Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 27212722272327242725 ... 7544>
Повідомлення Додано: Нед 28 кві, 2019 14:56

Re: Політичні дискусії

flyman написав:девiантний полiтик, це модно

Я якби і не проти моди і не проти Зеленського. Я проти брехні та двоосібності, перші його кроки це якійсь суцільний треш за все добре проти всього поганого і ніякої конкретики і дай Бог йому зробити наше життя кращим, але ... буквально вчорашній його допис у ФБ про надання РФ паспортів, цееееее : https://www.facebook.com/zelenskiy95/po ... 7569948940
Ну от почитайте самі, я не дипломат, але тут на мій погляд повний провал, розмовляти з Путіним мовою нахабних ультиматумів? Таке враження, що він ще не вийшов з ролі кандидата в президенти і по накатаному сценарію думає,що спілкується з Порошенко. А з Трампом, Меркель теж буде бичитись надуваючи щоки? Чого він цим текстом домігся - погроз припинити транзит газу через Україну та поставок нафтопродуктів? Це буде саме невинне що буде зроблене. Ох, відчуваю, що наламає він дров до кривавих шмарклів для нас всіх разом взятих.
Василь-Рівне

Подякував: 7016 раз.
Подякували: 3172 раз.

Профіль

3
2
Повідомлення Додано: Нед 28 кві, 2019 15:05

Василь-Рівне написав:

Я якби і не проти моди і не проти Зеленського. Я проти брехні та двоосібності, перші його кроки це якійсь суцільний треш за все добре проти всього поганого і ніякої конкретики і дай Бог йому зробити наше життя кращим, але ... буквально вчорашній його допис у ФБ про надання РФ паспортів, цееееее : https://www.facebook.com/zelenskiy95/po ... 7569948940
Ну от почитайте самі, я не дипломат, але тут на мій погляд повний провал, розмовляти з Путіним мовою нахабних ультиматумів? Таке враження, що він ще не вийшов з ролі кандидата в президенти і по накатаному сценарію думає,що спілкується з Порошенко. А з Трампом, Меркель теж буде бичитись надуваючи щоки? Чого він цим текстом домігся - погроз припинити транзит газу через Україну та поставок нафтопродуктів? Це буде саме невинне що буде зроблене. Ох, відчуваю, що наламає він дров до кривавих шмарклів для нас всіх разом взятих.

почитав, многа букафф, загалом вода та заяви, що комусь буде погано
flyman

Подякував: 1605 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 28 кві, 2019 15:10

flyman написав:почитав, многа букафф

Хотілося щоб прочитав фріз та всі його фанатичні шанувальники: https://www.facebook.com/zelenskiy95/po ... 7569948940
Василь-Рівне

Профіль

3
2
Повідомлення Додано: Нед 28 кві, 2019 15:12

Василь-Рівне написав:
  flyman написав:почитав, многа букафф

Хотілося щоб прочитав фріз та всі його фанатичні шанувальники: https://www.facebook.com/zelenskiy95/po ... 7569948940

вигляда що Зе бiгае за Пу (як По за Зе щодо дебатiв), вiдносно нового формату переговорiв (щоб стати на колiна, але Пу, ще не готовий, трошки попiзже)
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 28 кві, 2019 15:27

flyman
цiкаво, з Мерклель теж буде обiзяничати?
чи клоунам не писанi закони етикету.

Василь-Рівне
напівп"яного кандидата, який, до речі, так і не здав аналізи у ВАДа на наявнісь наркотичних речовин і я розумію чому

flyman
девiантний полiтик

Читаю подобное и понимаю - в такой способ вы опускаете Порошенко ниже плинтуса, унижаете его намного больше, чем его противники. Ведь в других постах, и ваших, и других людей, Порошенко отличный дипломат, хороший организатор, человек осуществивший мечту миллионов украинцев - и Томос, и безвиз, и восстановленная армия...

Если такой идеальный Президент умудрился проиграть, как вы пишите, клоуну, полупьяному наркоману, человеку с девиантным поведением (https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0 ... 0%B8%D0%B5), да еще с таким огромным разрывом, то естественный вопрос - а был ли ваш кумир на самом деле таким, как вы его описываете? Ну не могут 3/4 избирателей во всех областях Украины мгновенно поглупеть, чтобы отказаться от такого замечательнейшего президента!

Проиграть человеку, который находится на таком же уровне, как и он сам совсем не позорно, это почетный проигрыш, но проиграть клоуну, алкоголику, наркоману, психически неуравновешенному, это именно позор, который вы (и другие) продолжаете постить. Повторюсь еще раз - именно вы больше всех остальных унижаете Порошенко, даже не задумываясь об этом!

Хотя, может все дело в том, что

А король-то голый! (с)
yanyura

Подякував: 2048 раз.
Подякували: 1536 раз.

Профіль

7
Повідомлення Додано: Нед 28 кві, 2019 15:38

yanyura написав:
flyman
цiкаво, з Мерклель теж буде обiзяничати?
чи клоунам не писанi закони етикету.

Василь-Рівне
напівп"яного кандидата, який, до речі, так і не здав аналізи у ВАДа на наявнісь наркотичних речовин і я розумію чому

flyman
девiантний полiтик

Читаю подобное и понимаю - в такой способ вы опускаете Порошенко ниже плинтуса, унижаете его намного больше, чем его противники. Ведь в других постах, и ваших, и других людей, Порошенко отличный дипломат, хороший организатор, человек осуществивший мечту миллионов украинцев - и Томос, и безвиз, и восстановленная армия...

Если такой идеальный Президент умудрился проиграть, как вы пишите, клоуну, полупьяному наркоману, человеку с девиантным поведением (https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0 ... 0%B8%D0%B5), да еще с таким огромным разрывом, то естественный вопрос - а был ли ваш кумир на самом деле таким, как вы его описываете? Ну не могут 3/4 избирателей во всех областях Украины мгновенно поглупеть, чтобы отказаться от такого замечательнейшего президента!

Проиграть человеку, который находится на таком же уровне, как и он сам совсем не позорно, это почетный проигрыш, но проиграть клоуну, алкоголику, наркоману, психически неуравновешенному, это именно позор, который вы (и другие) продолжаете постить. Повторюсь еще раз - именно вы больше всех остальных унижаете Порошенко, даже не задумываясь об этом!

Хотя, может все дело в том, что

А король-то голый! (с)

ще раз, я нi за По нi за Зе,
ставлення мое до По можеш знайти на форумi ще за 2014 рiк,
голосували Долярчики (ЦА: https://www.facebook.com/babaandkit/vid ... 517461565/ )
вони зробили вибiр,
менi не було кого вибирати...
i що, при Зе ВВП буде рости не 2..3% в рiк, а 8..12%?
Востаннє редагувалось flyman в Нед 28 кві, 2019 15:47, всього редагувалось 2 разів.
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 28 кві, 2019 15:55

Василь-Рівне написав:

Ну и что Вам не понравилось?
Вполне нормальная запись.
А "погрози щодо транзиту" прозвучали до комментария Зе и никак с ним не связаны.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 28 кві, 2019 16:14

investorkiev написав:И он ждет Зеленского на встречу, а Порошенка -на допрос.

https://elise.com.ua/2019/04/28/tramp-o ... -na-dolgo/

Уже обсудили чем чревато?

А можна посилання на оригінал інтерв'ю? Бо цей ресурс в мене не викликає довіри
Василь-Рівне

Профіль

3
2
Повідомлення Додано: Нед 28 кві, 2019 16:21

Yuri_T написав:как только о газе - сразу прилетает этот ощипаный голубь мира с востока и втирает украинцам гэбистские лозунги.
привыкли, с.уки, из обычного товара делать политику и шантажировать. традиционный русский мир.

слышь, критикус, кто сейчас дежурит на учётке с каким-то "радио"? сегодняшний агрессивный какой-то, но тупее вчерашнего, имхо.

Подождите, zRadio предлагает наращивать свою добычу и диверсификацию поставок углеводородов, предъявляя претензии к нашим властям в слабой работе по данным направлениям.

Каким боком к этому гэбистские лозунги и т.п.?
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 28 кві, 2019 16:34

zРадио написав:привели к власти в незаконный способ

Цей "незаконний способ" з точки зору росіян та проросійських ботів, ольгінців та інших "заробітчан" від РФ зветься Революція Гідності. Їм, колінопрєклонним, ніколи не зрозуміти, що це таке, але рублі відробляти потрібно. Не розумію чому даний сайт дозволяє їм тут заробляти, паплюжачи пам'ять героїв загиблих за свободу України. :twisted:
Василь-Рівне

Профіль

3
2
  #<1 ... 27212722272327242725 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему