Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
onlynafta написав:Дякую, мені і тут поки добре. Просто треба читати до кінця, а не тільки заголовки Відніміть від обіцяної( максимальної) суми плату за житло, ціну проїзного якщо до тих іпенів празьких він взагалі діяти буде, вартість роби, харчування і квиток додому. і не забувайте, що там де премія там і штрафи. загалом, я б з задоволення подивився як ви працюєте 6 днів на тиждень по 12 годин+ витрачаючи мінімум 1-1,5 години, щоб добратися на роботу)
Я думаю, тут ІРЛ нема таких, що спокусяться на цю вакансію. Але як альтернатива для тих, хто їде в Київ працювати на аналогічній роботі - аж бігом. В Києві, до речі, теж треба кЮшать, жити десь та все інше. До речі, проїзний (літачка) по Празі - 4000 грн (sic!) на рік на всі види транспорту на необмежену кількість поїздок. Якщо роботяга в пригороді працює, то там і жити буде, тобто їздити кудись далеко не треба. До речі, за 1.5 години можна доїхати з центру Праги аж до Подєбрадів, мабуть - транспорт/відстані зовсім інші По Празі реально всюди українці. В магазині часто немає потреби щось чеською навіть намагатися питати.
Рыба-сом написав: Я думаю, тут ІРЛ нема таких, що спокусяться на цю вакансію. Але як альтернатива для тих, хто їде в Київ працювати на аналогічній роботі - аж бігом. В Києві, до речі, теж треба кЮшать, жити десь та все інше. До речі, проїзний (літачка) по Празі - 4000 грн (sic!) на рік на всі види транспорту на необмежену кількість поїздок. Якщо роботяга в пригороді працює, то там і жити буде, тобто їздити кудись далеко не треба. До речі, за 1.5 години можна доїхати з центру Праги аж до Подєбрадів, мабуть - транспорт/відстані зовсім інші По Празі реально всюди українці. В магазині часто немає потреби щось чеською навіть намагатися питати.
Та я не сумніваюся, що в Празі купа українців. Але конкретно ця вакансія- це узаконене рабство, а не робота. 12 годин 6 днів на тиждень(+1,5години на дорогу туди і назад), не тільки вигрузка і погрузка, а і комплектація, формування замовлень, сортування, робота з поверненнями. і жити пан буде там де в роботодавця гуртожитожиток, бо на 5000-6000 грн особливого вибору не буде . Скільки конкретно Ви зможете протягнути в такому графіку)?
vano80 написав:что стоимость строительства на этом участке составит 405 млн грн, финансирование происходит за счет городского бюджета и частично из фонда регионального развития"
Нынешняя стоимость - 1 млрд 125 млн грн
так это формула Гладковских-Свинарчуков! "Возьми таблицу, где мы цену умножили на 2. Умножь еще на 2,5"
Востаннє редагувалось Serg-ik в Чет 14 бер, 2019 14:46, всього редагувалось 1 раз.
_Mykola_ Конечно. С киосков кормятся блюстители порядка. Аваковцы. То есть соперник ПАПы. А рулит городом Виталий-друг ПАПы. Потому двойная польза: и конкурента давим и город чистим.
Serg-ik написав:_Mykola_ Конечно. С киосков кормятся блюстители порядка. Аваковцы. То есть соперник ПАПы. А рулит городом Виталий-друг ПАПы. Потому двойная польза: и конкурента давим и город чистим.
Там все намного сложнее. Есть много локальных групп которые в этом заинтересованы. Есть даже объекты под крышей местной прокуратуры. Там и местные мусора и прокуроры и чиновники органов местного самоуправления.
Лично Кличко с этого поимел когда протянул выдачу бесплатных разрешений "Украинскому хлебу" там около 200 МАФов установили как попало , и это были абсолютно новые точки типо по продаже социального хлеба.