможка 60% от цены баков ? Это где такие ставки ?
1 20% тільки ПДВ 2 В мене відсутня документація і я чув тільки дві фрази по радіо в яких було дві цифри а - ціна в грузії=145000 доларів б -Оборонпром закупив за 300 000 доларів 3 В репортажі була і третя цифра , походження якої я не зрозумів 14 млн гривень вкрали на цій операції ( 500000 доларів)
Погодьтесь , що мої цифри на порядок точніші ніж емоційні радіопередачі.
1 20% тільки ПДВ 2 В мене відсутня документація і я чув тільки дві фрази по радіо в яких було дві цифри а - ціна в грузії=145000 доларів б -Оборонпром закупив за 300 000 доларів 3 В репортажі була і третя цифра , походження якої я не зрозумів 14 млн гривень вкрали на цій операції ( 500000 доларів)
Я могу только констатировать факт что ваши расчеты абсолютно некомпетентные.
"Як встановили слідчі, у березні 2014 року посадові особи ДП "Авіакон" уклали з приватною компанією Westan Group Associates Ltd., зареєстрованою на Карибських островах, договір на постачання 12 паливних баків для вертольотів на загальну суму $288 тис. Згодом, з відома керівництва ДП "Авіакон", Westan Group Associates Ltd. уклала договір із грузинською компанією-виробником на виготовлення 12 паливних баків, але за ціною вдвічі меншою - $144 тис.", - уточнюють у НАБУ.
"За схожою схемою в травні того самого року ДП "Авіакон" і Westan Group Associates Ltd. уклали ще один контракт, за яким держпідприємству поставлено 85 паливних баків тієї самої грузинської компанії-виробника за завищеною вдвічі ціною - $2,04 млн (проти $1,02 млн, за яку ці самі баки закуповувала Westan Group Associates Ltd. у грузинського виробника)", - зазначає прес-служба.
Як пояснюють у НАБУ, в результаті таких дій ДП "Авіакон", за версією слідства, безпідставно переплатив 13,03 млн грн компанії в офшорній юрисдикції.
То есть прокладка купила з х долларов в Грузии, а госконтора купила у прокладки за два х долларов.
Востаннє редагувалось freeze в П'ят 08 бер, 2019 15:39, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik написав:Відколи це приватна фірма не має права зробити 25% націнку на свої послуги ?
Разве вы не поняли еще, что подавляющее большинство этих приватных фирм, крутящихся роем возле Оборонпрома, это прокладки, связанные с Укроборонпромом ? Почитайте, что нормальным фирмам постоянно отказывали в сотрудничестве, на основании справок от ДФС и спецслужб о нежелательности работы с обычными фирмами.
1 Я створюю враження наївного ? 2 Де гарантія що прихід зеленського просто не поміняє придворні фірми? 3 Ще раз Де корупційні справи проти влади де б фігурували не смішні суми в 1-10 млн грн АДЖЕ ПРИ ТОТАЛЬНІЙ КОРУПЦІЇ В 400 МЛРД таких справ повинно бути 40000 ( це якщо по 10 млн ) або 400 000(це якщо по 1 млн)
budivelnik написав:2 Де гарантія що прихід зеленського просто не поміняє придворні фірми?
А где гарантия или не гарантия, что Зе не заставит отказаться от коррупции в оборонке ?
budivelnik написав:Де корупційні справи проти влади де б фігурували не смішні суми в 1-10 млн грн
Кому смешно, а по уголовному кодексу 10 миллионов гривен - это хищение в особо крупных размерах, да еще совершенное группой лиц. Там такая крутая посадка может быть друзей Порошенко, что мама не горюй на сколько долгих лет.
Востаннє редагувалось freeze в П'ят 08 бер, 2019 15:43, всього редагувалось 1 раз.