Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Я завжди старався платити більше податків ніж платили мої конкуренти... Я завжди старався якось допомогти Державотворенню Тут приходять до влади ті хто йде з лозунгами Ми наш ми новий мир построим,кто бил никем тот станет всем.... Я звичайно на пару місяців перегляну своє відношення до сплати податків Думаю якщо коломойський спробує нагнути Ахметова - той також притиримається позиції як би чого не вийшло ,а сало треба переховати.... і виведе щене все виведене в офшори.... Там Порошенко помізкує і скаже щось типу Я своїх 1,5 млрд на армію віддав, а мене звинувачують в крадіжках,які зробив син чиновника якого я призначив... та пішли Ви і оп-рошен на 100% в офшорах(разом з кузнею і так далі) А в Україні лафа - президент гастролює ,з путіном домовляється лисий, армією керує товстий,а премєром баба.... 6зетовий радий,але чомусь безвіз залишився-а пускають невсіх.. контрольне питання на митниці- за кого голосував Долярчик вже не скирдує на нову хатинку-а продає стару, бо велосипеди ніхто не купує.... і ще багато різних прикладів... Розважайтесь... але за свій рахунок.
Прочитал и прифигел. Простите, Вы налоги платите государству Украина или лично Порошенко? Януку не платили?
Да и рошен в оффшоры вывести сложновато.
Чомусь коли я закликаю всіх Проведіть фінансовий аудит свої сімей (сімя це три покоління- внуки-діти-батьки ) , де внуки вчаться,діти працюють і платять податки, батьки отримують з заплачених дітьми податків пенсії і субсидії+витрати на медецину+армія+МВС .... ) Алгоритм аудиту простий - сплюсуйте податки, відмінусуйте отримане від держави - і отримаєте реальну інформацію про те крадуть в державі мало олігархів великі суми , чи багато мешканців малі....
Таким чином Якщо я плачу , а інші приводять до влади беню,який за раз забере все що я міг сплатити за 1000000 років - то в мене два питання Це вони дурні що такі ризики не враховують Чи сотні тисяч таких як я дурні - що своїми податками дають можливість створення подібних ситуацій.
Тому Не давіть мені на слабо... Давіть на слабо тим студентам, для яких навіть не цікаво що збирається робити той кого вони обирають-їм достатньо стола для аерохокей і стола для пінг-понга ... хотів би я побачити як ці інструменти допоможуть в Мінському процесі...
Востаннє редагувалось budivelnik в Сер 03 кві, 2019 22:59, всього редагувалось 1 раз.
l66 написав:Я больше склоняюсь выбрать кота в мешке. Как-то не хочется ещё 5 лет кормить не только прожорливого наглого кота, но и его дружбанов со всей округи.
А что, появилась новая порода зекота, который не будет жрать вообще? Срочно Нобелевку!
И кстати, вам придется кормить не только "его дружбанов со всей округи", но и дружбанов из соседне-восточного города.
Позитивчик написав:На що гарант ще надіється? Тут, аби його ще не посадили до осені
Да на что ему надеяться-то) Зеленский сегодня отправил его в нокдаун. Он сейчас распсихуется и как обычно учудит какую-то глупость, чем еще понизит свой рейтинг.
zzzzzz написав:Считаю что для лидера нации коим себя позиционирует Порошенко, это огромная честь выступить перед 60 тысяч своего населения. Ведь Порошенко лидер нации,или не ?
А что порошенко уже отказался? По моему это не плохой шанс для него посадить на место вовочку
А о чем Порошенко сможет говорить, если надо извиниться за маску Коломойского, ватник, дыбил, малоросс. У Порошенко вся предвыборная риторика основано на этом.
Востаннє редагувалось freeze в Сер 03 кві, 2019 23:03, всього редагувалось 1 раз.
Я завжди старався платити більше податків ніж платили мої конкуренти... Я завжди старався якось допомогти Державотворенню Тут приходять до влади ті хто йде з лозунгами Ми наш ми новий мир построим,кто бил никем тот станет всем.... Я звичайно на пару місяців перегляну своє відношення до сплати податків Думаю якщо коломойський спробує нагнути Ахметова - той також притиримається позиції як би чого не вийшло ,а сало треба переховати.... і виведе щене все виведене в офшори.... Там Порошенко помізкує і скаже щось типу Я своїх 1,5 млрд на армію віддав, а мене звинувачують в крадіжках,які зробив син чиновника якого я призначив... та пішли Ви і оп-рошен на 100% в офшорах(разом з кузнею і так далі) А в Україні лафа - президент гастролює ,з путіном домовляється лисий, армією керує товстий,а премєром баба.... 6зетовий радий,але чомусь безвіз залишився-а пускають невсіх.. контрольне питання на митниці- за кого голосував Долярчик вже не скирдує на нову хатинку-а продає стару, бо велосипеди ніхто не купує.... і ще багато різних прикладів...
Розважайтесь... але за свій рахунок.
Прочитал и прифигел. Простите, Вы налоги платите государству Украина или лично Порошенко? Януку не платили?
Да и рошен в оффшоры вывести сложновато.
Без паніки!
От уявіть, що Порох просто хоче пів-року відпустки!
Не знаю наскільки він схиблений на праці... І навіть знати не хочу, бо це може травмувати мою психіку, розбещену ненапруженою працею 2-3 дні на тиждень... Але 5 років неперервного бігу наввипередки – то ж повний зашквар. Цікаво було би знайти його продатовані фоти і порівняти сивину...
А тут якраз "казкові" умови: народ "втомився" і прагне крові. І переконати цю частину "народу" неможливо, так само як і пса, що вже вчепився у кістку... Якщо не дати йому крові, то зачаїть зло і все вихлюпне на виборах до Ради. Кому то треба?
Припускаю, радість Пороха після першого туру була справжньою! Бйульку він з політичного життя випхав і тепер вже може не хвилюватись про другий тур. "Зільоний чілавєчєк" – не має депутатів у ВР і навряд чи зможе назбирати хоч би 226 перебіжчиків. Не кажучи вже про 300... Кого він зможе призначити, що він зможе заветувати?
То чи аж дуже нам треба страждати й мучитись в очікуванні 2 туру? Хай виберуть навіть ЗеБеню (бажано з мінімальною перевагою). Хай "поцарює" пів-року. Хай вбере в себе всю ненависть "втомленого" і просто нездатного на очікування "свого" виборця. Хай спробує задовольнити увесь отой калейдоскоп очікувань, що на нього покладають. Хай всі побачать його роботу, його "однодумців" і його спонсорів... Хай осоромиться на увесь світ і осоромить своїх південно-східних виборців.
Ми ж можемо просто спостерігати. Й, інколи, опиратись надто нахабним спробам "атабрать і падєліть". Війна поширила зброю в країні. Кілька "атбіратєлєй" вмре – а решта вгамуються.
А через пів-року виборці ЗеБебь втратять "ентузіазм" і нова ВР, ВР без популістів – швидко проведе імпічмент. І дітки награються в "політику", і Політика буде ціла. Добре, що у нас парламентсько-президентська держава.
Команда кандидата в президенты Владимира Зеленского обратилась к действующему Президенту Петру Порошенко с рядом требований.
"Мы внимательно ознакомились с заявлением Президента Украины Петра Порошенко о том, что он услышал молодежь, которая проголосовала против него.
Поэтому требуем, чтобы до завершения срока своего пребывания на посту Президента Украины он через контролируемое им парламентское большинство, а также руководителей правоохранительных органов:
- обеспечил принятие закона об отмене декларирования доходов и расходов для общественных активистов;
- перезапустил работу НАПК путем формирования нового состава этого органа с участием международных экспертов и введения внешнего аудита его деятельности;
- обеспечил принятие избирательного закона для внедрения пропорциональной системы с открытыми списками на следующих парламентских выборах;
- издал акты о назначении судей и обеспечил принятие мер, которые помогут разблокировать начало работы Высшего антикоррупционного суда;
- отозвал свой законопроект о криминализации незаконного обогащения и поручил коалиции поддержать проект закона, разработанный при участии международных экспертов;
- лишил Службу безопасности Украины, Национальную полицию и другие правоохранительные органы полномочий в сфере борьбы с экономической преступностью, а также прекратил их давление на субъектов предпринимательской деятельности - реализовал предусмотренные законом полномочия и освободил Сергея Семочко с должности первого заместителя Председателя Службы внешней разведки Украины;
- ликвидировал схему "Роттердам плюс" и начал внешний независимый аудит деятельности Национальной комиссии, осуществляющей государственное регулирование в сферах энергетики и коммунальных услуг;
- опубликовал перечень своих оффшорных компаний, банков, в которых эти компании имеют счета, а также финансовую отчетность этих компаний за последние пять лет", - говорится в тексте заявления. Источник: https://censor.net.ua/n3120178
Зашибись требования. И все это надо выполнить за три недели. Несомненно, Зе-преЗедент выполнит это все за две недели, ну за пятнадцать дней максимум.
Особенно веселое требование "перечень своих оффшорных компаний" от тех, кто прекрасно скрывал своему боссу то компании в РФ, то виллы в Италии... Но это же совсем другое дело, правда?
Можно по разному относится к тем фактам которые я перечислил и оценивать их влияние но они есть.
Партии могут собирать средства и без олигархов если партию поддерживает средний бизнес. Конечно бюджет будет не такой большой, но уже давно моло кого гребет телереклама кандидатов например. Самый яркий пример это Ляшко, который не вылезал из телевизора но с треском прлетел набрав несчастные 5%
По поводу роликов в Инстаграме, фейсбуке, да они набирают больше просмотров чем телевизонные эфиры на ведущих каналах. И в этом весь парадокс.
да, ну набирают просмотров, ролики Зе это УГ(унылое *овно)
Ukrainian написав:Можливо справа в тому що частина населення України яка користується в побуті державною мовою російської федерації більше дивляться та читають російсько мовний контент що і формує їх світогляд
Как туго доходит ))
Просто дело в том, что и украинский, и русский язык - это исконные производные от языка Киевской Руси, и тех земель, которые через века оформились в государство Украина, это родные языки для населения.
Дивно чому не польська чи чеська, а державна мова російської федерації так міцно закорінилась на теренах Погодитесь що якби 90% населення України користувались в побуті українсько то це б значно нівелювало вплив на громадську думку українців північного сусіда; а просте розміщення постів українською на форумах значно б ускладнило завдання по підриву української державності на просторах інтернету (в тому числі на цьому форумі) проплачених користувачів з сусідніх держав.
НАК “Нафтогаз Украины” выполнил распоряжение правительства и снизил цену на газ для населения с 1 апреля 2019 г. с 8,55 грн за куб. до 8,38 грн за куб., то есть на 17 копеек за куб.
Об этом сообщает пресс-служба “Нафтогаза” на странице в Facebook.
“Мы уже выполнили сегодняшнее поручение Премьер-министра и с 1 апреля продаем газ населению по цене ниже 8,55 грн”, – говорится в сообщении.