Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
И, кстати, о рисках для сотрудничества с МВФ в случае прихода Зеленского. А такое решение в нарушение согласованного с МВФ не несёт рисков? Учитывая, что это долгое время служило основным препятствием для подписания меморандума и получения транша.
Так же как и зарплата военным в ООС, патрульным, вторая доза пенсионеров, полиграф руководителям оборонки. Это просто совпадение Еще недели две будем наблюдать парад совпадений, в котором стройными рядами будум идти премии, льготы, выплаты, повышения зарплат, понижение тарифов. Радует только то, что за это время будет сделано больше, чем за 5 лет.
Проблема в том, что почти всё через месяц-два легко откатывается назад.
Радует, что поклонники Зе понимают, что он это откатит.
budivelnik написав:1 Прикольні якісь в Зеленського прихильники а - вони чекають що Зеленський буде щось робити б - вони думають що Зеленський буде робити те що вони чекають в - вони навіть не пробують запитати в Зеленського що той збирається робити щоб перевірити чи можливості Зеленського співпадають з їх бажаннями 2 А що будете робити ,якщо виявиться що Зеленський по іншому думає і збирається робити зовсім не те що Ви очікуєте і це не те може бути навіть гіршим від того що робив Порошенко , і при цьому в Зеленського відмазка залізна-він Вам нічого не говорив і не обіцяв.
Прикольные тут Вы и другие, кто упрямо задает одни и те же вопросы, на которые Зеленский уже отвечал в своих интервью. Вы столько времени потратили на это погугайничество, что уже могли пересмотреть всего его последние интервью и получить ответы на все ваши вопросы, еще и на подремать время сэкономили бы и себе и другим. Поймите, Ваше не знание его ответов на эти вопросы НЕ РАВНО отсутствию этих ответов в открытом доступе. Пойдите и найдите.
Давайте не натягувати сову на глобус... Якщо Ви десь бачили конкретні відповіді- хто заважає тут запостити на них ссилки? Якщо ж відповіді Ми будемо думати Проведемо референдум Розженемо ДФС Попросимо Путіна Змусимо Трампа і так далі... То інтелектуальний рівень тих хто вважає подібні відмазки відповідями - навіть нижчий ніж я припускав...
Востаннє редагувалось budivelnik в Сер 03 кві, 2019 17:18, всього редагувалось 1 раз.
katso написав: Кому державный муж "ізволь співати солов'їною"? Людям говорящим по-русски вокруг?
Неплохо бы уже определиться кто для кого создан - государство для людей или люди для государства?
Для того треба мати план побудови держави. Яку державу ми будуємо? Я вже писав про то раніше. Є різні моделі держав. Якщо мета - побудова національної держави (а я прихильник цього), то треба діяти відповідно.
Давайте подіскутуємо. Зможете навести приклад хочаб одної успішної національної держави?
Якщо мета будувати глобалістичну державу, в якій лише комфортне місце для проживання, без усілякої ідеї, то це вже інший план потрібний. Я вважаю, що кожна нація має свою Богом дану землю, як написано а програмі "Свободи". Ця земля виборана нам життям, кров'ю, потом попередніх поколінь. Я хочу, щоб тут, саме на цій землі, була наша мова, наші традиції, все наше, а не мультикультурний винигрет. Хоча це мабуть ідеалістичні погляди. Глобалізація наступає.
Без сумнівів, майбутнє за глобалізацією... Усі ці ідеї "сам на своєї землі" в житті на Земному шарі вже застарілі - подивться який мобільний світ навколо! Подивиться як літають літакі по світу - https://www.flightradar24.com/ - іх же ж мільйони... В мене є знайомі що мають бізнес в одної країні живуть в іншої, змішані шлюби, кольорові діти... Яка така "Богом дана земля" - це ж 17 століття
Але чомусь та ж Британія брекзітнула, бо свої шкурні інтереси дорожче за голобальні наднаціональні інтереси. Земля і вода - ось справжнє багатство кожної нації.
Можу помилитися, але здається що Британія брекзітнула суто з меркантильних питань вважаючі що вона "годує ЄС" Жодного націонализму - тільки гроші
Востаннє редагувалось katso в Сер 03 кві, 2019 17:14, всього редагувалось 1 раз.
katso написав:Давайте подіскутуємо. Зможете навести приклад хочаб одної успішної національної держави?
Дискусія про смаки, вона зазвичай, не призводить до зміни смаків. Це моя суб'єктивна думка, моя мрія, так би мовити. Уявлення про ідеальне. Але перед тим, шоб щось будувати, треба про те помріяти, уявити до чого прагнемо. Так звана ідея - не матеріальна квінтесенція нашого руху. Куди? Навіщо? З якою метою.
Приклад: Японія. Південна Корея, частково Польща.
katso написав: Можу помилитися, але здається що Британія брекзітнула суто з меркантильних питань вважаючі що вона "годує ЄС" Жодного націонализму - тільки гроші
Скоріше зрозуміли, що в своїй хаті і своя сила, і своя правда! І гроші, звісно свої.
Востаннє редагувалось Козак-характерник в Сер 03 кві, 2019 17:22, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД написав:Знать украинский обязан каждый гражданин.
Да, а это хорошо или плохо? То что "знать" - точно хорошо (я знаю ) а то что "обязан"? Почему обязан? Так уж исторически сложилось что в стране миллионы людей разговаривают на разных языках - давайте разберем исторические примеры - вот интересно, обязаны ли жители Монреаля владеть английским, а Женевы - немецким?
budivelnik написав:2 А що будете робити ,якщо виявиться що Зеленський по іншому думає і збирається робити зовсім не те що Ви очікуєте і це не те може бути навіть гіршим від того що робив Порошенко , і при цьому в Зеленського відмазка залізна-він Вам нічого не говорив і не обіцяв.
приведу пример жених говорит: я куплю дом, буду дома тебе помогать и тд проходит пять лет жена этого ничего не видела, а видела только то что муж гуляет пьет денег в семью не несет
и тут появляется любовник! который ничего не обещает
Imp написав:Еще недели две будем наблюдать парад совпадений, в котором стройными рядами будум идти премии, льготы, выплаты, повышения зарплат, понижение тарифов. Радует только то, что за это время будет сделано больше, чем за 5 лет.
Проблема в том, что почти всё через месяц-два легко откатывается назад.
Радует, что поклонники Зе понимают, что он это откатит.
Давайте детские ужимки в виде стрелок оставим где-то за пределами этой темы. Не превращайте единственную тему где можно поговорить на политическую тему в 5-Б.