Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
kreuz написав:Дійсно, бачу. Але в мене Класичний строковий, тому що 4.7+0.2 > 4.4+0.2+0.2. Тож усе добре : )
при разнице в 0,1% я выбрал Прибутковий, т.к. у него ежемесячная выплата %
по Классическому докидывают 0,2 к базовой 4,7 по Прибутковому докидывают 0,4(0,2+0,2) к базовой 4,4
Різниця в мій бік 0,1% на другому строці, на першому ж 0,3%, до того ж капіталізація потребує часу і зусиль, та й доступна не завжди через можливі обмеження сумою і строком...
Та й хіба кожну 20-ку баксів, щойно вона з'явилась, кожен з нас біжом бігить капіталізувати? Та невже?
забрал, одну половину отнёс Алке под 6%, другую в Ко-Ко под 3% получилось 4,5% с ежемесячной выплатой и бонус - половину вклада можно перекинуть под лучшие условия - вдруг на рынке появятся депо больше 6%
Востаннє редагувалось uaprofi в Чет 16 тра, 2019 23:07, всього редагувалось 1 раз.
kreuz написав:Різниця в мій бік 0,1% на другому строці, на першому ж 0,3%, до того ж капіталізація потребує часу і зусиль, та й доступна не завжди через можливі обмеження сумою і строком...
1)різниця однакова 0,1%, що на першому, що на другому строці, 2)відсотки виплачують в Ексімі на картку в перший робочий день місяця, тож часу і зусиль на їх отримання не багато, особливо враховуючи необхідність періодичного поповнення депозитної платини в гривнях через касу, 3)я навів свій приклад(те що вибрав саме я)
Оплачивал раньше через Портмоне интернет VEGA и TV Extra, у обоих мсс 4899, обратил внимание, что бонусы с апреля за эти траты начилены по 0,5%, позвонил на ГЛ, сказали мсс 4814, ладно, думаю, поменялось что-то. В мае делаю тестовый платеж картой Альфы, показывает мсс 4899, через минуту оплачиваю снова картой эксима, в итоге получил 0,5% бонусов, позвонил на ГЛ, говорят мсс 4814, снова делаю платеж картой альфы - мсс 4899. Интересно, это укрэксим начал "химичить" с подменой МСС?
uaprofi написав:забрал, одну половину отнёс Алке под 6%, другую в Ко-Ко под 3% получилось 4,5% с ежемесячной выплатой и бонус - половину вклада можно перекинуть под лучшие условия - вдруг на рынке появятся депо больше 6%
логика не понятна. Бонус вообще сомнителен в принципе. Отнесли бы все в альфу под 6% и средняя была бы выше, и захеджировались бы от возможных потерь - поскольку вероятность дождаться ваше "вдруг" ничтожно мала. Или у вас просто в Алле уже фонд и не знаете куда еще можно пристроить?
kreuz написав:Різниця в мій бік 0,1% на другому строці, на першому ж 0,3%, до того ж капіталізація потребує часу і зусиль, та й доступна не завжди через можливі обмеження сумою і строком...
1)різниця однакова 0,1%, що на першому, що на другому строці, 2)відсотки виплачують в Ексімі на картку в перший робочий день місяця, тож часу і зусиль на їх отримання не багато, особливо враховуючи необхідність періодичного поповнення депозитної платини в гривнях через касу, 3)я навів свій приклад(те що вибрав саме я)
Різниця однакова через те, що у Вашому варіанті 0,2% за картку одразу додають? Це добре. А чи є мінімальне обмеження на суму поповнення (на сайті не бачу, може в договорі є)?