Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 29112912291329142915 ... 7544>
Повідомлення Додано: Пон 20 тра, 2019 17:07

zРадио написав:мы сегодня исчерпали резерв международной поддержки без изменений внутри страны

А в чому виражалася ця міжнародна підтримка? В "глукокой озабочености"?
По Будапештському меморандуму Україні гарантувалась територіальна цілісність. І Україна на кожному засіданні ООН чи іншому могла тупо згадувати про цей меморандум і більше нічого не говорити. І навіть не дуже важливо, що цей меморандум не має великої юридичної сили - удар по репутації США все-рівно дуже вагомий.
Україна цього не робить, бо не хоче сваритись з США.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 20 тра, 2019 17:14

YKK
Вы перегибаете.
Сегодня де-факто Донбасс не наш.
Doctor просто предлагает признать это де-юре. Причём, не предлагает какие-то незаконные действия, а предлагает провести всеукраинский референдум.
Т.е. сделать то, чего не сделали ни Донбасс и Крым (у нас), ни Каталония (в Испании), и почему эти референдумы не признаны законными во всём мире.
ЛАД
2

Подякував: 5345 раз.
Подякували: 4855 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 20 тра, 2019 17:21

Sinbad777 написав:Yuri_T
конечно, а чем он лучше ПОП или рыжего из Донецка

тогда желаю удачи.
года через 2 заходите, с интересом почитаю об успехах на этом поприще
Yuri_T
1

Подякував: 2079 раз.
Подякували: 4497 раз.

Профіль

5
2
Повідомлення Додано: Пон 20 тра, 2019 17:23

Re: Політичні дискусії

Sinbad777 написав:вы точно, гражданин Украины. С паспортом и местом проживания, на территории Неньки? не провокатор?

Так, громадянин України, з паспортом і постійним місцем проживання. І професією, яку відобразив в назві ніка. А чому провокатор? Просто дуже довго читав цю тему і вирішив висловити свою точку зору, як і багато хто інший. І не більше. Якщо в чомусь помиляюсь, поправте. Завжди готовий до конструктивного діалогу.
  YKK написав:Пока Вы наговорили на статью, продолжайте дальше

По вашій логіці на статтю не тільки наговорили, а вже конкретними діями заслужили жителі Донбасу. Чому ви мене лякаєте кримінальною відповідальністю, а не початківців цього конфлікту? Статті Конституції та інших нормативно правових документів я знаю дуже добре.
Якщо ви не згідні з моєю точкою зору, то запропонуйте свою, іншу, відмінну від моєї. Подискутуємо.
Doctor

Подякував: 74 раз.
Подякували: 187 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 20 тра, 2019 17:29

andrijk777 написав:
  zРадио написав:мы сегодня исчерпали резерв международной поддержки без изменений внутри страны

А в чому виражалася ця міжнародна підтримка? В "глубокой озабочености"?
По Будапештському меморандуму Україні гарантувалась територіальна цілісність. І Україна на кожному засіданні ООН чи іншому могла тупо згадувати про цей меморандум і більше нічого не говорити. І навіть не дуже важливо, що цей меморандум не має великої юридичної сили - удар по репутації США все-рівно дуже вагомий.
Україна цього не робить, бо не хоче сваритись з США.

Все, кому надо, об этом Меморандуме и так знают.
"тупо згадувати про цей меморандум і більше нічого не говорити" мы могли бы - и что бы это дало?
Абсолютно ничего! Возможно, не было бы и антироссийских санкций. Просто остались бы один на один с Путиным. :mrgreen:
А опыт с Меморандумом доказывает только то, что при решении мало-мальски серьёзных вопросов нельзя полагаться на "купеческое слово", а оформлять всё юридически правильно.
Бывают, конечно, исключения, например, с Минскими соглашениями. Но тогда вопрос стоял "не до жиру, быть бы живу".
ЛАД
2

Подякував: 5345 раз.
Подякували: 4855 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 20 тра, 2019 17:36

sequence написав:
  Libo написав:..
Я даю гарантию. :?
Еще один гарант, хе-хе.. Я могу поставить ящик Блек Лейбла против одного несчастного пузыря, что в ближайшие не то, что месяцы, а многие годы дальше громогласных истерик дело не сдвинется. По Крыму.
По Донбассу у меня соображений нет никаких - все плохо, но не мертво.
Так что, гарант, забьемся?!

И пропал Либо, сгинул бесследно.
ЯЧитатель

Подякував: 1579 раз.
Подякували: 147 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 20 тра, 2019 18:08

YKK написав:Призывом будет считаться наличие в публикации обращения к любой группе граждан, в любой форме (устной, письменной, изобразительной, наглядно-демонстрационной (плакат, фотография, подпись под фотографией), с использованием технических средств), в котором выражено стремление к объединению граждан с целью воздействовать на их сознание, волю и поведение, побудить их к действиям (не обязательно насильственным!), направленным на нарушение территориальной целостности страны.

Во-первых, эти так называемые "призывы" (если Вы их читали) начинались словами "я вважаю". Так что это личное мнение, а не призывы.
Во-вторых, где было выражено стремление к объединению граждан с этими целями?
И в третьих, правильно ли я понимаю, что по Вашему мнению призыв к референдуму (а это в Конституции оговорено) это уголовное деяние?
ЯЧитатель

Подякував: 1579 раз.
Подякували: 147 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 20 тра, 2019 18:24

Sinbad777
Мої слова за 3 чи 5 років була форумчанину YKK як відьповідь на його слова, що за свою точку зору вирішення конфлікту на Донбасі, мені світить кримінальна відповідальність. Адже за його логікою, тоді спочатку майже всіх жителів Донбасу треба пересадити, бо вони проголосували за відокремлення від України і за незалежність ДНР і ЛНР. От і все.
Мені здається ви мене дещо не зрозуміли, як і YKK...
А за всі інші ваші слова згоден.
Конфлікт дуже непростий, тому і немає простого його вирішення.
Востаннє редагувалось Doctor в Пон 20 тра, 2019 18:57, всього редагувалось 1 раз.
Doctor

Подякував: 74 раз.
Подякували: 187 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 20 тра, 2019 18:26

И еще раз о досрочном роспуске ВР.
20 травня 2019, 16:45
У суді роз'яснили можливість оскарження указу Президента про розпуск ВР

КИЇВ. 20 травня. УНН. В Окружному адміністративному суді міста Києва роз’яснили можливість оскарження указу Президента України про розпуск Верховної Ради у випадку появи такого. Про це написав на свої сторінці у Facebook суддя Окружного адміністративного суду Києва Богдан Санін, передає УНН.

"Чи можливо зупинити Указ Президента України про розпуск Верховної Ради України 8-го скликання в порядку забезпечення позовної заяви? Ні. Зупинення указу Президента України не допускається. Пряму заборону на такі дії передбачено кодексом", - написав Санін.

Окрім того, за його словами, неможливо "винести забезпечення позову" щодо заборони Центральній виборчій комісії здійснювати підготовку до позачергових виборів.

Санін повідомив, що виборчий процес позачергових виборів починається на наступний день після офіційного опублікування відповідного Указу Президента України. Рішення про розпуск парламенту ухвалюється після консультацій Президента з головою Верховної Ради, його заступниками та головами депутатських фракцій.

Водночас, за словами Саніна, позиція керівництва Ради і депутатів є лише консультативною – вони не можуть заблокувати ухвалення Главою держави рішення про розпуск парламенту.

https://www.unn.com.ua/uk/news/1801621- ... rozpusk-vr
yanyura

Подякував: 2048 раз.
Подякували: 1536 раз.

Профіль

7
Повідомлення Додано: Пон 20 тра, 2019 18:37

katso написав:Ви усе це чудово пишете - але не забувайте що 73% проголосувало за Зеленського у тому числі завдяки агресивної політиці Порошенка щодо мови та віри.

Не потрібно узагальнювати. Голосували за Зе, а не проти мови і віри.
  katso написав: Народу України така політика не треба - якщо проводити таку політику далі - Донбас може бути по Дніпру. А якщо припинити - може статися що Донбас може мирно співіснувати в Україні - якнайменш,

Ви за народ України не розписуйтесь.
  katso написав: у світі є приклад Брітанії та Північної Ірландії -які не так давно бомби взривали а зараз мирно співіснують https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%98%D1 ... 0%B8%D1%8F

В П.Ірландії і Каталонії боряться за НЕЗАЛЕЖНІСТЬ! Це є нормально.
Крим і Донбас - були захоплені фактично воєнним шляхом і боряться вони не за незалежність, а за входження в склад Росії, бо там пенсії і зарплати великі.
І ці регіони спонсоруються з Росії, і їх "боротьба" спонсорується з Росії. В П.Ірландії і Каталонії також зовнішній спонсор?
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

#<1 ... 29112912291329142915 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератор: Модератор