пане Акурт, то може щось підкажете з приводу питань у приватних повідомленнях ???
буду вдячний за поради!
Й наперед дякую!
|
|
![]()
Очередное враньё ![]() ![]()
Поскольку он не говорил про постоянно, а только про до 183 дней в году и говорил, про то что у него не одна квартира/дом в Украине, то вполне может считать одну из них своим домом - возможно там родители живут. Выходит врете вы? А значит врете постоянно? Например, соврали, что расскажите про недвижимость в Остине, если кому-то будет интересно? ![]() На чергування заступив пан Понаехал.
Це класно! вітаю! Вони піднімають цю гілку весь час в ТОП, від чого мої прибутки збільшуються весь час. А вони як були бідними незграбами, так і залишаються. Цікаві хлопці. Враження, що хлопців не годують власні жінки. Нервуються. Зляться. Виділяється гормон кортизон, що призводить до онкології. Але хлопці молодці - розважають своєю неосвіченістю конкретно. Форумчанин Frant більш цікавий: на других гілках вже разом "настрочив" больше 20 000 повідомлень, з них 19 900 - досить адекватні, і містять всього декілька слів. А коли заходить як наркоман на цю гілку - як кажуть у народі -"щось пороблено" стає... Ну а Понаехал - просто як машина для сміття. Тільки та збирає сміття, а цей розкидає. Головна задача - засмітити Фінансовий форум України, до якої не має НІЯКОГО відношення. Саме цікаве - це нервова хвороба - ретельно читає мої повідомлення та хапає якесь одне (!!!) слово. ОДНЕ. В даному випадку - в цю суботу - одна з двох звилин в мозку ухопила слово "ДОМ" (на мапі). Нещасне не може збагнути, що в мене заведені в GPS-навігатор різні ключові точки. Моя квартира у ЛЬВОВІ умовно позначена у мене на навігаторі трьома буквами "Д.О.М" - при цому однаково висвічується і на смартфоні, і на картах Гугл на MacBook, бо вони працюють як одне ціле. Мені то до впододби, бо під час руху на авто в різних містах легше шукати. Наведеш пальцем на рядок у віконці навігатора - я користуюсь Google maps - о! З"явилися три букви! Супер - натиснув - маршурут прокладено - поїхав. Але нещасному те не до вподоби. Воно і зрозуміло: намає ж того власного, що люди називають трьома буквами "Д.О.М." Крім того, не збагне ніяк, що, не маючі від бідності ні iPhone, ні MacBook (всім показав на днях, що сидить та розкидає сміття на цьому форумі за монітором ASUS, які вже майже всі давно викинули - в мене непоганий великого розміру DELL стоїть у підвалі - стидно навіть на продаж виставити, нашо ті копійки), що то два пристрої, пов"язані між собою. Взагалі просто дивна неосвіченість у всіх питаннях. Нещасне навіть ставить мені у провину, що я мало живу в Україні. Хочас сам в Україні не живе. Але я і тут винний. Я тут відкрито написав, що виїхав із Туреччини ще 31 травня. Планую повернутися 1 вересня - маю справи в Україні. Але щоби ту інформацію сприйняти, треба крім двох звилин мати ще хоча б одну. Тут проблєма. Тепер буде жувати ще 10 постів слово "ДОМ" на мапі. Рекорд 11 постів за 300 хвилин ше не побив. Цікаво, скільки постів висосе в цю добу з трьох букв? Цирк та й годі. Але реально розважає. "Пілітє, Шура, пілітє - она золотая!" х х х З приводу готелів в Румунії та якщо треба - в Туреччині. Я вказав ціну за номер, в даному випадку - без сніданку. 98 лей то приблизно 100х6=600 гривень. Я завжди бронюю готелі через booking. Оскільки я завжди мандрую із собакою - Лабрадор - то я ретельно вибираю готелі такі, які приймають із собакою - дозволяють у номер брати. Але не бачу особливих проблем підібрати щось на тому сайті до душі. Взагалі я дуже люблю Румунію - її північна частина то просто супер - Трансільванія. Дуже гарні автодороги і привітні люди. дешево в рестораціях. Все ДУЖЕ дешево. Найкраще заїхати в супермаркети мережі Lidl та брати все підряд, навіть не дивлячись на ціну. Суперові ковбаси - десь по 10-15-20 лей за кіло, сири суперові, пиво - бомба - десь по 1.5-2 леї - то десь по 10-12 гривень. Що цікаво: завжли великий вибір ірландського віскі - десь по 25 лей - то десь по 150 гривень. Завжи беру. Коли я їду в Туреччину або з Туреччини, то сильно не поспішаю - мені ж не на роботу сторожувати автобазу - загальна відстань 2 200 км від Львова або Дніпра до Анталії. Я розбиваю на 3 доби - десь по 750 км на день. Паром з України в Румунію буде класна річ: там єдина автодорога з Одеської області в Румунію через Молдову - там всього 15 км по Молдові, але клопоту на 150000... Черги, погані дороги в Молдові, платежі на кордоні... Я НЕ ПОПАДАЮ в Молдову - через неї їдуть мої приятелі до мене в гості - з Дніпра, Запоріжжя або Києва. Я їду маршрутом: Львів - Чернівці-Бухарест - Болгарія (325 км повний транзіт без зупинок) - кордон із Туреччиною - Едірне - Стамбул - Анталія. Друзі їдуть: Дніпро - Ізмаїл (приблизно 750 км, ночівля) - Молдова - Румунія - Болгарія - Едірне (ночівля вже в Туреччині) - Анталія. Враховуючи, що, наприклад, на кінець серпня - вересень авіаквитки вже по 320 доларів в Анталію в два боки на одну особу, то подорож на власному авто для будь-кого з форумчан - то суперовий відпочинок. Востаннє редагувалось akurt в Суб 10 сер, 2019 23:08, всього редагувалось 2 разів.
![]() Re: Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомістьМного трындежа от ОП. Пытаются завлечь лохов. Народ, не ведитесь на эту рекламу.
![]() К стати если поискать, то есть фрилансер, который специализируется на написании статей и ник, по совпадению конечно, такой же, как у нашего “турка».... ![]() ![]()
Подумал, что в Румынии вы какой-то конкретный отель присмотрели и в нем постоянно останавливаетесь. Через букинг - оно понятно - сам так бронирую. Хочу попробовать через airbnb там вроде и комиссия для отельеров меньше (3%, на букинге 12 вроде) и цены немного ниже, но пока еще не пробовал. Про Молдову, если не через Порубное - это понятно - думал может вы как-то хитро едете. 2 года назад ездил почти по этому же маршруту в Албанию на отдых. ![]() Та нет, ничего хитрого...
Я останавливаюсь в Румынии в отелях на подъезде к Бухаресту. Обычно в городке "Фокшаны". Там от Львова до отеля смотрю расстояния меньше, чем 750 км, так как дорога Львов-Ивано-Франковск-Черновцы хоть и по асфальту хорошая, но узкая, и едешь из Львова аж 4 часа только до Черновцов. По Черновцам хоть через центр, хоть по объездной - "вырванные годы"... Скорость - 10-20 км в час... Потом граница - обычно вообще-то без проблем. Потом пока заедешь в супермаркет в Румынии затариться - еще прошло время. Приезжаешь в отель под Бухарестом - уже темно. В Румынии автодороги реально хорошие. Не автобаны, но классные, без вопросов. В Болгарии - как у нас. Или хуже. Ну и полно пузатых - как в СССР - ГАИшников... Второй сегмент больше - 850 км, но там особых проблем нет. Только раз попали на непонятную очередь на границе Болгарии и Турции - простояли 2 часа без видимой причины. Ну а по Турции - не трассы, а просто Космос. Там - реально "именины сердца". С ветерком... ![]()
Последние 2 года на Порубном попроще стало, особенно в этом году (наверное евробляхи перестали въезд выезд делать). Но в обед ближе к 16 туда начинают автобусы ехать с отдыхающими. Поэтому лучше или утром до обеда или уже после 20 проходить. Хотя 2 года назад - румыны увидели аэробоксы - подошли ко мне и еще к одним - спросили или транзит и вывели из общей очереди и сразу пропустили. Может детей увидели. Кстати очень помог по Румынии старенький радар детектор - реально пищал и стояли полицейские - замеряли скорость. А по Румынии очень много городов по дороге и реально тяжело через них ехать со скоростью 50-70 км по таким-то дорогам... Кстати там +10 можно ну и есть нас. пункты и 40 и 60 км. А в Болгарии на Грецию - не плохой автобан и там 130 можно или 140? не помню уже. Полицейских особо не видел по Болгарии, может потому что в основном ночью проезжал или рано утром. ![]() Ну, по Румынии реально не видел ни разу ни полицейских, ни радаров.
А вот Болгария напрягает реально: без конца предупреждения о радаре и скорости ловят странные: 30 км в час... Болгария - очень грустная страна... Заброшенные поля... Дома без окон и дверей... Провалившиеся крыши... Еще в 2010 году меня уговаривали купить у людей там квартиру по себестоимости за 20 000 евро - Господь отвёл... Востаннє редагувалось akurt в Нед 11 сер, 2019 00:39, всього редагувалось 1 раз.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|