Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
zРадио написав: на продаже 15 млрд кубов газа по себестоимости (1х условных денег) можно украсть больше, чем на продаже 15 млрд кубов газа с 3-кратной наценкой (3х условных денег)
дані в студію собівартості видобутку, зберігання, транспортування та розподілу газу. інакше розмова про те хто скільки вкрав одне бла бла бла. як і взагалі розмова про те скільки ж повинен коштувати наш власний газ для споживача
Я регулярно делаю расчеты себестоимости по мере публикации отчетности Укргаздобычи. Ищи на профильной ветке. Заодно и тон на пол-октавы не забудь снизить
краще за своїми октавами слідкуйте так дайте посилання де ви їх опублікували. і це лише один з пунктів. а як щодо зберігання, транспортування та розподілу? чи збираєтеся від вишок відрами носити?
mephala написав:....коли ви так і не відповіли яким чином плаває видобуток газу.
Кхм. По моим личным скромным наблюдениям Вам на этот вопрос ответили минимум три разных человека. Сколько раз - уже и считать нет смысла. Вы просто не хотите видеть ответ, это да. А потом пытаетесь навязать свою точку зрения при слабых аргументах. По моим наблюдениям так поступают незрелые личности. Надеюсь, что Вы не такой человек.
От брехлива людина. Я читаю регулярно цю вітку. Була тільки одна - що "маневрують" введенням/виведенням скважин. Але ця відповідь очевидно бредова, тому що такі великі коливання добутку зима/літо неможливо "зманеврувати" введенням/виведеням скважин.
ЛАД написав:По газу. Интересная статья https://vesti-ukr.com/strana/341433-kohda-v-krane-net-vody-kak-hazovye-skhemy-bjut-po-narodu. Цитировать не буду. Там много букв, не хочу вырывать куски. Тут сразу обвинят не знаю в чём. Кому интересно, почитайте. Я к чему. Газ в Украине как был главной коррупционной схемой, так пока и остаётся. И если мы этой зимой будем платить за отопление в разы больше или вообще останемся без газа винить в этом можно будет все правительства за последние лет 25. Тут "порохоботы" больше всего озабочены вопросом "посадок" - уже можете начинать требовать посадки всех, кто занимался газовыми вопросами в Украине. Решать, что делать сегодня, понимаю, сложно и не интересно. Сажать просто и понятно.
ця тема вже давно піднімалася на енергетичній гілці. автор статті що ви навели в приклад розказує як тепловим підприємствам відпускався газ не по ціні кабміну а по комерційній ціні плюс штрафи. а чому автор мовчить що було б якби нафтогаз вперся рогом? немає 90% оплати - немає газу. не хочете підняти статистику оплати населенням? ЯКБИ НАФТОГАЗ ВПЕРСЯ РОГОМ - ЗАМЕРЗЛО ГЕТЬ БИ ВСЕ. я розумію що хочеться бачити тільки те що зручно бачити але все ж таки. чому претензія саме в цій ситуації до нафтогазу а не до кабміну який придумав необхідеість оплати в 90% та не придумав як дофінансовувати якщо населення не виконує мінімальну норму оплати? а ви не думали чому гройсман та коболєв так гризуться? просто думати треба трохи ширше ніж читати тільки те що пишуть в статтях. і доречі несанкціонований відбір газу який завис на трансгазі теплові підприємства пустили на обігрів країни але він так і не був оплачений . так хто винний? той хто користується газом і не платить чи той хто придумав як не заморозити всю країну?
Востаннє редагувалось mephala в Вів 06 сер, 2019 14:50, всього редагувалось 1 раз.
mephala написав:так дайте посилання де ви їх опублікували. і це лише один з пунктів. а як щодо зберігання, транспортування та розподілу? чи збираєтеся від вишок відрами носити?
А в каком месте Укргаздобыча продает ресурс своей "матери" Нефтегазу - в скважинах? Если берешься комментировать тему, освой для начала азы.
PS: по 1-му кварталу 2019-го не считал намеренно - жду полугодичной отчетности (уже скоро). На коротком периоде в 3 месяца неоперационные и учетные факторы могут дать существенную погрешность на результат расчетов
andrijk777 написав:Я читаю регулярно цю вітку. Була тільки одна - що "маневрують" введенням/виведенням скважин. Але ця відповідь очевидно бредова, тому що такі великі коливання добутку зима/літо неможливо "зманеврувати" введенням/виведеням скважин.
ЛАД написав:По сравнению расходов на укр. и росс. армию. Удивляют 2 вещи - сколько можно придумать аргументов, чтобы доказать, что 10-30-кратная разница в расходах ни о чём не говорит, и требование к оппоненту проанализировать подробно расходы росс. армии при полном нежелании привести самому хоть одну цифру и хоть какой-нибудь анализ.
https://forum.finance.ua/viewtopic.php?p=4719355#p4719355 це щоб не загубилося ваше твердження що армія раші на порядок продвинутіша від нашої армії. да. я привів аргументи чому ваша теорія загальних витрат пшик який нічого не доводить. якщо ви все таки продовжуєте наполягати що головне розмір витрат а не питома вага цих витрат на одного військового то можете і далі так вважати. я не збираюся змінювати вашу думку. просто вказав читачам чому ваша думка хибна. доречі якщо ви не розумієте що відбувається за лаштунками то ось вам детальний розпис бюджету раші з якого видно що на армію там не йде стільки коштів як ви написали. https://www.vedomosti.ru/politics/articles/2018/09/20/781554-rashodi-na-oboronu
mephala написав:так дайте посилання де ви їх опублікували. і це лише один з пунктів. а як щодо зберігання, транспортування та розподілу? чи збираєтеся від вишок відрами носити?
А в каком месте Укргаздобыча продает ресурс своей "матери" Нефтегазу - в скважинах? Если берешься комментировать тему, освой для начала азы.
PS: по 1-му кварталу 2019-го не считал намеренно - жду полугодичной отчетности (уже скоро). На коротком периоде в 3 месяца неоперационные и учетные факторы могут дать существенную погрешность на результат расчетов
ну ок. якщо ви такий "продвинутий" то можете бігти з відрами не до ялинки а до станції очистки газу. легче стало? а з приводу тої вашої публікації - ви зовсім не розбираєтеся у звітності. розберіться з чого складається та собівартість реалізованої продукції та чого вона не включає. це по перше. (28 сторінка і далі звітносту бургазу) а по друге - зі слів робітників бургазу рівень фінансування розробки нових свердловин недостатній. то навіть якщо врахувати всі видатки на момент - розрахована собівартість буде занижена.
mephala написав:а з приводу тої вашої публікації - ви зовсім не розбираєтеся у звітності. розберіться з чого складається та собівартість реалізованої продукції та чого вона не включає. це по перше. (28 сторінка і далі звітносту бургазу)
Да ты хоть одну цифру приведи, кроме номера страницы, прежде, чем умничать Финансовую отчетность я легко читаю и без подсказок кого попало... А указанные тобой составляющие себестоимости мне не пришлось складывать между собой, потому что их агрегат есть в отчете о прибылях и убытках. Тем более, что COGS среди прочих затрат, я показал отдельно
ЛАД написав:По сравнению расходов на укр. и росс. армию. Удивляют 2 вещи - сколько можно придумать аргументов, чтобы доказать, что 10-30-кратная разница в расходах ни о чём не говорит, и требование к оппоненту проанализировать подробно расходы росс. армии при полном нежелании привести самому хоть одну цифру и хоть какой-нибудь анализ.
https://forum.finance.ua/viewtopic.php?p=4719355#p4719355 це щоб не загубилося ваше твердження що армія раші на порядок продвинутіша від нашої армії. да. я привів аргументи чому ваша теорія загальних витрат пшик який нічого не доводить. якщо ви все таки продовжуєте наполягати що головне розмір витрат а не питома вага цих витрат на одного військового то можете і далі так вважати. я не збираюся змінювати вашу думку. просто вказав читачам чому ваша думка хибна. доречі якщо ви не розумієте що відбувається за лаштунками то ось вам детальний розпис бюджету раші з якого видно що на армію там не йде стільки коштів як ви написали. https://www.vedomosti.ru/politics/articles/2018/09/20/781554-rashodi-na-oboronu
Последний раз, надеюсь, нарушу свою подпись. Разговаривать с Вами - себя не уважать. Для того, чтобы писать такие посты, как Вы, надо быть либо крайне ограниченным человеком (но это, похоже, не Ваш случай), либо обладать очень высоким уровнем наглости и пренебрежения/презрения к оппоненту. Пошёл по Вашей ссылке. И где там "детальний розпис бюджету раші"? Даже близко нет. В основном сравнение с расходами на 2018 в доказательство того, что военные расходы не будут расти. Так это давно известно. Единственная абсолютная, а не сравнительная цифра -
в течение первых четырех лет действия ГПВ-2027 на закупку, разработку и ремонт вооружений будет израсходовано не более 6 трлн руб. – затраты на эти цели составляют в среднем половину от расходов по разделу «Национальная оборона».
Тут, правда, не понял, какие 4 года имеются ввиду, но по сегодняшнему курсу 6 трлн. руб. = 92 млрд. долл., т.е. примерно 23 млрд. долл. в год. Так это только на вооружения, без содержания армии. При наших оборонных расходах в 2018 4,8 млрд. долл. (рекорд!) Можете продолжать и дальше рассуждать о "пшик який нічого не доводить". И я никаких теорий, в отличие от Вас, не строил, а привёл просто цифры, кот. ясны любому нормальному человеку. Но только не Вам.
На Ваш пост viewtopic.php?p=4720339#p4720339 о газе даже отвечать не хочу, только время тратить. Как Вы писали: "я розумію що хочеться бачити тільки те що зручно бачити" и "просто думати треба трохи ширше ніж читати тільки те що пишуть в статтях." Если Вы считаете, что Нафтогаз такими методами, как описано в приведенных мной ссылках (viewtopic.php?p=4720249#p4720249), боролся за то, чтобы Украина не замёрзла, то флаг Вам в руки. Могу только напомнить горькую шутку времён Союза, кот. Вы по молодости, наверно, не помните: "Мы будем бороться за мир так, что от него камня на камне не останется".
P.s. Ни одной цифры в доказательство Вы так и не привели. P.p.s. И освойте, пожалуйста, знаки препинания, хотя бы запятые.
ЛАД там взагалі то в кінці тексту наглядний малюнок. як ви його не помітили не знаю.
ЗІ та не переймайтеся. можете зовсім нічого мені не відповідати. я пишу не вам а щоб у читачів була можливість отримати висвітлення питання з різних точок зору.