Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
baran написав:Starikan может в 14-ом многие перешли ту грань когда уже трудно быть не идейным? я вообще-то и сам не знаю. Результат Гриценко меня очень удивил--он ведь среди кандидатов что-то вроде золотой серединки. Да и за Порошенко я думал больше будет голосов. Довели видимо людей политики. Этак скоро народ перестанет вообще голосовать
С последним не согласен - явка была очень большая. А остальное - это в точности по Владимиру Ильичу
1. Верхи не могут управлять по-старому — невозможность господствующего класса сохранять в неизменном виде своё господство; 2.Низы не хотят жить по-старому — резкое обострение выше обычной нужды и бедствий угнетённых классов и их желание изменений своей жизни в лучшую сторону; 3. Значительное повышение активности масс, привлекаемых, как всей обстановкой кризиса, так и самими «верхами», к самостоятельному историческому выступлению.
Козак-характерник написав:І ще про мову на останок...Якщо не важливо яка мова, як деякі кажуть, то розмовляйте українською! Різниці ж немає...
Різниця для людини є. Рідною мовою, на якій людина думає, розмовляти значно легше.
Так а хто проти? В побуті хоч китайською. А державний муж, ізволь співати солов'їною. Динозаврів - гибридів стріляти не треба, а проводити виважену гуманітарну політику, щоб наступні покоління вже співали рідною мовою, а не набутою від колонізаторів. Тоді ніхто не скаже про один народ, відчуваєте значимість мови? І хто скаже тепер, що какая разница какой язык? Різниця є. І суттєва. Чия мова, того і влада! Свій ментальний і мовний простір повинен бути.
l66 написав:не считаю, что успешность и процветание государства зависят от языка, на котором говорят граждане.
Речь не об успешной, процветающей и развитой Украине, а об украинской и свободной Украине. А там как получится.. с экономикой, развитием.. или не получится.
Свобода в чем? О ней столько разговоров, что потом не знают под кого лечь, чтобы снова заговорить. Или свобода в полном беспределе, когда чтобы не проводить уборку, стали по городу повально пилить все деревья?
Поддержу вопрос. Вспоминается фраза "высшая степень демократии - это анархия"...
Ой+ написав:Квесторе_поверніться Зелені букви у підпису свідчать про Ваш теперішній вибір? Не шифруйтесь, Вас приймуть з радісними обіймами.
Так остаточного вибору в 2 турі ще не здійснив. Ще не бачив команди Хто замість Клімкіна? Хто замість Луценко? Хто замість Полторака? Хто замість Грицака? І хто замість Дідуся Яші?
А что есть предметного предъявить деду Яше?
Дідуся чіпати не будуть, бо:
"Але ось главу НБУ Зеленський обіцяв не чіпати, бо у нього семирічний контракт", - додав радник Зеленського.
Колишній міністр фінансів Олександр Данилюк може стати міністром закордонних справ в разі перемоги Володимира Зеленського у другому турі президентських виборів.
Faceless написав:....... Анонсировал референдумы по всем вопросам подряд? Нужно вопросами подвести к ситуации, если мы имеем вражескую информатаку, и риск на референдуме протянуть абсурдное/опасное/авнтюрное решение, способное существенно ослабить страну. ....
Обещание референдумов не равно обещанию любой вопрос выносить на референдум. Должна быть существенная поддержка такого вопроса, а не десятку-сотне человек захотелось - проводим референдум. Также такое обещание не означает, что он не имеет права пытаться убедить общество в пользе или вреде предлагаемого решения.
Ничего не стоит наладить блиц интернет опросы, голосование через ЕЦП, организацию можно доверить эстонским товарищам, они в этом спецы в электронных коммуникациях.
budivelnik написав:]Я бачу що сторонники Зеленського не розуміють суті того що я пропоную Мої пропозиції зводяться до того , щоб запитаннями (і відповідями на ці запитання)до кандидата обмежити можливі негаразди в майбутньому... Ви обираєте людину з низьким рівнем професійної готовності за те що вона не системна.. так може варто закріпити несистемність цієї людини для того щоб в майбутньому до влади приходили такі самі несистемники ,але з вищою професійною готовністю.. Тому питання 1 Чи готові Ви розшифрувати всі свої статки ,навіть ті , які юридично належать юридичним особам в яких Ви маєте контрольний,частковий чи повний пакет акцій? 2 Чи готові Ви прийняти рішення , що весь ріст Вашої власності не буде перевищувати ріст ВВП , а все що виросте вище ви самостійно і добровільно перерахуєте до Держбюджету ? 3 Чи готові Ви взяти на себе одностороннє зобовязання , що у випадку ,коли журналісти , ворожі спецслужби чи українські суди доведуть що у Вас є невісвітлена вами власність на суму 0,1-1-10 млн грн(сума до дебатів)-Ви зобовязуєтесь скласти свої повноваження на протязі тижня (місяця знову ж термін до обговорення) після висвітлення в пресі цього питання
Отримавши відповіді .які Вас влаштують Ви а - можливо отримаєте перетік голосів від прихильників опонента б - закриєте яму в яку потрапляло вже 5-ть Президентів в - отримаєте хоча б якусь гарантію що той кого Ви вибираєте є дійсно таким як Ви уявляєте.
А я бачу, что Вы задали таки конкретный вопрос своим постом, на который я дал развернутый ответ, с небольшой добавкой от себя. Но Вам не интересен ответ, Вы его игнорируете и говорите еще, что сторонники Зеленского Вас не понимают. Да, я не понимаю индивидуумов, которые задают провокационный вопрос, а получив на него неудобный для себя ответ делают вид что ответ и не нужен был, надо было зрить в корень. И, честно, не хочу даже понимать таких людей. Это демагогия и изворотливость, которые говорят о полном неуважении к собеседникам.
А все эти Ваши вопросы к кандидату - это очередной виток демагогии. Народ потому и проголосовал за Зеленского, что ему уже надоело слушать красивые речи и ответы, им хочется видеть реальные полезные поступки. Поэтому эти вопросы, как бы кто на них не ответил, - до одного мягкого места уже.
Козак-характерник написав:І ще про мову на останок...Якщо не важливо яка мова, як деякі кажуть, то розмовляйте українською! Різниці ж немає...
Різниця для людини є. Рідною мовою, на якій людина думає, розмовляти значно легше.
Так а хто проти? В побуті хоч китайською. А державний муж, ізволь співати солов'їною. Динозаврів - гибридів стріляти не треба, а проводити виважену гуманітарну політику, щоб наступні покоління вже співали рідною мовою, а не набутою від колонізаторів. Тоді ніхто не скаже про один народ, відчуваєте значимість мови? І хто скаже тепер, що какая разница какой язык? Різниця є. І суттєва. Чия мова, того і влада! Свій ментальний і мовний простір повинен бути.
Наступні покоління - можливо. Но форсировать не нужно. А то напоминает старый лозунг: "Железной рукой приведём человечество к счастью!".
Starikan Побачив одну думку , яка на мій погляд , частково дійсності відповідає ( хоча , напевно , дуже частково ) : Сутність конфлікту полягає в тому, що в структурі їхньої свідомості різні фактори і мотивації посідають різне місце. Розділяють людей не мова чи рівень доходів, а те, яке значення вони надають мові, церкві, тарифам, зарплатам, податкам і корупційним скандалам у владі. https://espreso.tv/article/2019/04/03/l ... _khto_vony
Сформулювати вірну думку до кінця йому не вдалося , але задуматися над цим треба ...
budivelnik написав:Тим більше потрібно задавати ці питання Адже якщо на них відповіді не існує то а -не можна звинувачувати Порошенка що він їх не виконав б -не можна обирати Зеленського мотивуючи що Порошенко не виконав, бо Зеленський також не може їх виконати...
А вот тут полный провал с Вашей стороны. Именно НУЖНО выбирать Зеленского, если Порошенко будучи 5 лет президентом не может ответить на какой-то вопрос (читать как "решить вопрос"). Если менеджер 5 лет не справляется со своей задачей - его ОБЯЗАТЕЛЬНО надо менять, а не оставлять мотивируя это тем, что "Ну другой же врядли справится". Другой может быть и не справится, а может быть и справится. А этот уже доказал что НЕ СПРАВЛЯЕТСЯ.
Ой+ написав:Квесторе_поверніться Зелені букви у підпису свідчать про Ваш теперішній вибір? Не шифруйтесь, Вас приймуть з радісними обіймами.
Так остаточного вибору в 2 турі ще не здійснив. Ще не бачив команди Хто замість Клімкіна? Хто замість Луценко? Хто замість Полторака? Хто замість Грицака? І хто замість Дідуся Яші?
А вместо Насирова кто будет, Вас не беспокоит? Или вместо Свинарчука, или Пашинского, или Парубия?
Да и вообще, сможем ли мы жить дальше без них?
Ещё забыл про Семочко, тоже "ценный кадр" без которого страна не выживет