Альфа-Банк (2005 - 2021) Sense Bank

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 69256926692769286929 ... 10107>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Альфа-Банк (2005 - 2021) Sense Bank 3.1 5 1070
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
20%
217
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
17%
181
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
17%
183
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
27%
290
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
19%
199
Всього голосів : 1070
Повідомлення Додано: П'ят 12 кві, 2019 12:52

V2 написав:
Шановна Alfa_Bank!
Чи можна детальні умови акції, бо щось Ваше посилання не відкрилось?

V2, доброго дня. По умовам: при оформленні валютного вкладу у відділеннях по суботам можливо отримати надбавку до діючої % ставки в розмірі до 0.5%. Сума вкладу від 8 000 дол. З сайтом найближчим часом питання вирішимо, все буде відкриватися.
Sense Bank
Представник банку

Подякував: 184 раз.
Подякували: 1414 раз.

Профіль

2
2
2
Повідомлення Додано: П'ят 12 кві, 2019 13:05

Alfa_Bank, згідно офіційних правил бонусної програми "Еко-Максимум", бонуси нараховуються в наступному місяці за трати в попередньому. Про дату 15 число ніде не вказано. То бонусів до 30 квітня не чекати?
Кочевник

Подякував: 399 раз.
Подякували: 189 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 12 кві, 2019 13:13

Кочевник написав:Alfa_Bank, згідно офіційних правил бонусної програми "Еко-Максимум", бонуси нараховуються в наступному місяці за трати в попередньому. Про дату 15 число ніде не вказано. То бонусів до 30 квітня не чекати?

Кочевник, доброго дня. Правило 15-го числа це для бонусів Альфа-Банку. Ми свої бонуси розраховуємо і передаємо до ЕКО на початку місяці (не пізніже 15-го числа). З приводу того, коли будуть виплачені бонуси ЕКО в квітні спробую уточнити.
Sense Bank
Представник банку

Профіль

2
2
2
Повідомлення Додано: П'ят 12 кві, 2019 13:15

Скарги щодо якості обслуговування.
1. Потрібно було відновити пароль для входу в інтернет-банкінг, але ввівши дані (номер картки та дату народження), отримав повідомлення, що мій рахунок забловано, а на е-пошту прийшов лист про невдалу спробу входу,
… зателефонував в підтримку, мені було повідомлено, що картка буде розблокована на протязі доби, а розблокувати інтернет-банкінг (як виявилось також був заблокований) можна буде тільки відвідавши відділення, т.я. оператор не міг закінчити процедуру ідентифікації, … потрібно було обов’язково назвати кодове слово, я назвав варіант (що міг бути), +оператором було відхилено моє зауваження щодо сумнівів, що дане слово взагалі встановлювалося при відкритті рахунку, … в підсумку в недостатньо чемному тоні мені було повідомлено про вгадайку, тобто, що є 3 спроби назвати кодове слово, якщо згадаю, то зателефонувати ще раз, а ні, то прийти в відділення, інакше підозра в шахрайстві,
… у відділенні підтвердили, що кодове слово дійсно не встановлювалося, … і виникла уже моя зустрічна підозра, співробітниця в руках якої побували мій паспорт та картка, для встановлення кодового слова дала папірець на якому було запропоновано написати оне, … це нормальна процедура для Альфа-Банку? :shock:
2. Також подавав заявку на перевипуск картки, було повідомлено про термін 3-5 днів, телефонуючи на 4й день для уточнення готовності, мені не змогли надати точну інформацію, повідомили що може зайняти до тижня (м. Київ), … коли отримав нову картку, на мій запит, що хочу закрити стару картку була відповідь => щоб самостійно заблокував через інтернет-банкінг, :shock: ... тільки така процедура мене не влаштувала, т.я. допускав при змінах в тарифах можливі побори, звернувся в підтримку, де прийняли заявку на анулювання даного рахунку,
… питається, чому не можна закрити картку в відділенні через заяву? … і в чому проблема інформувати клієнтів телефонними дзвінками (як це було в поглинутому Укрсоцбанку)? :idea:
TylerTruman_

Подякував: 10 раз.
Подякували: 166 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 12 кві, 2019 13:23

Re: Альфа-Банк

https://alfabank.ua/promo/inst-cash
Якби 3% кишмиш - була б знову халявна 3місячна розстрочка ;)
chipmunk

Подякував: 571 раз.
Подякували: 590 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 12 кві, 2019 13:31

chipmunk написав:https://alfabank.ua/promo/inst-cash

Ну мона ж подгадать и с акционными орехами, там КБ ажжж до 20%

Только у меня вот племяш щас воюет с Алкой за КБ по МСС 5999, оказывается он в Ореховых ПравилаХ ДВА раза указан в разных категориях. Вот саппорт в ауте как и за шо начислять. Я предложил смузистам ДВАЖДЫ и начислить, надо ж как-то поошрять бесплатную вычитку их опусофф :)
Востаннє редагувалось clientage в П'ят 12 кві, 2019 13:32, всього редагувалось 1 раз.
clientage
1
1

Фінансовий гуру Finance.ua

Заблокований
Подякував: 2686 раз.
Подякували: 4083 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: П'ят 12 кві, 2019 13:32

Уважаемая Альфабанк.

Можно ли узнать в какой момент будет выплачен следующий подарок?
За покупку в розстрочку Ви отримаєте ще один подарунок від банку – 1% кешбеку бонусами на всю суму в програмі лояльності Cash`U CLUB! ;)
curiousobro

Подякував: 56 раз.
Подякували: 432 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 12 кві, 2019 13:40

TylerTruman_ написав:Скарги щодо якості обслуговування.
1. Потрібно було відновити пароль для входу в інтернет-банкінг, але ввівши дані (номер картки та дату народження), отримав повідомлення, що мій рахунок забловано, а на е-пошту прийшов лист про невдалу спробу входу,
… зателефонував в підтримку, мені було повідомлено, що картка буде розблокована на протязі доби, а розблокувати інтернет-банкінг (як виявилось також був заблокований) можна буде тільки відвідавши відділення, т.я. оператор не міг закінчити процедуру ідентифікації, … потрібно було обов’язково назвати кодове слово, я назвав варіант (що міг бути), +оператором було відхилено моє зауваження щодо сумнівів, що дане слово взагалі встановлювалося при відкритті рахунку, … в підсумку в недостатньо чемному тоні мені було повідомлено про вгадайку, тобто, що є 3 спроби назвати кодове слово, якщо згадаю, то зателефонувати ще раз, а ні, то прийти в відділення, інакше підозра в шахрайстві,
… у відділенні підтвердили, що кодове слово дійсно не встановлювалося, … і виникла уже моя зустрічна підозра, співробітниця в руках якої побували мій паспорт та картка, для встановлення кодового слова дала папірець на якому було запропоновано написати оне, … це нормальна процедура для Альфа-Банку? :shock:
2. Також подавав заявку на перевипуск картки, було повідомлено про термін 3-5 днів, телефонуючи на 4й день для уточнення готовності, мені не змогли надати точну інформацію, повідомили що може зайняти до тижня (м. Київ), … коли отримав нову картку, на мій запит, що хочу закрити стару картку була відповідь => щоб самостійно заблокував через інтернет-банкінг, :shock: ... тільки така процедура мене не влаштувала, т.я. допускав при змінах в тарифах можливі побори, звернувся в підтримку, де прийняли заявку на анулювання даного рахунку,
… питається, чому не можна закрити картку в відділенні через заяву? … і в чому проблема інформувати клієнтів телефонними дзвінками (як це було в поглинутому Укрсоцбанку)? :idea:

TylerTruman_, доброго дня. Шкода, що ви потрапили в дану ситуацію. Для розблокування інтернет-банкінгу клієнт має пройти повну ідентифікацію, що включає необхідність назвати кодове слово по картці (воно не заміняється іншим параметром). В разі, якщо ідентифікація клієнтом не пройдена, то в той же день вирішити необхідні питання можна при зверненні до відділення банку.
Термін перевипуску та доставки картки по Києву складає 5 робочих банківських днів.
Закрити картку через відділення звичайно можна. Співробітники лише в якості рекомендації пропонують клієнту зробити це самостійно в МАБ, в КЦ.
З приводу поведінки операторів КЦ, дій співробітників відділення хотілося б все перевірити, щоб дати вам більш вичерпну відповідь. Прошу вас вказати в ПП ваш ІПН чи номер рахунку.
Sense Bank
Представник банку

Профіль

2
2
2
Повідомлення Додано: П'ят 12 кві, 2019 13:43

clientage написав:

Ну мона ж подгадать и с акционными орехами, там КБ ажжж до 20%

Только у меня вот племяш щас воюет с Алкой за КБ по МСС 5999, оказывается он в Ореховых ПравилаХ ДВА раза указан в разных категориях. Вот саппорт в ауте как и за шо начислять. Я предложил смузистам ДВАЖДЫ и начислить, надо ж как-то поошрять бесплатную вычитку их опусофф :)

предположу что все покупки по 5999 в этом месяце идут как Алібаба та інші :mrgreen:
а что по этому поводу скажет наш оф.предствитель?
чем один 5999 отличается от другого?
anis

Подякував: 105 раз.
Подякували: 112 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 12 кві, 2019 13:44

curiousobro написав:

Уважаемая Альфабанк.

Можно ли узнать в какой момент будет выплачен следующий подарок?
За покупку в розстрочку Ви отримаєте ще один подарунок від банку – 1% кешбеку бонусами на всю суму в програмі лояльності Cash`U CLUB! ;)

curiousobro, добрый день. Бонусы будут выплачены 6-7.05 за оформленные рассрочки в период 11.04 - 30.04, если рассрочки оформленные в период с 01.05-12.05 - выплата 23.05
Sense Bank
Представник банку

Профіль

2
2
2
  #<1 ... 69256926692769286929 ... 10107>
Форум:
+ Додати
    тему