Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 16751676167716781679 ... 7544>
Повідомлення Додано: Сер 03 кві, 2019 20:21

Vadim V написав:Ти забрехався ,чі дурко? :?

Натяк на образу залишу по за увагою. В чому суть питання?
Козак-характерник
2

Подякував: 2241 раз.
Подякували: 2359 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 03 кві, 2019 20:23

Starikan написав:
  Puente написав:Starikan
Побачив одну думку , яка на мій погляд , частково дійсності відповідає ( хоча , напевно , дуже частково ) :
Сутність конфлікту полягає в тому, що в структурі їхньої свідомості різні фактори і мотивації посідають різне місце. Розділяють людей не мова чи рівень доходів, а те, яке значення вони надають мові, церкві, тарифам, зарплатам, податкам і корупційним скандалам у владі.
https://espreso.tv/article/2019/04/03/l ... _khto_vony
Сформулювати вірну думку до кінця йому не вдалося , але задуматися над цим треба ...

Видимо, отсюда и моё непонимание голосующих за Зе.

не вижу средств для изменения кланово-олигархической модели.
осенние выборы это подчеркнут и лишь усилят позиции кровопийц.
потому отсутствие реальных изменений (а ведь так и будет) приведёт к уменьшению рейтингов голобородько и те, кто сегодня голосуют за свои личные ожидания (пусть на 100% справедливые), через 5 лет снова будут голосовать за новые ожидания.
а бени и все остальные, кто за спиной, будут лишь тихо посмеиваться да вьюхи кошкиным раздавать в израиле...

это не значит, что нужно голосовать за порошенко.
просто изнутри ситуацию не изменить.
лишь крупный импортный капитал, вошедший на все не конкурентные рынки (банки, электроэнергия, земля, газ) сможет выдавить олигархов и установить правила распределения между группами населения, чтобы число голосующих за призрачные надежды уменьшилось максимально.
Yuri_T
1

Подякував: 2079 раз.
Подякували: 4497 раз.

Профіль

5
2
Повідомлення Додано: Сер 03 кві, 2019 20:24

zРадио написав:
  Ukrainian написав:Респект козаку, перейшовши на українську мову ви навіть мислити стали по іншому і з більшою повагою відноситись до опонентів.

А еще вырос IQ и снизился уровень сахара в крови :mrgreen: Извините, от комментария отдает ксенофобией...

Відповідати на коментар мовою опонента це повага в першу чергу до себе.
Ukrainian

Подякував: 59 раз.
Подякували: 782 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 03 кві, 2019 20:27

ЛАД написав:
  Ukrainian написав:
  ЛАД написав:Різниця для людини є.
Рідною мовою, на якій людина думає, розмовляти значно легше.

Для мене українська рідна але на форумі я намагаюсь писати російською
1. На пост російською набагато більше шансів отримати відповідь на українському фінансовому форумі
2. Повага до співрозмовника

Здесь Вы постоянно пишете по-украински.
Как рассматривать этот пост? Ложь, лукавство, шутка юмора?

Неправда ваша на цій гілці зокрема більшість моїх коментарів на державній мові російської федерації
І на інших гілках теж багато
Ukrainian

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 03 кві, 2019 20:28

yanyura написав:Кто-то уже выкладывал скрин страниц 30-50 назад. Но т.к. листать и искать долго, приведу снова

Спасибо, что сделали это за меня. Долго думал - давать, или нет эту пропаганду экстремизма под своей учеткой.

Но раз собеседник обвиняет меня в искажении смысла и выдергивании из контексте, значит лишним не будет.

Как выше видно, я нигде не сманипулировал, и нарратив передал корректно.

Нет бы мой собеседник заклеймил позором автора-экстремиста - к нему претензий нет. А ко мне - есть... :oops: :evil:
Радіо

Подякував: 3336 раз.
Подякували: 7219 раз.

Профіль

16
8
1
4
Повідомлення Додано: Сер 03 кві, 2019 20:31

Козак-характерник написав:
  Yuri_T написав:
  Козак-характерник написав:...Його лише стріляти треба.

так стреляй, зачем по Львове кантуешься?
или ты материально помогаешь?
любопытно было бы увидеть твою годовую декларацию...

Я не військовий. Не вчився на таку професію. Лише заважати буду там. Крім того, релігія не дозволяє вбивати. Ну і лячно, звісно. Я не з касти спартанців. А армія повинна відпрацьовувати хліб, що їдять.

Чтобы победить более сильного противника необходимо:
- или в разы увеличить финансирование армии (малая, но сверхпрофессиональная и оснащенная;;
- или как вьетнамцы воевать всем народом (всем учиться на такую профессию).

А пока *сколько хлеба едят*, такие и возможности с результатом.
Соответствующие.

Повторюсь: позитив у ПАПа - минимум он обеспечил.
Да ещё и фактически на условиях - хочешь иди воюй, не хочешь - рассказывай, что религия и т.п. не позволяют.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

detroytred написав:
  zРадио написав:
  Ukrainian написав:Респект козаку, перейшовши на українську мову ви навіть мислити стали по іншому і з більшою повагою відноситись до опонентів.

А еще вырос IQ и снизился уровень сахара в крови :mrgreen: Извините, от комментария отдает ксенофобией...

Отож.

Когда кому-то уж очень хочется притянуть за уши вывод, то с логических цепочек не знаешь то ли смеяться, то ли плакать.

Ну поприветствуй переход на украинский язык - это нормально.
Но лепить из этого такие выводы))

Можливо ви не пам’ятаєте козака гончаря і його поведінку донецького урки коли він вперше почав писати і писав він російською; хамства було багато в його письмі.
Зараз перетворився в культурного та вихованого пана зі Львову який з повагою ставиться до опонента без їдких підколів та сарказму
Ukrainian

Профіль

1

investorkiev написав:Петю будут рвать - сначала медийно, а после инаугурации - и юридически. Будут посадки, и народ это будет приветствовать!

Я готовий допомогти і працювати волонтером. :P Юридичний супровід звинувачення по статті за національну зраду і самоусунення від обов'язків Президента і Верховного головнокомандувача, що призвело до втрати територій. Мародьорство, розкрадання в особливо крупних розмірах і інше... :P
Козак-характерник
2

Подякував: 2241 раз.
Подякували: 2359 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 03 кві, 2019 20:34

zzzzzz написав:Аааа Зеля крассавчик , растоптал Петю просто в ноль...

https://www.facebook.com/watch/?v=344708196187785

Господа, делаем ставки )))

Якщо Петя погодиться Володя придумає ще щось. Він розуміє що це не його стихія
Ukrainian

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 03 кві, 2019 20:34

Козак-характерник написав:Я не військовий. Не вчився на таку професію. Лише заважати буду там. Крім того, релігія не дозволяє вбивати. Ну і лячно, звісно. Я не з касти спартанців. А армія повинна відпрацьовувати хліб, що їдять.

ну ок, тебе страшно. не вопрос.
что религия мешает - не звезди. мошенничать не мешает, а убивать мешает. не вопрос.
а ты налоги от операций с криптой платишь?
я, например, от своей инвест.прибыли в 2018г. заплачу напрямую 19,5%. это где-то 12 минимальных з/п. плюс около 6 минимальных з/п было удержано при выплате дивидендов.

поделись циферками, вова, расскажи нам, как ты делишься, чтобы они там хлеб кушали.
Yuri_T
1

Подякував: 2079 раз.
Подякували: 4497 раз.

Профіль

5
2
  #<1 ... 16751676167716781679 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти