Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Frant написав:Разумков заявив, що Зеленський не буде проходити тест VADA: Аналізи вже здали, далі треба йти на дебати Кандидат у президенти Володимир Зеленський не прийде сьогодні здавати аналізи експертам VADA (Добровільна антидопінгова асоціація).
Путин отказался разговаривать с Порошенко потому, что не желает принимать участие в его избирательно кампании. - Врёшь, не уйдёшь! - ответил Петя, развешивая бигборды.
moniks написав:Я понял, в чем ваша беда. Вы слишком серьезны. Все глупости на земле делаются именно с этим выражением лица... Улыбайтесь, господа... Улыбайтесь...
Хлопцям на фронті це розкажіть.
Мои хлопцы там были пока такие патриоты как Вы на Банковой, Институцкой и Укроборонпроме стратегиями занимались. Так что хлеборезку прикрой.
Баблонавт написав:Путин отказался разговаривать с Порошенко потому, что не желает принимать участие в его избирательно кампании. - Врёшь, не уйдёшь! - ответил Петя, развешивая бигборды.
Правильно. Доведеться Путіну дебатувати замість Зеленського, бо інакше буде ще більшим сцикуном, ніж Зе.
vitaliian написав:ужас 2я пресс конференция на тему анализов, ПАП теперь по каждому пуку будет звать журналистов?
Ви не вірите що Зеленський буде вести промосковську політику Ви не вірите що людина без команди і досвіду в кращому випадку буде тупцяти на місці роками , в гіршому відкатить назад...
Я ще з цим можу погодитись бо у Вас відсутній інструмент машина часу.... Але перевірити наркозалежність ви можете - і певні ознаки наркозалежності на лице - чому ж тоді Ви не вимагаєте від свого кандидата пройти перевірку таким чином і в такій структурі, результатам якої перевірять не тільки прихильники а й противники...
А от постійне підігрування Зеленському в цьому питанні навіть його прихильників ,тільки підштовхує до думки , що навіть прихильники знають що Зеленський наркоман - просто бояться самі собі в цьому признатись.
Frant написав:Разумков заявив, що Зеленський не буде проходити тест VADA: Аналізи вже здали, далі треба йти на дебати Кандидат у президенти Володимир Зеленський не прийде сьогодні здавати аналізи експертам VADA (Добровільна антидопінгова асоціація).
Та нє. НАсцал в черговий раз зелеботам. Зараз польється що одного разу досить, тре готуватися до зйомок чергової серії Смуги народу де вирішить всі загальні питання.
Хотів би виставити умоову від Порохофіла - сьогоднішній владі. Пропонуюі Порошенку з Парубієм і Гройсманом щоб вони внесли в Раду узгоджений проект Закону по якому особи які приймають критично важливі рішення для Держави а саме Голова ВР Президент Премєр Секретар РНБО Зобовязані щомісячно здавати аналізи для перевірки на наявність наркотичних речовин і результати цих аналізів повинні публікуватись в Урядовому Курьєрі...
Як на мене прихильники Зеленського просто зобовязані висунути цю умову до свого Кандидата.