Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 303304305306307 ... 1129>
Повідомлення Додано: Вів 04 чер, 2019 14:40

Долярчик написав:.....шкода...... - а було б цікаво! :D

Ваша правда... Але...
Історія - цікава штука!

Я ось зробив цілий конспект висловів на цій гілці дуже дуже дуже поважних панів - частина з них так дихала, так дихаола, так надувала щоки і щось зникла... пішла на дно.
Чи океану, чи життя...
Але конспект той неймовірно цікавий. Щось з того зроблю.
Особливо "прикольно" читати прогнози оракулів за липень 2018 або вересень 2018 де вони, надуваючи щоки, і чомусь думаючи, що я - Прем"єр-міністр Республіки Туреччина, і відповідаю за всі фінанси та економіку, реально братньої до України країни, все доводять про повний швах Туреччини, про голодних жебраків, які падають від голоду на вулицях, як розсипається залізобетон, як зникає арматура прямо на очах, як зупитнився рух трамваїів, в небі завмерли літаки, як небо стає нижчім, та про те, яка стрімко падають ціни на квартири на курорті, де в ці дні - за статистичними даними - вже гості із 150 (!!!!) країн та температура води в ці дні - 28 градусів. То в морі. В морі.
А що насправді?
А ось що (цитую):
"Аналітики помітили масштабне відновлення бізнес-активності в країні. Туреччина, якій США пригрозили новими санкціями, вийшла з економічної рецесії на тлі збільшення кредитування державними банками. До такого висновку дійшли аналітики Bloomberg, проаналізувавши показники на перший квартал 2019 року.
Як підкреслюють експерти, в минулому кварталі спостерігалося широкомасштабне відновлення активності.
Фінансовий сектор, обробна промисловість і сільське господарство повернулися до зростання в квартальному вираженні. Експорт в I кварталі зріс на 9,5%, оскільки ослаблення ліри дозволило турецьким промисловцям залишатися конкурентоспроможними на закордонних ринках.
Уряд Туреччини прогнозує зростання ВВП країни на 2,3% в 2019 році.
Водночас Goldman Sachs Group Inc. і Morgan Stanley прогнозують скорочення ВВП на 2,5% і 1,8% відповідно.
(Текст - за даними Bloomberg)

Саме цікаве - пан Долярчик - я зараз в Україні - долар в Туреччині впав до рівня 5,81 ліри за доллар, тобто ліра укріпилася після падіння 10 днів тому до 6,24.
Це має цікаві наслідки: получається, поки я перебував в Туреччині - до 31 травня - зливав бакси по 6,02 - 6,04 - 6,20 мені все було ДЕШЕВШИМ, ніж в ці дні.
Але саме в ці дні мене там немає.
Наче вгадав.
Бачте як: ВГАДАВ!!!
Востаннє редагувалось akurt в Вів 04 чер, 2019 14:51, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Подякував: 4002 раз.
Подякували: 1446 раз.

Профіль

4
Повідомлення Додано: Вів 04 чер, 2019 14:40

Долярчик написав:akurt
...еееехххххх..... справді шкода, що ЖОДЕН з поважних панів не може написати, як він ПРОЦВІТАЄ в своїй Жмеринці, чи Козятині :mrgreen:
.....шкода...... - а було б цікаво! :D

Приблизно так... :P
Козак-характерник
2

Подякував: 2244 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 04 чер, 2019 15:02

akurt написав:Не знаю, за що заблокували пана richbitch, але сидячі на "пляжУ" та дивлячись на парусник, який відходить в далечину, перечитав його ще раз.
Мова йде про його приятельку, яка оселилася на Кіпрі.
Чим все закінчилося:

richbitch написав:Аккурт, спасибо, реально интересная тема и интересная ветка.
Из плюсов: вид на жительство (скоро гражданство) (!!!) страны ЕС, хорошо выглядит (!!!), загар (!!!), плавает в море (!!!), ведет здоровый образ жизни (!!!).
Из минусов - офисный труд заменила на физический (!!!), перспективы ноль (???), пенсия не ясна ), в Киеве она уже по факту чужая (!!! ).

Думаю дальше...

Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість

Перепрошую пана Акурта, але той пост - за квітень 2018 року.
І що він надумав за рік?
Якщо людина тут все продала і виїхала, а там - немає ні знаття мови, ні роботи за спеціальністю? Навіть коштів на купівлю "Ніфуроксазиду" чи "Фталазолу"???

akurt написав:В мене немає ніякої мети.
Я просто ділюся досвідом.
Звик виступати перед аудіторією від 15 до 200 осіб. Зараз цього не роблю.
Як Ви бачите - інколи ділюся досвідом. Міг би цього не робити
.

Ніхто Вас і не просить.
За останнє - я був би Вам вельми вдячний!
Востаннє редагувалось Frant в Вів 04 чер, 2019 15:07, всього редагувалось 2 разів.
Frant

Подякував: 1769 раз.
Подякували: 2582 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 04 чер, 2019 15:02

Схоже, пан Козак-характерник, що правда... Так і є... як у кіно...
Цікаво, що цей фільм "Рідня" знімався в Дніпрі, я в ті дні як раз був у Дніпрі, саме ця сцена - з тильної сторони дуже старих будинків з червоної цегли на нинішній Соборній площі, в тому місці, де вуличка спускається від площі до колишнього палацу Світлійшого князя Потьомкіна.
Будинки ціли і в ці дні. Рахується за самий престижний район в Дніпрі.
Тільки напроти будинків - не Музей "Комсомольскої слави" із "тачанкою" на першому поверсі та портетом Л.І.Брежнєва на другому, а банк.
Бачте як воно сталося: БАНК! Гроші - понад усе!
Хай будЕ!
Востаннє редагувалось akurt в Вів 04 чер, 2019 15:21, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Профіль

4
Повідомлення Додано: Вів 04 чер, 2019 15:11

Пан Frant !
Чесне слово, я це уважно перечитав, але зараз не можу пригадати ніяких подробиць з того.
То треба перечитати - квітень 2018.
Взагалі то правда: не всюди нас чекають.

Ось спілкувася вчора із нашими двома - вдало виїхали в США. Але не знайшли себе.
Зараз обговорювали з ними питання про повернення.
Там теж не так просто:
- один хлопець із такої родини, де були і прибиральниці в квартирі, і попопідтеральниці, і охоронці, і повари. А там треба було попу самому підтирати. Не получилося.
- другой працовитий, але взяв не ту висоту - а я більше всього із форумчан знаю, що висота завелика, бо мої сини мешкають в Сан Францисько та в Каліфорнії - ринувся в Лос Анджлес та Сан Францисько.
Відновив бізнес, яким займався в Україні. Що цікаво - йде добре.
Але кнопочки калькулятора показують вже більше року: "Дебет=Кредит".
І більше нічого. Буде переїжджати в "дешеві" штати - в Канзас або у Флоріду - там все дешевше в 2 рази. А виїхати не може - бо зараз нелегал.

Пан Frant ! Дякую за високу оцінку моїх експромтів - те, що я пишу рельно експромти "на одному диханні". Наслідки того, що я кожного дня спілкуюся із дестяками людей в різних кінцях Земної кулі.
У вас так не получиться, бо живете у вакуумі.
Крім того, забули про таке:
Зображення
Мені і стидно, і не стидно. Я мужньо відстоюю із аргументами в руках свою позицію. З цифрами і фактами.
Головна зброя проти "критиків" - правда.
Я вже казав: люди живуть серед брехні та в такій брехні, що вже правда їх лякає.
Живуть залякані.

P.S. А я не "заляканий", бо займаюся добрими справами.
Ось годину тому получилося неймовірне:
- є кримський татарин, якому вдалося за часів України поступити в Морський університет в Севастополі. Ледве-ледве через високі перешкоді закінчив. На роботу за фахом кримчан інде не беруть. Хіба що на пляж - лежанки видавати - оплата 25 000 рублів в місяць, то реальне жебратство.
- є ІНШИЙ кримський татарин, якому вдалося за часів України поступити в Морський університет в Севастополі, закінчити та в ці дні працювати нав елитнескому судні,що ходить морями та океанами. Цей хлопець вже працює капітаном(власник судна - громадяни Нідерландів).
- я провів величезну роботу - вона тривала місяць з трьох боків та чотирбох учасників - прямо вам "Нормандська четвірка".
- годину назад отримав повідомлення із Нідерландів (цитую):
"Я постараюсь чем смогу помочь ему)) я всем помогаю кто хочет уйти, и половина ко мне приходят, а документов моряка нету, а делать всем лень, все хотят все сразу.
- У него есть все документы - я помог ему все оформить. Денег правда, ушло немеренно...
- Встречусь обязательно поговорю с ним и постараюсь взять на работу на судно...
- Thanks!

Пан Frant ! У Вас то ніколи не получиться, я про добрі справи.

P.P.S. Для доводки:
- зарплата капітана корабля зазвичай складає 15 000 доларів на місяць. Він відповідає і за судно, і за вантаж, і - трошки - за життя моряків.
- зарплата другої особи на судні - "Старший помічник" - складає 13 000 доларів на місяць. Він повністю замінює капітана.
- зарплата третьої особи на судні - головного механіка складає 10 000 доларів на місцяь. Якщо все добре, його ніколи не бачуть ні перший, ні другий.
- зарплата матросів 1-го класу, 2-го класу, 3-го класу, мотористів та механіків скдадає 1200-1600 доларів на місяць. Знання англійської мови - обов"язкове.
- зарплата елекрика судна 1200-3000 доларів на місяць.
- заплата кадета - то практикант - складає 500-700 доларів на місяць.
Ну, як бачите, я хлопці із дипломом за фахом "Судноводіння" втулюю у гарну компанію...
Востаннє редагувалось akurt в Вів 04 чер, 2019 15:37, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Профіль

4
Повідомлення Додано: Вів 04 чер, 2019 15:35

akurt написав:которое так не любит форумчанка stm (когда-то бывший охранник той работы, где она работала, рассказал, что его сестра есть одноклассница той дочки влиятельных родителей, сына-наркомана которого посадили за грабеж, и он сам на зоне слышал от вертухая, что Prosecco не может стоит ни 3,5 евро, ни в даже 5 евро за бутылку).

Акурт, сегодня нашла про Вас выражение )))
С утра моешься подогретой водой в тазике, зато потом весь день: брифинги, digital, интеграция бизнеса в технологии 21 века )))
Хорошего Вам дня, да и по жизни не хворать ;)
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 04 чер, 2019 15:43

Ага, от этой ветки не отходите - я же заметил.
Рукописи не горят - этот форум всё помнит - ничего удалить нельзя - я с большим наслаждением пересчитал ваши опусы за сентябрь прошлого года.
С большим.
Избранные цитаты выписал и сохранил - буду вставлять в тексты. Как уникальные цитаты.
Удивляет количество забавного эдакого сельского негатива...
Попробуйте Prosecco. Я же советовал - а Вы так - за год - и не послушали.

Про не хворать - спасибо, это весьма актуально.
Вчера посетил частную клинику во Львове. Консультация и осмотр. Доктор подтвердил диагноз, поставленный в турецкой больнице, сказал, что сейчас все ОК, ситуация стабилизировалась, назначенный курс лечения выбран правильно, очень интересовался Рецептом, выписанным врачом в Турции, изучал его с интересом, сокрушался, что лекарство номер один в рецепте в Украине не достать, заказывают в Израиле, не дешево. Я удивился, сказав, что в турецкой обычной аптеке мне его изготовили за 5 минут при мне, смешав два компонента, я пользовался по назначению и сейчас все ОК. Предложил в июле прийти еще и - возможно - сделать еще пару манипуляций, чтобы уж совсем было хорошо.
Хороший доктор.
Так что и вы не хворайте. Неприятно это, еще и дорого...
Про цены:
- прием такого специалиста во Львове - 320 гривен.
- прием такого специалиста в Анталии без страховки - 100 лир (примерно 450 гривен).
С медицинской страховкой - у меня такая есть - действует на территории Турции - 20 лир (на тот момент было 100 гривен).
Дорого у вас тут, ребята. Всё дорого.
Вот у меня закончилась международная медицинская страховка украинского туриста - посмотрел - стоила год назад на целый год 1060 гривен, а сейчас такая же стоит 2 660 (!!!) гривен.
В других страховых компаниях еще дороже.
Это о чём говорит?
Как бы вы много на своей работе не зарабатывали - у вас все отнимут до копейки!
Тем или иным способом - вот такой страховкой, подорожавшей непонятно почему в 2,5 раза, либо фальшивыми жидкими стиральными порошками, либо курятиной в супермаркете мертвенно-серого цвета, которую покупать нельзя, или помидорами "из Турции" по 30-40 гривен кг, которые в Турции в розницу стоят 8 гривен кг.
Удивляет разброс цен на бензин на АЗС - WOG - 32 гривны, а Укрнафта - 28 гривен.
Я так понимаю, в первом случае - а бензин ДОРОЖЕ, чем в Турции получается - его делают из нефти, а во втором - из чего?
В Стамбуле меня невероятно удивил факт: какого бы бренда АЗС не было - жестко: 5,99 лиры литр.
Будь то British Petroleum, Shell или Noname.
akurt

Профіль

4
Повідомлення Додано: Вів 04 чер, 2019 16:48

akurt написав:- прием такого специалиста во Львове - 320 гривен.
- прием такого специалиста в Анталии без страховки - 100 лир (примерно 450 гривен).

С медицинской страховкой - у меня такая есть - действует на территории Турции - 20 лир (на тот момент было 100 гривен).
Дорого у вас тут, ребята. Всё дорого.

Тобто в Турції медпослуги і медстраховка дорожчі, ніж в Україні?!

Це підтверджують і вищенаведені слова "письменника".
Нічого нового, в принципі.

Ще питання - ліки (наприклад, "Ніфуроксазид", якмй часто вживає п.Акурт) - чи дорожчі, ніж в Україні?

P.S. Відзначу, що в усіх країнах з страховою медициною є різні типи страховок (дешеві, середньої ціни, дорогі), які покривають певний спектр медичних послуг (малий, середній, значний).

І страховка в Турції за 100 грн - це хіба що п. Акурту клізму безплатно поставлять, не більше того.
Frant

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 04 чер, 2019 20:12

Ваші біди в житті від того, що в школі не вчили арифметику, я вже не кажу про математику.

Теперь я вам дам простий урок:
- мінімальна зарплата в Туреччині - 2 660 лір "грязними", 2062 лір чистими (то 2062/5.71=361 долар на місяць чистими).
- якщо людина працює - за Законом за нього щомісячно платить роботодавець внесок на медичне страхування (за вас, пан Frant, ніхто не платить). На скільки я пам"ятаю - 900 лір на місяць.
- в цьому випадку ВСІ МЕДИЧНІ ПОСЛУГИ ДЛЯ ЛЮДИНИ В НАЙКРАЩІХ ДЕРЖАВНИХ МЕДИЧНИХ ЗАКЛАДАХ - безкоштовні. Тому за роботу тримаються двома руками. При цьому Страхування покриває всю родину, бо зазвичай жінка не тягне торби з роботи - зазвичай не працює.
- людина може звернутися в приватну клініку - тоді замість 100 лір за візит, які заплатили б ви під час відпочинку - замість 100 лір - заплатить 20 лір (1/5 частину).
- людина отримає знижку на ліки за РЕЦЕПТОМ - 75% (!!!) від роздрібної ціни в аптеці. Цікаво, що в аптеці провізор бачить за ІНН всі подробиці про пацієнта і подробиці візиту до лікаря.
- я писав вже не раз - я маю Медичне страхування іноземця - на рік - на двох - 200 доларів, або рахуйте - 100 доларів за людину. Це не туристичне страхування, це повне медичне страхування і покриває - не дай Бог - всі витрати на перебування в стаціонарі, і "швидку", і обстеження, і операції - все на 100%.
- мені треба було в лютому звернутися в лікарню - прийняли на вищому рівні і я заплатив замість 100 лір - 20 лір, або на той час - 100 гривень.
- у Львові візит до такого ж фахівця - 320 гривень.

Беріть в руки калькулятор: при мінімальній заробітній платі в Україні в 4160 гривень людина може відвідати лікаря 4160/320=13 разів.
В Туреччині людина, що отримує мінімалку, може відвідати лікаря 2062/20=130 разів.

Коли навчитеся працювати з такою складною машиною, як калькулятор, будете розказувати мені дурниці.
Не навчитеся - будете бідним та знероваваним все життя.

P.S. Цікаві спостереження. Зайшов в магазин у Львові.
При мені жінка з дитиною купувала якісь жалюгідні на вигляд "печеньки", ще якісь дрібнички. Був здивований рахунком: 389 гривень. Вухам не повірив, бо я НЕ бачив у жінки з дитиною корзини товару. Щось там в торбі було. Дійсно заплатила 389 гривень, то майже 100 лір - в Туреччині в МЕТРО я на 100 лір набираю майже повній візок товару, і то все - або риба, або кава, або щось корисне для здоров"я.
Дивлюся на вітрину і очам не вірю: пляшка води - 13 (ТРИНАДЦЯТЬ) гривень.
Перепитав у продавщиці: 13? - Тринадцять.
- А дешевше? - 10 гривень сама дешева.
Цирк, в Анталії - то є курорт - пляшка ГІРСЬКОЇ справжньої води - 80 корушей або 4,50.
Мені все стало зрозумілим, чого у пана Frant'a все сумно в цьому єдиному житті.
Ще й рахувати на калькуляторі не вміє.
Все дуже погано у нього. Дуже.
Але я не винний...
Пан Frant - Ви щось робіть. Кидайте топтати мене ногами. Мені вас не шкода - вибачте за цинізм - і дітей ваших не шкода. Але щось же робити треба.
Або з головою, або з калькулятором.
Час плине.
Востаннє редагувалось akurt в Вів 04 чер, 2019 20:30, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Профіль

4
Повідомлення Додано: Вів 04 чер, 2019 20:29

Знову бла-бла-бла з кущів від "письменника"-батька двох синів- любителя дешевого йогурту.

Ну не здатен пан Акурт порівняти вартість однотипних страховок і одних і тих само ліків в Україні та Туреччині .
Для нього то надто складно.

P.S. За мене не переживайте, п.Акурт. я застрахований роботодавцем. І патенти в мене є, і йогурт купляю не самий дешевий. На відміну від вас.

Так турецька страховка на 100 грн - що вона дозволяє лікувати п.Акурту?
Клізми ставити при отруєннях?

Щодо вартості мінводи. При бажанні можна знайти в центрі українського міста мінводу (миргородську, наприклад) за 35 грн, а на окраїні - за 11 грн.
Тому охи і ахи нашого недоотруєнного і переклізмованого товарижча про дороговизну мінводи в Україні - свідчать лише про його низький інтелект та нерозуміння основ ринкової економіки.

Пан "письменник" - викладав раніше в ПТУ? Читав дітям лекції, чим штангенциркуль відрізняється від паяльника?
Востаннє редагувалось Frant в Вів 04 чер, 2019 20:36, всього редагувалось 2 разів.
Frant

Профіль

#<1 ... 303304305306307 ... 1129>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор