[b]Lionnid[/b]
Це точно сьогодні великий шмат віддають за дешево... це рідкість...
я ледь назбырав по цій ціні нормальний пакет тиждень тому...
Хоча чорт його знає може то взагалі були якісь технічні угоды
|
|
[b]Lionnid[/b]
Це точно сьогодні великий шмат віддають за дешево... це рідкість... я ледь назбырав по цій ціні нормальний пакет тиждень тому... Хоча чорт його знає може то взагалі були якісь технічні угоды
Товарищи подскажите с чем связа столь затянувшаяся коррекция у нас на рынке? Предвыборный спад? Хотя врят ли..
Фиксируют прибыль.. Наблюдается много тех. сделок.. Штаты в плюсе который день..На валютном тоже коррекция с сегодняшним боковиком. Спасибо!
[b]Basss[/b]
А чого ви дивуетесь? Рынок перегрітий - не перегріті тільки деякі емітенты, то й не дивно що він падає!
Дякую. Із цим згоден, думаю із четверга підемо в гору у звязку з тим що валюта продовже сповзати - частину грошей на фодові кинуть.
Щось усі налякалися...
Дорочі сьогодня якщо хто хотів закупитись хороший момент для неліквідів -можна схопити неліквід дуже дешево, по ціні купівлі
[b]Lionnid[/b]
Що це ви Украънською забалакали? Я б не сказав що дуже вже так легко купити ці неліквіди, то залили трошки а більше не хочуть лить якось так що от так Едине щодо Гоку тут певно що цікаво - не витримали по 3.7 залили - думаю що по 3.7 можна відхопити хороший шмат, насправді ще вчера я думав що більше навря д чи купуватиму. Дороче час згадати про Краз усі хто хотів в нього зайти й не встиг мають сьогодні нагоду... П.С. Люблю каруселі
да че-то не сильно льют неликвид
nikki
Конечно, если спред в сотни-тысячи процентов По полунеликвидам думаю, что там есть некие маркет-мейкеры, которые держат рынок или даже фонды, в чьих интересах не допустить глубокой просадки. Может, физики-экстрималы... Просто смотрю, доходят оффера до цен, по которым бумаги в фондах оценены, и кто-то бьет по офферам... Зачем? Стой на бидах или договорись по средней...
а такое наблюдали по каким неликвидам?
Зараз переглядають цей форум: spiridonwot і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор |
|