|
Політичні дискусії архів |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Додано: Сер 03 кві, 2019 14:22
Starikan написав:Я не хочу обсуждать "хромую утку". Тем более, что "прозрачность", "доверие" - слишком тонкие материи. А повышение уровня жизни по сравнению с 2013-м после событий 2014-го я и не ожидал. И в схематозах я не разбираюсь. Я хочу понять рациональные мотивы голосующих за Зе. Кроме люмпенских типа "протывсих" и "пропади оно всё пропадом", других не вижу.
Нежелание очередные 5 лет наблюдать политику "атопутиннападет" при 3% росте ВВП и 100% росте тарифов? Есть интересная закономерность, возмем женщину которую избивал супруг, она взяла и ушла от тирана и что? Жертва стала сильнее? Если 5 лет только жаловаться на бывшего, следить за бывшим, не заниматься становлением себя на ноги, а клянчить денег у всех, как долго деньги будут давать? Да, бывший тиран и им останется, но надо учиться жить заново и без оглядки 
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 03 кві, 2019 14:22
Первый написав:Чому не змінилося? Саме за Пороха Він купив квартиру. Зараз вибирає ще одну. А так да, все погано 
Всупереч, а не завдяки. Шана Долярчику і повага! Ганьба кондитеру!  "Іліти" самі відокремилися від Долярчика. Долярчик окремо, "Іліти" окремо. Паралельні світи, що перетинаються лише випадково. Але вина Долярчика тут якщо і є, то мінімальна. А от кому дається більше, з того сурйозніший спрос. 
Востаннє редагувалось Козак-характерник в Сер 03 кві, 2019 14:25, всього редагувалось 1 раз.
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2241 раз.
- Подякували: 2359 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 03 кві, 2019 14:23
Ой+ написав: Starikan написав: Ой+ написав:budivelnik Ці якби логічні дискусії, хіба щоб виговоритись. От якби була голосувалка, чи переконали вас змінити думку 16,5 тис. постів на гілці, то думаю красувався б 0.
Неизвестно. Меня, например, переубедили проголосовать за Гриця. Среди его почитателей не было истеричных фанатиков "мы наш, мы новый мир построим".
Ну це ще на етапі 39 відтінків сірого, а зараз в момент фінальної битви добра і зла, думаю кожен своє добро уже визначив. От через 100 днів чи трохи більше, можна буде поржати, якщо не буде дуже сумно, а вас же попереджували!
На жаль це битва 2 зол...так думаю...потрібно вибрати менше...мабуть.
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 03 кві, 2019 14:23
Это я читал. Там не было особых предметов для дискуссии, поэтому тогда и не ответил. Могу только ответить, что идеальных реформ не бывает.
-
Starikan
-
2
-
- Подякував: 2618 раз.
- Подякували: 3165 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 03 кві, 2019 14:24
Козак-характерник написав: Первый написав:Чому не змінилося? Саме за Пороха Він купив квартиру. Зараз вибирає ще одну. А так да, все погано 
Всупереч, а не завдяки. Шана Долярчику і повага! Ганьба кондитеру! 
В якому районі квартиру брали?
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 03 кві, 2019 14:26
katso написав: По мне - так молчание ЗЕ намного более откровенно чем эти потоки слов из уст умелых мастеров политики...
Еще один могучий аргумент в пользу Зе Извиняюсь - Голобородько.
-
Starikan
-
2
-
- Подякував: 2618 раз.
- Подякували: 3165 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
kingkongovets * А дальше украинскую армию распустят. *
Если ЗЕ обвиняют в безосновательном позитиве, то безосновательный негатив --- ну уж никак не лучше. Какое-то соревнование - тупых и ещё тупее.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
ЛАД написав: freeze написав: ЛАД написав:b]budivelnik[/b] Я бы задал Зе всего 3 вопроса. 1. Почему Вы решили пойти в президенты, хотя до этого политикой никогда не занимались? 2. Назовите, пожалуйста, Вашу команду (хотя бы основных лиц). 3. Почему Вы решились стать президентом? Вы считаете, что Вы достаточно подготовлены для этого? К сожалению, откровенные ответы на эти вопросы мы не получим. Кроме, возможно, 2-го. Команду после 1-го тура он назвать обещал. На те вопросы, кот. Вы предложили ответить очень легко.
Постановка вопросов странноватая. Я и так могу ответить за Зе, думаю что он ответит точно так же как я сказал. 1. Хочу изменить страну к лучшему. 3. Хочу изменить страну к лучшему, считаю, что подготовлен, у меня команда хорошая - см.пункт 2. Вас убедили ?
Такие ответы я и предполагаю. Я писал об откровенных ответах (грубо говоря, за рюмкой чая  ).
Тому я пропоную інші питання Чи має право Президент впливати на суддів?Якщо так - диктатура Якщо ні - чому висуваються претензії до Порошенка що хтось не сидить? Чи повинен Президент йти у відставку якщо син призначеного ним чиновника підозрюється у протиправних діях?Якщо так -перелік чиновників і термін між початком розслідування і подачею у відставку Якщо ні - то чого висуваються претензії до Порошенка і таких подвійних питаннячок в мене вагон і маленький возик... От тільки дуже мало бажаючих подискутувати в цьому напрямку
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 290 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
-
Хутін Пуй
-
-
- Заблокований
- Подякував: 181 раз.
- Подякували: 321 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 03 кві, 2019 14:29
Квесторе_поверніться написав:В якому районі квартиру брали?
Галицький. Але ще до війни. Це кум, мені хоче дорікнути, що я тікав звідкись.  А наміри мігрувати в іншу область були задовго до війни. Хто має сили, нехай погортає сторінки до 2012.  А виявилося, що все так співпало файно. Встиг катапультуватися з палаючого літака. Але це лірика, що теми не стосується. 
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2241 раз.
- Подякували: 2359 раз.
-
-
Профіль
-
-