Стало відомо, скільки українці витрачають на їжу

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші.
Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
  #<123>
Повідомлення Додано: Вів 28 тра, 2019 19:43

мяса нет, зато алкоголь и сигареты включили
alex7gk

Подякував: 0 раз.
Подякували: 39 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 28 тра, 2019 19:52

alex7gk написав:мяса нет, зато алкоголь и сигареты включили

Мясо вредно.
Они за здоровый образ жизни. Вы что Супрун не читаете?
p_a_l

Подякував: 48 раз.
Подякували: 801 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 28 тра, 2019 20:11

а коммуналка 1079 грн. - это летом без учёта отопления и горячей воды?
Vagabondo

Заблокований
Подякували: 14 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 28 тра, 2019 23:37

Re: Стало відомо, скільки українці витрачають на їжу

не понимаю, как можно выживать без мяса. С статистикой явно что-то не то. Чай не вегетерианская страна.
Juna

Подякував: 35 раз.
Подякували: 44 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 29 тра, 2019 01:10

Цікава статистика. Не думаю,щоб на 5 тис в міс я була б сита,і навіть на 10. Згідно реальних цін мені важко уявити,що можна дозволити на ці кошти. Потрібно багато працювати над собою,правильно ставити цілі й розставляти пріоритети,слідувати своїй пристрасті є,робити більше та краще,починати з себе,І тоді ні бідності не буде,ні скарг на високі ціни та низькі зарплати(те що у нас складна економічна ситуація сперечатись не буду) Але люди здебільшого мають те - на, що заслуговують...
finuser278

Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 29 тра, 2019 07:24

Juna написав:не понимаю, как можно выживать без мяса. С статистикой явно что-то не то. Чай не вегетерианская страна.

Невозможно, будет постоянная нехватка сил, депрессии и неврозы, достаточно посмотреть на веганов))
Hayter

Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 29 тра, 2019 09:56

finuser278 написав:Цікава статистика. Не думаю,щоб на 5 тис в міс я була б сита,і навіть на 10. Згідно реальних цін мені важко уявити,що можна дозволити на ці кошти. Потрібно багато працювати над собою,правильно ставити цілі й розставляти пріоритети,слідувати своїй пристрасті є,робити більше та краще,починати з себе,І тоді ні бідності не буде,ні скарг на високі ціни та низькі зарплати(те що у нас складна економічна ситуація сперечатись не буду) Але люди здебільшого мають те - на, що заслуговують...

этот перл явно стоил того, чтобы зарегистрироваться! Вы за все хорошее, против всего плохого? Я вам могу помочь, накидю на вентилятор пару цитаток: "дорогу осилит идущий", "под лежачий камень и вода не бежит"...
Или вы решили похвалиться своими расходами на еду? Вам на свое питание 400 долларов не хватает, вы страдаете и просто вынуждены зарабатывать больше?? :)) Позвольте спросить, это с ресторанами или без таковых? Бухло включено?
sequence

Подякував: 2068 раз.
Подякували: 1856 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 29 тра, 2019 10:01

finuser278 написав:Цікава статистика. Не думаю,щоб на 5 тис в міс я була б сита,і навіть на 10. Згідно реальних цін мені важко уявити,що можна дозволити на ці кошти. Потрібно багато працювати над собою,правильно ставити цілі й розставляти пріоритети,слідувати своїй пристрасті є,робити більше та краще,починати з себе,І тоді ні бідності не буде,ні скарг на високі ціни та низькі зарплати(те що у нас складна економічна ситуація сперечатись не буду) Але люди здебільшого мають те - на, що заслуговують...

Це , напевно , десь не тут людина живе ... Або дієта ну дуже дорога . Яйце - ще тепле , молоко - парне , м"ясо - свіжина , морепродукти - з живого теж ... Огірочки - щоб кололися ...
Puente

Подякували: 418 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 29 тра, 2019 11:12

Трачу на еду около 9 000 грн/мес. (не более 10 000грн./мес). Семья из трех человек (ребенку год и три месяца). Питание разнообразное (фрукты, ягоды, овощи, мясо, рыба, детское питание, сыры, молочка и прочее). Покупаю раз в неделю, получается полный багажник продуктов. Всего в достатке, мясо каждый день едим. Сигареты и алкоголь не покупаю. Я так понимаю вы или в ресторане питаетесь или покупаете дорогой алкоголь и деликатесы.
LOKY

Подякував: 9 раз.
Подякували: 366 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 29 тра, 2019 13:16

LOKY написав:

Трачу на еду около 9 000 грн/мес. (не более 10 000грн./мес). Семья из трех человек (ребенку год и три месяца). Питание разнообразное (фрукты, ягоды, овощи, мясо, рыба, детское питание, сыры, молочка и прочее). Покупаю раз в неделю, получается полный багажник продуктов. Всего в достатке, мясо каждый день едим. Сигареты и алкоголь не покупаю. Я так понимаю вы или в ресторане питаетесь или покупаете дорогой алкоголь и деликатесы.

Да, так и выходит в среднем, но еще зависит от вкусовых предпочтений, если любите красную рыбу - может быть чуть больше :D
alfredhaos

Подякував: 9 раз.
Подякували: 35 раз.

Профіль

#<123>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор