Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Кочевник написав:це коли пуш на підтвердження поповнення картки Укрсиббанку, яке відбувається в мобільному додатку, банк надсилає в (тадам)... сам мобільний додаток.
як на мене дуже крута фішка. економить дофіга бабла на транспорті через всяких там зажерливих опсосів чи вайбурів
В мене фінномер окремо в Nokia X1. Пуші валять на смартфон. Причому на той, з якого відбувається поповнення власної картки. А в мене 2 додатки з одним акком на двох смартфонах.
Нематам депо на 3 місяці. Найкоротший термін 9 місяці, під ТАДААМММ 0% річних! Проваліться в депозити і побачите.
Щоб вже точно не помилитись, щойно зайшов у додаток та перевірив.
Стосовно "Накопичувальних", то навіть ті крихти які вони пропонують будуть нараховані на мінімальний залишок, що був протягом місяця! Поклали мільйон першого числа, а 30 зняли, бо терміново знадобились гроші і отримаєте від Укрсибу аж 0 грн та 0 копійок в знак подяки за ваші гроші, які зберігались без одного дня місяць.
Тому, в черговий раз питання, де продуктив для фізиків?!
Rainbow написав:Тому, в черговий раз питання, де продуктив для фізиків?!
Тому, в черговий раз відповідь - цей банк не для фізиків, це ж зрозуміло
https://respawncard.welcome-to-ukrsibbank.com/ КЕШБЕК 5% НА ІГРОВІ СЕРВІСИ Купуй ігри, подовжуй підписку чи купуй додатковий контент та отримуй гарантований кешбек 5% від покупки на картку!
Похоже на фейк? что-то на сайте банка не нашел инфы о карте
Предлагали какую то Нью кард. 5% на все в инете. Но только на словах. Типа, на сайте нет более детальной инфо об этой КБ программе. На 4900 не распространяется.