| 

|   | ОТП БАНК (2004 - 2021) | + Додатитему
 | Відповістина тему
 |  Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.

Додано: Сер 12 чер, 2019 08:20 

Bobua написав: Скажений був день. Вчора. Зранку все було так розслаблено... Навіть на міжбанку... А увечері вже довелось радіти замороженому курсові ОТП. Цікаво, все-таки, працюють західні банки. Якось взимку, на піку, я вигідно, пару разів, продав € Авалю (вони цілий день тримали незмінний курс, 35.4). А тепер-от – встиг купити $ хоча б по 26.5 Ніби на самому міжбанку купував   А ще вражає, що із 100т.₴ в ОТП працють не у касі, а операціоністи в залі. Таке враження, що для ОТП – то й не гроші. Мабуть, там, на заході, всі заробляють по млн на рік   Втім, так чи інакше, – з ОТП вийшло гарно. Та й добре, якщо і вони на мені щось заробили (напр., у віддаленіших, дрібних банках писали курс все ще на 0.1 менший) Бо вже трошки мучила совість. Після зимового акційного депозиту з реальною ставкою, яка (після врахування всіх подарунків, бонусів, кред.лінії) коливалась у межах 20-30%. Й після дешевої валюти, що вони продавали на депо в 2015... Єдине, що прикро – OTP Smart погано працює останнім часом. На андр.планшеті – майже миттєво спрацьовує автовихід.  
 Останнім часом дорожче 26.40 рука не піднімалась брати американця. 

Квесторе_поверніться

Повідомлень: 38212З нами з: 22.11.13Подякував: 2 раз.Подякували: 1918 раз. 

Профіль

Додано: Сер 12 чер, 2019 10:36 

Квесторе_поверніться То я ж і пишу, що ті +0.1 – вважаю спонсорською допомогою. Від мене – ОТП банку.   Бо мав відчуття, що вони на мені недозаробили...   Тепер – паритет. Мабуть... Крім того – не довелось їхати кудись далеко. 

Bobua

Повідомлень: 2669З нами з: 24.08.10Подякував: 120 раз.Подякували: 182 раз. 

Профіль

1

3

Додано: Сер 12 чер, 2019 14:15 

Bobua написав:Квесторе_поверніться То я ж і пишу, що ті +0.1 – вважаю спонсорською допомогою. Від мене – ОТП банку.   Бо мав відчуття, що вони на мені недозаробили...   Тепер – паритет. Мабуть... Крім того – не довелось їхати кудись далеко.
 Так пишут, что снятие купленной валюты с комиссией, разве ее не нужно учитывать при сравнении курсов? Или вы валюту только для расчетов покупаете? 

Bosstone

Повідомлень: 2278З нами з: 21.04.10Подякував: 812 раз.Подякували: 298 раз. 

Профіль

Додано: Сер 12 чер, 2019 14:18 

Bosstone написав:  Bobua написав:Квесторе_поверніться То я ж і пишу, що ті +0.1 – вважаю спонсорською допомогою. Від мене – ОТП банку.   Бо мав відчуття, що вони на мені недозаробили...   Тепер – паритет. Мабуть... Крім того – не довелось їхати кудись далеко.
 Так пишут, что снятие купленной валюты с комиссией, разве ее не нужно учитывать при сравнении курсов? Или вы валюту только для расчетов покупаете?
 Зимой продаст, вот и получится без комиссии   

curiousobro

Повідомлень: 2800З нами з: 21.07.17Подякував: 56 раз.Подякували: 432 раз. 

Профіль

1

Додано: Сер 12 чер, 2019 19:57 

curiousobro написав:  Bosstone написав:  Bobua написав:Квесторе_поверніться То я ж і пишу, що ті +0.1 – вважаю спонсорською допомогою. Від мене – ОТП банку.   Бо мав відчуття, що вони на мені недозаробили...   Тепер – паритет. Мабуть... Крім того – не довелось їхати кудись далеко.
 Зимой продаст, вот и получится без комиссии  
 Только вот продаст по 26 или 25,9 и где профит?   

Ratatui

Повідомлень: 7934З нами з: 30.11.12Подякував: 119 раз.Подякували: 737 раз. 

Профіль

Додано: Сер 12 чер, 2019 20:55 

Не многие могут смотреть в завтрашний день... (с) 

mustbe

Повідомлень: 7782З нами з: 27.12.17Подякував: 177 раз.Подякували: 1567 раз. 

Профіль

2

1

3

Додано: Сер 12 чер, 2019 22:42 

greenozon

Повідомлень: 16775З нами з: 01.06.14Подякував: 587 раз.Подякували: 1762 раз. 

Профіль

1

3

1

7

Додано: Чет 13 чер, 2019 15:18 

Bosstone написав:  Bobua написав:Квесторе_поверніться То я ж і пишу, що ті +0.1 – вважаю спонсорською допомогою. Від мене – ОТП банку. :) Бо мав відчуття, що вони на мені недозаробили... ;) Тепер – паритет. Мабуть... Крім того – не довелось їхати кудись далеко.
 От у тому ж і диво, що готівкою видали! (а це й досі, чомусь, без комісії, всюди...) Та ще й не у касі – а на отіпішній "барній стійці" дрібного відділення... То може й правильно – аби не перевантажувати єдину касу. Але якщо працівник залу має доларів на 100т₴, і, можливо, самі 100т₴, і ще хоча би 50т₴ у євро... То це ж 250т₴! А якщо у кожного так!? :) А в інших банках таке ж??? Тоді, не дивно, що вони так охоче дають пільг.період по картках – треба ж кудись гроші подіти... :)  mustbe написав:  Ratatui написав:  curiousobro написав: Зимой продаст, вот и получится без комиссии :)
 Только вот продаст по 26 или 25,9 и где профит? :mrgreen:
 Не многие могут смотреть в завтрашний день... (с)
 Або не продасть. :) Або не зимою. :) 26? Всього-то?? От у декого є "бомбезніші" їдеї – просять нову владу встановити курс 8. Вважають, що так ми "ривком" наблизимось до європ.життя. :) 

Bobua

Повідомлень: 2669З нами з: 24.08.10Подякував: 120 раз.Подякували: 182 раз. 

Профіль

1

3

Додано: Чет 13 чер, 2019 17:44 

Bobua написав: От у тому ж і диво, що готівкою видали! (а це й досі, чомусь, без комісії, всюди...) Та ще й не у касі – а на отіпішній "барній стійці" дрібного відділення...
 Если вы им заносили баксы на депозит, а теперь сняли те, что купили за безнал  - то сюрприз с комиссией вас наверняка еще ждет. 

curiousobro

Повідомлень: 2800З нами з: 21.07.17Подякував: 56 раз.Подякували: 432 раз. 

Профіль

1

Додано: Чет 13 чер, 2019 20:59 

Планирую депо закинуть под акцию.Есть смысл открывать карту под депо или достаточно текущего счёта?

mihasik

Повідомлень: 1331З нами з: 26.10.11Подякував: 30 раз.Подякували: 29 раз. 

Профіль

|  | + Додатитему
 | Відповістина тему
 |  

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей 
      Модератори:
      Ірина_ , Модератор 

| Схожі теми |  

| 
         | 34619 | 7916860 |  |  
      | 
         | 101069 | 16144544 |  |  
      | 
         | 38157 | 5288645 |  |  | 

| 

Топвідповідей

Топкористувачів