|
|
![]() Столичное ноу-хау: ремонт на крыше дома привел к разрушениям у соседей
![]() нет, не жалею, продавал осознанно, а не от безысходности))). Я впринципе знал что я ее продам, я ее если честно для того и покупал ![]() Я тут писал кое кому в личку когда это происходило, не хотел афишировать а то сами видите публика разная и что то кому то доказывать и убеждать нет ни малейшего желания. Выставил на продажу и продал с профитом. Сейчас в поиске другого ,,брильянта,, ![]() пс. При продаже кстати получил кроме профита неплохих знаний и кое какого опыта(то о чем раньше не знал и даже не догадывался об этом) --что тоже считаю очень ценно ![]() ![]()
Нормально! За 2 роки назбираю на совкошлак біля метро! За 10 років куплю 5 квартирок біля метро((( Заздріть по тихому! І не плачте і не нийте)) Востаннє редагувалось Frant в Чет 14 бер, 2019 08:52, всього редагувалось 1 раз.
![]()
А что если потом при продаже "бриллианта" стадо бакланов при просмотрах начинает гоготать, что за эти деньги они забетонируются в центр Праги/Барселоны/Милана/NY/Альфа-Центавра/Звезды Смерти ![]() Конечно это я не мифическую однуху респекта в ЦП за 1200уе/мес рассматриваю и не студию в Джеке с Милле везде, имею в виду старый монолит с метражами как на Гр9а и ЛУ23 и современные неохрущи с комнатами в 11-13метров. ![]() ![]() Востаннє редагувалось Frant в Чет 14 бер, 2019 11:52, всього редагувалось 1 раз.
![]()
а балкончики засклені вільнолюдями-чехами, і супутниковi тарілки налітцо, Европа, пля ![]() барабашов
А что если... Сліпаков гарно про це розповів Альфа 6% по доляру дає. Кладеш 0.5 млн дол і живеш на 2 куе на місяць. Щоб зняти за проценти однуху в цп на депо всього на всього тре покласти 250 куе. ![]()
та ясно, що краще взяти однуху в ТТ, якщо вистачить Франклінів, це ж банальні речі, пан К.О. ![]()
потім приходить беня і наводить порядок в альфі. видають взад 200 тис гривен. привет теща, привет хрущ! ![]() zzzzzzzzраадаааа!
кмда зныщуе малый бизнес! Сьогодні Київрада може розглянути нові правила розміщення МАФів. Це рішення дозволить нам прибрати близько 70% МАФів у столиці, починаючи з цього року і закінчуючи не пізніше 2024-го. - Тих МАФів, які заважають і створюють незручності киянам та псують вигляд міста. Виходячи з наказу мера столиці, ВСІ КІОСКИ БУДУТЬ ПРИБРАНІ з площ біля метро, вздовж основних транспортних магістралей та біля зупинок. Власне, це і складає близко 70% кіосків. МАФи, що залишаться, будуть виставлятися на торги на майданчику Prozorro. Таким чином буде втілено некорумпований принцип - принцип чистої монетизації, коли право та дозвільні документи на розміщення МАФів отримує той, хто більше заплатить в бюджет. Ніяких прав підприємців таким рішенням столична влада не порушує. Нагадаю, в 2014 році були прийняті компромісні правила щодо кіосків. Тоді для стабілізації ситуації в Києві та на фоні політичних реалій місто надало право МАФам, які до квітня 2013 року стояли законо, отримати документи на 5 років. Їх отримували з 2014 року по 2018 рік. Зараз поступово дія цих документів закінчується в окремих районах. Так, першими районами, де остаточно буде наведений лад по критеріям, які описав вище, стануть - Оболонский, Святошинський та Дніпровський райони. З 2021 року - Печерский. Інші - не пізніше 2022-2023-2024 років. Але щоб це зробити, потрібні голоси депутатів Київради. Колеги, підтримайте необхідне для наведення ладу з кіосками в Києві рішення! Давайте разом, зробимо Київ комфортнішим для киян. Dmitriy Belotserkovets
|
|