Vitaka написав:А если битка выстрелит под 15к, кросс Монерки удержится или уполовинится?
Ніхто не знає. Але сподіваюся, що монерка рано чи пізно вистрелить, хоч до $, хоч до бітка. Тримати те що є і докупляти, якщо нижчі цифри будуть. Якась порція обов'язково в плюс вийде.
що краще пампили у 17/18, тим зараз гірший результат, ... фіаско у віруючих в ICO, кєшу та ріпл, ... всі чекають альтсезону по кросу, але смішно буде, коли біток піде на корекцію, а публіці буде не звично фіксувати профіт в дідові, будуть далі чекати туземуна до баксу, ... фактично із ТОП-20 на перехай історичний рівня вистрелили тільки BNB та LINK
TylerTruman_ написав:... всі чекають альтсезону по кросу, але смішно буде, коли біток піде на корекцію, а публіці буде не звично фіксувати профіт в дідові, будуть далі чекати туземуна до баксу, ...
Звично, не звично, але за відсутності альтернативи зафіксуємо профіт в бітку, якщо $ не можна поживитися. Час покаже, хто і де срав...
Мне кажется прогноз о постепенном отмирании всех альтов достаточно реалистичный. На риппле своем я уже поставил крест. Даже не надеюсь, что когда-нибудь отрастет хотя бы в 2 раза от сегодняшнего уровня.
airmax78 написав:Мне кажется прогноз о постепенном отмирании всех альтов достаточно реалистичный.
Так і потрібно, щоб Ви думали... А потім опппааа...і прокинули...
Та мне все равно. Я абсолютно индеферентен к любым движениям крипты - я с деньгами, которые в крипте - уже давно попрощался. Вырастет - ОК. Обнулится - х с ним.