|
ULANUSA: ПРОГНОЗ КУРСА ДОЛЛАРА НА 2022 ГОД (UAH/USD) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Форум містить персональні теми форумчан ділової спрямованості. Теми, що користуються популярністю в цьому розділі, можуть бути перетворені на окремі підфоруми.
Додано: Чет 04 кві, 2019 12:11
tea написав: Vitl написав: Faceless написав:Якщо вже так принципово, можна в правилах зафіксувати до 21:00 (випадки запізнень розгядатимемо окремо). Можна було б не одразу відмовлятися, а хоча б поставити питання на розгляд
Нападок на себе не бачив.Можливо,щось стерли. Конкурс цікавий.Проте я поважаю правила,які прийняла більшість.Для більшості дійсно краще запам"ятати,що голосування до кінця дня,аніж до певної години. Просто немає бажання сидіти до 23.59,щоб давати прогноз.
А не в 23,59, а за день до дедлайна как большинство делает, дать прогноз какая религия не позволяет?
-
freeze
-
4
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4794 раз.
- Подякували: 7757 раз.
-
-
Профіль
-
-
9
23
5
1
Додано: Чет 04 кві, 2019 12:14
tea написав:Нападок на себе не бачив.Можливо,щось стерли. Конкурс цікавий.Проте я поважаю правила,які прийняла більшість.Для більшості дійсно краще запам"ятати,що голосування до кінця дня,аніж до певної години. Просто немає бажання сидіти до 23.59,щоб давати прогноз.
Чай, ти дивний, шо капєц! Навіщо сидіти до 23,59??? Не розумію! Я не сиджу, та й переважна більшість не сидить. Чи ти справді виграв корову, і хотів ще одну? Faceless, колись, був приз у вигляді корови чи ні? 
-
10/9/9
-
-
- Подякував: 123 раз.
- Подякували: 172 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 04 кві, 2019 12:16
10/9/9 написав: tea написав:Нападок на себе не бачив.Можливо,щось стерли. Конкурс цікавий.Проте я поважаю правила,які прийняла більшість.Для більшості дійсно краще запам"ятати,що голосування до кінця дня,аніж до певної години. Просто немає бажання сидіти до 23.59,щоб давати прогноз.
Чай, ти дивний, шо капєц! Навіщо сидіти до 23,59??? Не розумію! Я не сиджу, та й переважна більшість не сидить. Чи ти справді виграв корову, і хотів ще одну? Faceless, колись, був приз у вигляді корови чи ні? 
Мне когда-то от финансов.ua огромную пачку кофе прислали пару лет назад, за что спасибо )))
-
freeze
-
4
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4794 раз.
- Подякували: 7757 раз.
-
-
Профіль
-
-
9
23
5
1
Додано: Чет 04 кві, 2019 12:17
freeze написав: tea написав: Vitl написав:Нападок на себе не бачив.Можливо,щось стерли. Конкурс цікавий.Проте я поважаю правила,які прийняла більшість.Для більшості дійсно краще запам"ятати,що голосування до кінця дня,аніж до певної години. Просто немає бажання сидіти до 23.59,щоб давати прогноз.
А не в 23,59, а за день до дедлайна как большинство делает, дать прогноз какая религия не позволяет?
В мене ж своя тактика.Змінювати її не хочу.Правила я не порушую.
-
tea
-
- Прогнозист курсу
-
- Подякував: 711 раз.
- Подякували: 2309 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
4
Додано: Чет 04 кві, 2019 12:20
10/9/9 написав: tea написав:Нападок на себе не бачив.Можливо,щось стерли. Конкурс цікавий.Проте я поважаю правила,які прийняла більшість.Для більшості дійсно краще запам"ятати,що голосування до кінця дня,аніж до певної години. Просто немає бажання сидіти до 23.59,щоб давати прогноз.
Чай, ти дивний, шо капєц! Навіщо сидіти до 23,59??? Не розумію!
Обгрунтування просте. Якщо вже приймати участь у будь-якому конкурсі,то ставити максимальні цілі. Я поставив ціль у 1 кварталі - виграти конкурс.Для цього обрав свою тактику,про яку написав ще спочатку.Тактику міняти не хочу.Приймати участь у конкурсі заради участі теж не хочу,так не цікаво.
-
tea
-
- Прогнозист курсу
-
-
-
Профіль
-
-
4
4
Додано: Чет 04 кві, 2019 12:26
tea написав:Обгрунтування просте. Якщо вже приймати участь у будь-якому конкурсі,то ставити максимальні цілі. Я поставив ціль у 1 кварталі - виграти конкурс.Для цього обрав свою тактику,про яку написав ще спочатку.Тактику міняти не хочу.Приймати участь у конкурсі заради участі теж не хочу,так не цікаво.
Так мені здавалось, що мета - максимально точно спрогнозувати курс. Щоб отримати зиск при купівлі чи продажі валюти. А виявляється, що мета - виграти квартал заради медалі. Я вас зрозумів. 
-
10/9/9
-
-
- Подякував: 123 раз.
- Подякували: 172 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 04 кві, 2019 12:31
10/9/9 написав: tea написав:Обгрунтування просте. Якщо вже приймати участь у будь-якому конкурсі,то ставити максимальні цілі. Я поставив ціль у 1 кварталі - виграти конкурс.Для цього обрав свою тактику,про яку написав ще спочатку.Тактику міняти не хочу.Приймати участь у конкурсі заради участі теж не хочу,так не цікаво.
Так мені здавалось, що мета - максимально точно спрогнозувати курс. Щоб отримати зиск при купівлі чи продажі валюти. А виявляється, що мета - виграти квартал заради медалі. Я вас зрозумів. 
Ну так мене за це й критикували. Писали - не було Чая в конкурсі в минулому році - всі намагались вгадати курс. Прийшов Чай,оголосив свою тактику і як мінімум ще двоє форумчан почали чекати 23.59,щоб виграти в конкурсі. Я ж писав - моя задача виграти конкурс. А хтось з форумчан писав ще у січні,що теоретично конкурс може виграти людина,яка ні разу не буде переможцем етапу. Я грав заради виграшу,а не заради медалі. Можете медаль прибрати.
-
tea
-
- Прогнозист курсу
-
-
-
Профіль
-
-
4
4
Додано: Чет 04 кві, 2019 13:07
vitaliian "крепкий рубеж" ниже и шире 26,50-27,30 чего уж там 
-
Vitl
-
-
- Подякував: 853 раз.
- Подякували: 1900 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 04 кві, 2019 13:13
tea Я ж писав - моя задача виграти конкурс. А хтось з форумчан писав ще у січні,що теоретично конкурс може виграти людина,яка ні разу не буде переможцем етапу. Я грав заради виграшу,а не заради медалі. Можете медаль прибрати.
Это я писал.В результате имеем, что Фейслес ни разу не победил,А2007 раз. а ты тоже ни разу.А раньше лидеры и по два раза побеждали.Т е качество конкурса снизилось.Не принимай близко обсуждение на счёт себя.Пойми, что в сообществе это вызвало реакцию.Медалью не разбрасывайся, она ценнее других, хоть и маленькая серенькая. Коллеги, оставим в покое этот случай, не нужно лишний раз создавать напряжение.
-
Vitl
-
-
- Подякував: 853 раз.
- Подякували: 1900 раз.
-
-
Профіль
-
-
1