Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Puente написав:Starikan Побачив одну думку , яка на мій погляд , частково дійсності відповідає ( хоча , напевно , дуже частково ) : Сутність конфлікту полягає в тому, що в структурі їхньої свідомості різні фактори і мотивації посідають різне місце. Розділяють людей не мова чи рівень доходів, а те, яке значення вони надають мові, церкві, тарифам, зарплатам, податкам і корупційним скандалам у владі. https://espreso.tv/article/2019/04/03/l ... _khto_vony Сформулювати вірну думку до кінця йому не вдалося , але задуматися над цим треба ...
Видимо, отсюда и моё непонимание голосующих за Зе.
не вижу средств для изменения кланово-олигархической модели. осенние выборы это подчеркнут и лишь усилят позиции кровопийц. потому отсутствие реальных изменений (а ведь так и будет) приведёт к уменьшению рейтингов голобородько и те, кто сегодня голосуют за свои личные ожидания (пусть на 100% справедливые), через 5 лет снова будут голосовать за новые ожидания. а бени и все остальные, кто за спиной, будут лишь тихо посмеиваться да вьюхи кошкиным раздавать в израиле...
это не значит, что нужно голосовать за порошенко. просто изнутри ситуацию не изменить. лишь крупный импортный капитал, вошедший на все не конкурентные рынки (банки, электроэнергия, земля, газ) сможет выдавить олигархов и установить правила распределения между группами населения, чтобы число голосующих за призрачные надежды уменьшилось максимально.
ЛАД написав:Різниця для людини є. Рідною мовою, на якій людина думає, розмовляти значно легше.
Для мене українська рідна але на форумі я намагаюсь писати російською 1. На пост російською набагато більше шансів отримати відповідь на українському фінансовому форумі 2. Повага до співрозмовника
Здесь Вы постоянно пишете по-украински. Как рассматривать этот пост? Ложь, лукавство, шутка юмора?
Неправда ваша на цій гілці зокрема більшість моїх коментарів на державній мові російської федерації І на інших гілках теж багато
Козак-характерник написав:...Його лише стріляти треба.
так стреляй, зачем по Львове кантуешься? или ты материально помогаешь? любопытно было бы увидеть твою годовую декларацию...
Я не військовий. Не вчився на таку професію. Лише заважати буду там. Крім того, релігія не дозволяє вбивати. Ну і лячно, звісно. Я не з касти спартанців. А армія повинна відпрацьовувати хліб, що їдять.
Чтобы победить более сильного противника необходимо: - или в разы увеличить финансирование армии (малая, но сверхпрофессиональная и оснащенная;; - или как вьетнамцы воевать всем народом (всем учиться на такую профессию).
А пока *сколько хлеба едят*, такие и возможности с результатом. Соответствующие.
Повторюсь: позитив у ПАПа - минимум он обеспечил. Да ещё и фактически на условиях - хочешь иди воюй, не хочешь - рассказывай, что религия и т.п. не позволяют.
Ukrainian написав:Респект козаку, перейшовши на українську мову ви навіть мислити стали по іншому і з більшою повагою відноситись до опонентів.
А еще вырос IQ и снизился уровень сахара в крови Извините, от комментария отдает ксенофобией...
Отож.
Когда кому-то уж очень хочется притянуть за уши вывод, то с логических цепочек не знаешь то ли смеяться, то ли плакать.
Ну поприветствуй переход на украинский язык - это нормально. Но лепить из этого такие выводы))
Можливо ви не пам’ятаєте козака гончаря і його поведінку донецького урки коли він вперше почав писати і писав він російською; хамства було багато в його письмі. Зараз перетворився в культурного та вихованого пана зі Львову який з повагою ставиться до опонента без їдких підколів та сарказму
investorkiev написав:Петю будут рвать - сначала медийно, а после инаугурации - и юридически. Будут посадки, и народ это будет приветствовать!
Я готовий допомогти і працювати волонтером. Юридичний супровід звинувачення по статті за національну зраду і самоусунення від обов'язків Президента і Верховного головнокомандувача, що призвело до втрати територій. Мародьорство, розкрадання в особливо крупних розмірах і інше...
Козак-характерник написав:Я не військовий. Не вчився на таку професію. Лише заважати буду там. Крім того, релігія не дозволяє вбивати. Ну і лячно, звісно. Я не з касти спартанців. А армія повинна відпрацьовувати хліб, що їдять.
ну ок, тебе страшно. не вопрос. что религия мешает - не звезди. мошенничать не мешает, а убивать мешает. не вопрос. а ты налоги от операций с криптой платишь? я, например, от своей инвест.прибыли в 2018г. заплачу напрямую 19,5%. это где-то 12 минимальных з/п. плюс около 6 минимальных з/п было удержано при выплате дивидендов.
поделись циферками, вова, расскажи нам, как ты делишься, чтобы они там хлеб кушали.