Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 16741675167616771678 ... 7544>
Повідомлення Додано: Сер 03 кві, 2019 20:02

ЛАД написав:.

И второй вопрос - война.
Армию укреплять надо. И Порошенко этим занимается. И этим должен и будет заниматься любой президент.
Но войну надо заканчивать и активно искать пути именно для этого. На условиях военной победы это не реально. Это признают все, кроме Козака-характерника. Соглашаться на любые условия мы тоже не можем. Поставить Россию на колени не удастся даже с международной поддержкой. Во всяком случае, в обозримой перспективе. Значит надо искать какие-то пути решения проблемы, идти на какие-то приемлемые компромиссы. Порошенко этим не занимается и, похоже, заниматься не будет.

Помиляєтеся, бо це найголовніше питання. Вам лише здається, що ворог далеко. Він вже у нашій хаті. І вбиває українців. Хто проти закінчення війни? Україна хоче війни чи РФ? Зрозумійте, що ворог не зупиниться доти, поки не зникне Україна, як самостійна держава. Компроміс для пуйла - це капітуляція. Збереження України формально начебто незалежною, а по факту у прямій залежності від пуйла. Ніякого іншого шляху крім військової перемоги за планом, що я описав раніше, тут на гілці, немає. Невже Ви того не бачите і не розумієте? Скоріше і бачите, і розумієте, але свідомо не хочете помічати, визнавати цей факт. Розумію, що лячно, що не хочете помирати. І я теж не хочу помирати чи вбивати. Але нам не залишають вибору.

П.С. Ви вимагали конкретики, я надав вам план. То якщо Ви бачите альтернативу, як примусити чи упросити ворога піти добровільно з нашої землі, то озвучте. Хоча сама постановка питання звучить смішно. Коли агресор добровільно,без примусу кидав жертву? Вовк випустить овечку із жалості чи співчуття? Це протирічить його натурі. Він хижак. Його лише стріляти треба.
Востаннє редагувалось Козак-характерник в Сер 03 кві, 2019 20:03, всього редагувалось 1 раз.
Козак-характерник
2

Подякував: 2241 раз.
Подякували: 2359 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 03 кві, 2019 20:06

Козак-характерник написав:...Його лише стріляти треба.

так стреляй, зачем по Львове кантуешься?
или ты материально помогаешь?
любопытно было бы увидеть твою годовую декларацию...
Yuri_T
1

Подякував: 2079 раз.
Подякували: 4497 раз.

Профіль

5
2
Повідомлення Додано: Сер 03 кві, 2019 20:08

Puente написав:Starikan
Побачив одну думку , яка на мій погляд , частково дійсності відповідає ( хоча , напевно , дуже частково ) :
Сутність конфлікту полягає в тому, що в структурі їхньої свідомості різні фактори і мотивації посідають різне місце. Розділяють людей не мова чи рівень доходів, а те, яке значення вони надають мові, церкві, тарифам, зарплатам, податкам і корупційним скандалам у владі.
https://espreso.tv/article/2019/04/03/l ... _khto_vony
Сформулювати вірну думку до кінця йому не вдалося , але задуматися над цим треба ...

Видимо, отсюда и моё непонимание голосующих за Зе.
Starikan
2

Подякував: 2618 раз.
Подякували: 3165 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 03 кві, 2019 20:09

ЛАД написав:
  Козак-характерник написав:
  Imp написав:Я й зараз легко можу розмовляти українською. Й на такому рiвнi, що дехто з патрiотiв i мрiяти не може. До того ж легко можу переходити с литературної на центральноукраїнську або схiдний суржик.
Не маю нiчого проти мови. Але. Мiркую я росiйською. Не бачу зараз жодної причини силувати себе перебудовучи свою пiдсвiдомiсть. I не бачу жодної причини, чому одна людина має право диктувати щось, що суперечить Конституцiї України, iнщiй.
And I can write my thoughts in english. Worse than in ukrainian or russian. But nevermind.

Я это лишь к тому, что не важно на каком языке человек говорит. Если он имеет хорошую ГРАЖДАНСКУЮ позицию, если он переживает о стране, хочет чтобы она процветала, то пусть хоть на китайском говорит. Зачем его ущимлять? Зачем выдавливать людей, желающих мира, добра и процветания из нашей страны лишь за счет инструмента коммуникации? Ведь язык - это лишь инструмент куммуникации и мы все украинцы сегодня свободно владеем минимум двумя такими инструментами. Мы богаты этим. А кто-то сверху нам вечно говорит, что два инструмента плохо - обязательно должен быть только один, и у кого нет его - тот враг или глупец?..
Давайте не разбазарвивать наше уникальное богатство, а просто им пользоваться для достижения мирных и благих целей.

Згодний. Дійсно, краще мати достойного російськомовного патріота і громадянина, ніж україномовного злодія у вишиванці. Але є нюанс. Ви написали,що "Мiркую я росiйською. Не бачу зараз жодної причини силувати себе перебудовучи свою пiдсвiдомiсть.". Це провина кесаря, що він не створив такі умови, щоб Ви добровільно, а не під примусом перейшли на спілкування українською. Немає гуманітарої політики. Бо гроші крадуть. Немає державників.

Вы не о том. "Перейти на спілкування" можно, а вот "мiркувати" вряд ли. И "гроші" тут не помогут.

Мислити маєте на увазі? Можна. Я наприклад вже іноді помічаю, що думаю блоками українською, бо в україномовному середовищі постійно. Моя тітка в Італії, то приїжджає і слова італійські в розмові, бо теж переважно в мовному середовищі відповідному. Ось тому україномовне середовище треба збільшувати. Це державна політика повинна бути.
Козак-характерник
2

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 03 кві, 2019 20:10

А отак вам всім!!!

.... не знаю/не маю часу перечитувати все - може вже тут це кидвли, але.... ОТ ВАМ!!!!!!

ЦЕ СИЛА!!!!!
Долярчик

Заблокований
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 03 кві, 2019 20:13

Козак-характерник написав:
  Puente написав:
  Козак-характерник написав:Зеля - російськомовний. І це вже повинно напружувати. Порох теж російськомовний. А кесарем повинен бути українець. Українець за мозгами, ментально. Всі ми, російськомовні, в тому числі і я, гибриди. Нас відлучили від мови, історії, ми яничари в певному сенсі, хоча й українці теж. Але ми втрачене покоління вже. Динозаври. :P

Склероз ? Кравчук , Ющенко ... Сильно допомогло ? Були й ще варіанти - але взагалі не пройшли ... А зараз ? Чиста російськомовнсть Зеленського - це для дуже багатьох великий мінус . Хоч і Янук навчився з часом ... Не Азіров ... Цього мало - думати треба інакше . Не про себе ...

Де Ви там мову чули? Суржик лише. Всі з комуняцького минулого, динозаври. :P Яник краще співав солов'їною ніж Ющ.

Ти забрехався ,чі дурко? :?
Vadim_

Подякував: 618 раз.
Подякували: 505 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 03 кві, 2019 20:18

Yuri_T написав:
  Козак-характерник написав:...Його лише стріляти треба.

так стреляй, зачем по Львове кантуешься?
или ты материально помогаешь?
любопытно было бы увидеть твою годовую декларацию...

Я не військовий. Не вчився на таку професію. Лише заважати буду там. Крім того, релігія не дозволяє вбивати. Ну і лячно, звісно. Я не з касти спартанців. А армія повинна відпрацьовувати хліб, що їдять.

П.С. Куме, нагадую. Тема гілки не про мене, а кесаря. А ти все норовиш в моїх кишенях золоті монетки порахувати. Перефокусуй свою увагу на кесаря і його кишеню. :wink:
Востаннє редагувалось Козак-характерник в Сер 03 кві, 2019 20:24, всього редагувалось 1 раз.
Козак-характерник
2

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 03 кві, 2019 20:18

Долярчик прекращай спамить
Wirująświatła

Подякував: 2521 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Сер 03 кві, 2019 20:19

Yuri_T написав:
  zРадио написав:Как там написал Муждабаев - "Видимо придется стрелять, допустимо потерять 6-8 областей, но ценности дороже" (цитата не дословная, а смысловая)...

это вами отфильтрованный "смысл". кому он нужен?
есть человек, есть его слова. хотите цитировать - цитируйте.
а смысл свой вкладывать не нужно, вы ведь не зомбо-ящик

Кто-то уже выкладывал скрин страниц 30-50 назад. Но т.к. листать и искать долго, приведу снова
Зображення
yanyura

Подякував: 2048 раз.
Подякували: 1536 раз.

Профіль

7
Повідомлення Додано: Сер 03 кві, 2019 20:19

За 1 час 400 тыс просмотров на фейсбуке и 100 тыс в ютубе :mrgreen: :mrgreen:

Шутка часа

Почитать бы сейчас АПшный чат :mrgreen:
Evgeny
1