кто что думает, что это на самом деле?

| 
 | 
 | 
| 

Додано: Чет 02 тра, 2019 13:30 
 Все це дуже круто, але не ми напали на Росію, а вона на нас... І торгівля зі всім світом, крім Росії - це одновекторність? хм... 
  Додано: Чет 02 тра, 2019 13:46 Мене не цікавлять особисті мотиви віртуальних ніків.... Мене хвилює шкода, яку вони наносять 1 Я ніде не писав що виборці Зеленського- вороги. Ба більше - я перший на цих сторінках взяв на себе одностороннє зобовязання не ображати виборців Зеленського ( але при цьому я не брав на себе таких зобовязань по відношенню до рупорів ворожої пропоганди) 2 Ми не можемо бути багатовекторними не тому що наші керівники цього не хочуть - а тому що керівництво педерації вело і веде політику економічного закабалення. 3 Заміна ринку в 140 млн осіб на ринок в 350 млн осіб - це вигода в майбутньому , хоча при цьому отримання цієї вигоди потребує додаткової праці 4 У нас відсутній ресурс який ми можемо добути і продати по світовій ціні в обємах , який буде становити 40-50% ВВП А тому ми не можемо копіювати економічну модель росії і змушені копіювати економічну модель Польщі. Хтось зможе стверджувати що в Польщі чи Німеччині - багатовекторність? Ні. то чому нас пробують загнати на манівці. І чому ці сусаніни заганяючи нас в багатовекторність - тільки й те роблять що розганяють зраду? 
  Додано: Чет 02 тра, 2019 13:52 А я где писал, что избиратели Порошенко - враги, что ты меня в чем-то обвиняешь?? А, вруль? Ты считаешь, что 140 млн потребителей нужно менять на 350 млн потребителей, а я считаю, что нужно работать на 140+350 млн потребителей. Ну и кто из нас вредитель?.. PS: да, и я утверждаю - у Германии многовекторность, который стоит и нам поучиться! С РФ у них газовая любовь, с США - военный и торговый альянс, с Китаем - совместное производство! Востаннє редагувалось Радіо в Чет 02 тра, 2019 13:57, всього редагувалось 1 раз.

Додано: Чет 02 тра, 2019 14:01 Ти . бо бути вагітним на 30% не можна І ломатись в двері де тобі газ зимою перекривають , де чесно вибраних Порошенка і ВР - називають хунтою і фашистами , де на центральних телеканалах розганяють істерику про згвалтованих пенсіонерок і порваних танками хлопчиках в трусиках... ти ж розумієш - що весь цей хай організувати за пару тижнів Майдану на території всієї ерефії - не можливо. А раз так - то твоя думка про 140+350 - там нікого не цікавить В них або 140 - або ви фашисти.... І останнє Ти й далі будеш звинувачувати владу в скореченні 1150 шкіл в яких навчалось 15000 дітей, чи все таки признаєш що помилявся і вибачишся перед тими хто провів цю операцію ? До речі по Ротердам+ ти цілий час порівнюєш ціну закупівельну на шахті з ціною в Ротердамі... - а куди ти дів дотації в приблизно 1000 грн на тоні які виплачуються збитковим( а у нас таких 90%) шахтам? 
  Додано: Чет 02 тра, 2019 14:08 Не перебільшуйте їх шкоду.   Тут більше!! Ці сусаніни заганяли нас в одновекторність(Росія онлі) ще декілька років тому. Я добре пам'ятаю ці казочки що Європа нам не потрібна, бо наші товари там не конкурентноздатні. Тільки Росія, тільки Євразійський союз. 
  Додано: Чет 02 тра, 2019 14:16 Re: Політичні дискусіїНагадай мені в процентному відношенні обєм торгівлі Німеччина-росія Німеччина-ЄС Німеччина-США Німеччина-Китай і порівняй ці цифри з Україна -ЄС Україна-США Україна-росія Україна-Китай Як порівняєш-посипай голову попелом і приповзай з вибаченнями бо виявиться що у нас така ж багатовекторність як і в німців, а якщо порівнювати наш відсоток з педерацією і німецький відсоток з педерацією - то ми в рази багатовекторніші. А от як тільки ми втрати від падіння обємів з педерацією замістили ростом обємів з ЄС - виявилось багато цікавого Вже не ми педераційникам винні за газ , а вони нам за прокачку Вже не нас ганяють сраною мітлою розповідаючи про низьку якість наших товарів - а вони не можуть добудувати плавзасоби без наших турбін... і таких прикладів море от вони й бісяться присилаючи методички таким як ви перекотиполям... як можна одночасно бути громадянином України і одночасно притягувати брехню як про минулі дії влади , так і про ще не здійснені. Востаннє редагувалось budivelnik в Чет 02 тра, 2019 14:25, всього редагувалось 1 раз.

Додано: Чет 02 тра, 2019 14:23 
 Это ты посыпай себе голову пеплом. Для Германии приоритетные рынки свои, для Украины - свои! Манипулировать будешь с кем-то другим! Многовекторность Германии - это одновременно быть членом НАТО и ЕС, но ради собственного экономического интереса строить Северный Поток 2 вопреки позиции США, и открывать новые заводы Мерседес и Ауди в РФ вопреки санкционной политике ЕС! Вот что такое многовекторность, отвечающая своим, а не чужим, интересам!!!  Додано: Чет 02 тра, 2019 14:35 Що ?- здувся? Побачив що обмєм торгівлі Німеччини з росією становить близько 1% від ВВП Німеччини обмєм торгівлі України з росією становить близько 10% від ВВП України і впав в істерику А так гарно співав...але істерикою цифр не заміниш....от ми і йдемо шляхом Німеччини поступово скорочуючи частку торгівлі з росією в нашому ввп.В рази вже скоротили , ще в 5 разів скоротити залишилось ( при цьому це скорочення буде відбуватись не шляхом зменшення закупівель енергоносіїв-а шляхом збільшення ефективності нашої економіки і ВВП То хто винуватий? Україна якій перекривали газ , до сьогодні перекритий транзит в Азію по ж.д ? чи все таки росія? 

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей Модератор: Модератор | 
 |