Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 812813814815816 ... 7544>
Повідомлення Додано: Сер 13 бер, 2019 15:24

lapay написав:Шо ти несеш? Тоді доплачували за викладання російською, а українських перекладів практично не було.

Врешь ты, и врешь беспардонно! Такой номенклатуры украиноязычной литературы, как была в 70-80-е годы в УССР, и близко сегодня нет, включая все виды СМИ. Разве что user generated контента стало больше украинского, но тут не с чем сравнить - это уже вопрос технологий.

lapay написав:Не бреши. На кіно гроші дають і набагато більше, ніж раніше, одночасно вводячи мовні квоти і зообов'язання володіти мовою.

Не на кино деньги дают, а на воровство! Таких кассовых провалов в истории Украины еще не было!

Провал Бандераса. Почему люди не ходят на украинское кино, на которое тратят все больше бюджетных денег
https://strana.ua/articles/159207-komu- ... -idet.html

И дело не в языке, а именно в качестве кинопродукта - потому что когда кинотеатры обязали показывать 100% украинский перевод зарубежного кино, заметного падения спроса не было.

Что касается квот - а вот это уже никакие не меры поддержки украинского, это дискриминация остальных! Поддержка украинского - это инвестиции в создание качественного востребованного контента, которых не было и нет, а не навязывание медиа, какой минимальный процент украинского контента любого, в том числе плохого, качества должен быть!

lapay написав:Бо зрадофіли брешуть, а не критикують, а це вже інформаційна війна.

Классический ксенофоб! Никакой терпимости к чужому мнению. Все несогласные с порохоботами - враги, ведущие войну против Украины. Тьфу, мерзость! Надеюсь, что Украине удастся пережить таких "патриотов"...
Радіо

Подякував: 3336 раз.
Подякували: 7219 раз.

Профіль

16
8
1
4
Повідомлення Додано: Сер 13 бер, 2019 15:27

Козак-характерник написав:
  ЛАД написав:.....
А что даст военное положение?
Как и в чём это нам (Украине) поможет?

Нам нічого не дасть. А кесарю допоможе закріпитися в ролі матьорого вовка - вожака. ...

Если для этого, то вопросов нет. :)
Очень жаль, что трутся многие посты по делу, зато переливания из пустого в порожнее полно. :(
ЛАД
2

Подякував: 5340 раз.
Подякували: 4854 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Сер 13 бер, 2019 15:29

Вражина біля воріт!

ЛАД написав:Актуальный вопрос - что делать с войной сейчас?
Пока что ни от кого на ветке адекватного ответа не услышал.

Я написав, але видалили. :P Провести незалежний аудит всього господарства (скільки людей, грошей, землі, підприємств) і оцінити здатність реально воювати з РФ і перемогти. Якщо ресурси дозволять розраховувати на перемогу, то йдемо на амбразуру с батянєй комбатом попереду. :P Якщо ресурсу не вистачить,то шукати підтримки зовні, домовлятися про фінансову і військову підтримку союзників. Якщо союзників не буде знайдено, власних сил недостатньо, то тут є 2 варіанти: 1. Битися на смерть . 2. Йти на прямі перемовини з ворогом і шукати перемир'я на вигідних умовах. Перемир'я лише. Бо без відновлення територіальної цілісності і статусу куо на 2013, ми вороги з РФ назавжди. І чекати тоді лише падіння колосу на глиняних ногах. Хоча той колос може піти на нас і далі...Тоді або втікати, або помирати в бою. Інших шляхів немає. А ви як думали? На смереку залізти і дупу не обдерти? Так не буває. В будь якому випадку тре точити шабелюку і не розслабляти булки. Можливо скоро не на форумі будемо дописи малювати, а в окопі кайфувати з рушницею. 8)
Востаннє редагувалось Козак-характерник в Сер 13 бер, 2019 15:45, всього редагувалось 2 разів.
Козак-характерник
2

Подякував: 2241 раз.
Подякували: 2359 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 13 бер, 2019 15:36

lapay написав:
  ЛАД написав:Актуальный вопрос - что делать с войной сейчас?
Пока что ни от кого на ветке адекватного ответа не услышал.
Кроме того, что Порошенко - единственный защитник и спаситель Украины.

Те, що роблять на війні - тримати оборону, поки ворог не ослабне, тоді можна буде йти в наступ.

Якщо є сили тримати оборону, то хто повірить що немає сил йти в наступ? Принаймні звільнити повністю Донбас? Крим - особлива тема. Чой то тут не так... :roll: На мою думку багатьом персонажам ця війна вигідна і тут. Мамка родная. І їх все влаштовує. Ось чому і стійкого перемир'я немає з ворогом. Вважаю, що воювати і перемогти можна. Але треба бути матьорим вовком - вожаком, а не баригою, лавочником чи кондитером. При всій повазі до кондитерів... :P
Востаннє редагувалось Козак-характерник в Сер 13 бер, 2019 15:37, всього редагувалось 1 раз.
Козак-характерник
2

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 13 бер, 2019 15:37

investorkiev написав:Европейский ЦБ установил отрицательную ставку по овернайтам -0.25%.
Украина доразместила бонды под 9.25% (видимо это самая высокая ставка суверенного размещения). Это все что вам нужно знать о движении в Европу.

Небольшое уточнение - не 9,25, а 9,75%.
ЛАД
2

Подякував: 5340 раз.
Подякували: 4854 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Сер 13 бер, 2019 15:39

Козак-характерник написав:Йти на прямі перемовини з ворогом і шукати перемир'я на вигідних умовах. Перемир'я лише.
так це і є пропозиція зеленського...
Тільки я можу уявити умови цього перемирья...
В кількох словах
знімаєте штани , повертаєтесь задом і ставши на коліна рачкуєте назад поки самі собі не вставите.
В мене контрпропозиція
забираєшся зі Львова і в себе в ОРДЛО знаходиш тих хто згоден проводити перемовини по запропонованому тобою алгоритму.
Якщо вони будуть успішними і цікавими для нас - ми підтягнемось , якщо вони повторять описаний мною алгоритм - ми тебе чіпати не будемо , та ти й сам там залишишся, адже повертатись до файних дівчат після зміни орієнтації тобі буде соромно
budivelnik

Подякував: 290 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 13 бер, 2019 15:42

ЛАД написав:
  Козак-характерник написав:
  ЛАД написав:.....
А что даст военное положение?
Как и в чём это нам (Украине) поможет?

Нам нічого не дасть. А кесарю допоможе закріпитися в ролі матьорого вовка - вожака. ...

Если для этого, то вопросов нет. :)
Очень жаль, что трутся многие посты по делу, зато переливания из пустого в порожнее полно. :(

Будь яке питання має свою світоглядно - філософську основу. Допоки ми не розуміємо світоглядні позиції виступаючого, то не зрозуміємо його думки. Це як спілкування двух паралельних світів. Кожний на своїй хвилі, що і спостерігаємо під час обговорення тут, на форумі. :P А треба знайти общий знамєнатєль, як то кажуть...Щоб не розмова сліпого з глухим, а конструктивна балачка... :D
Козак-характерник
2

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 13 бер, 2019 15:45

Доктор Комаровский о Зе

shura

Подякував: 65 раз.
Подякували: 24 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 13 бер, 2019 15:51

ЛАД написав:
  investorkiev написав:Европейский ЦБ установил отрицательную ставку по овернайтам -0.25%.
Украина доразместила бонды под 9.25% (видимо это самая высокая ставка суверенного размещения). Это все что вам нужно знать о движении в Европу.

Небольшое уточнение - не 9,25, а 9,75%.

При такой стоимости денег дефолт неизбежен. Но не суверенный. Никто не даст Украине отказаться от своих внешних долгов. Иностранные кредиторы получат назад и тело долга, и бешенные проценты. Дефолт будет по валютным банковским вкладам пересичных и локального бизнеса. Плюс дальнейшее увеличение тарифов госмонополий и сокращение социалки.

Улыбаемся и машем (с) Понравился мне этот слоган - соответствует духу времени :mrgreen:
Радіо

Подякував: 3336 раз.
Подякували: 7219 раз.

Профіль

16
8
1
4
Повідомлення Додано: Сер 13 бер, 2019 15:52

budivelnik написав:
  Козак-характерник написав:Йти на прямі перемовини з ворогом і шукати перемир'я на вигідних умовах. Перемир'я лише.
так це і є пропозиція зеленського...
Тільки я можу уявити умови цього перемирья...
В кількох словах
знімаєте штани , повертаєтесь задом і ставши на коліна рачкуєте назад поки самі собі не вставите.
В мене контрпропозиція
забираєшся зі Львова і в себе в ОРДЛО знаходиш тих хто згоден проводити перемовини по запропонованому тобою алгоритму.
Якщо вони будуть успішними і цікавими для нас - ми підтягнемось , якщо вони повторять описаний мною алгоритм - ми тебе чіпати не будемо , та ти й сам там залишишся, адже повертатись до файних дівчат після зміни орієнтації тобі буде соромно

Ви мене уповноважує те як парламєнтьора? :P Дякую за честь, довіру...А які ваші і мої повноваження? :lol: Ми тут з блохи голєніще кроїм. Тут претенденти на булаву нам плани як жити або вмирати повинні запропонувати. А я просто в ролі менеджера - аналітика. Раптом хтось прочитає і щось корисне знайде?

П.С. Я за вожака матьорого вовка, що поведе до бою. Безкомпромісного і чесного по відношенню до солдат. Те що творить дядя Пєтя, моя душа не сприймає. Може воно й правильно, може...але не до душі і серця. Повторюю, що гарант ЗАБОВ'ЯЗАННИЙ згідно основного закону оголосити військовий стан,а не робити з солдат "каратєлєй", згідно з українськими законами, знову ж таки. Це винос моску. Війну тре назвати війною.
Козак-характерник
2

Профіль

#<1 ... 812813814815816 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей