|
Політичні дискусії архів |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Додано: Суб 05 жов, 2019 14:38
zРадио написав: Yuri_T написав: budivelnik написав:Хто винуватий в тому що 90%-навіть не ризикувало ,і 90% від ризикнувших-так і не добились успіху? Може тому що мозги в них не готові? а не тому що Держава щось не зробила?
всякие лады и остальная совкодрочерная шолупень до сих пор считают, что им должны. и потомков они себе подготовили под стать. долбаные яблочки от долбаных яблонек упали не далеко. теперь яблочки точно так же пудрят мозги уже внучкам ладов. вот у них-то, надеюсь, просветление и наступит. как бы лады не старались.
О, да тут у нас не один Атлант, расправивший плечи, а целых два? У одного, знаю, магазин ларькового типа под домом  А у второго? Я весь внимание... PS: от дикого капитализма уже отказались даже его изобретатели. Поэтому и существуют на Западе реально работающие антимонопольные органы, прогрессивное налогообложение, фонды благосостояния и прочие инструменты выравнивания возможностей
Отож. Элементарное. Люди не могут понять, что госрегулирование - это лишь инструмент. И по-совковому считают, что исключительно негативный. Как до Великой Депрессии в Штатах вмешательство в свободный рынок провозглашалось поиском коммунистической заразы и советов. Только потом так обожглись, что приняли кейнсианство. Теперь оптимальную точку нашли между Кейнсом и Фридменом.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 05 жов, 2019 14:38
freeze написав: andrijk777 написав:Ви теж напевне трішки групий, раз не розумієте елементарного: на її місті 99,9% політиків відповіли б точно так само.
Имхо, вы собственно не понимаете элементарного и сильно напоминаете очередной детский сад, политик никогда не нёс бы такую чушь как эта молодая говорящая голова. В говорящую голову не запрограммировали ответы на неудобные вопросы, поэтому голова начинает вспоминать хаотичные обрывки фраз из прошлого, Рева - украинцы много едят, голове сразу приходят в голову - украинцы много топят, поэтому мы не будем выполнять обещание. А раньше голова как думала происходит процесс отопления многоквартирных домов, когда давали такие обещания. У политиков много вариантов ответа на вопросы - задайте любой неудобный вопрос Тимошенко, Порошенко, Гриценко, Путину, Меркель, и вы поймете как политики отвечают на неудобные вопросы.
Ось ви точно глупа людина. ЯКА МЕНІ РІЗНИЦЯ ЯК ПОЛІТИК ВІДПОВІДАЄ НА НЕЗРУЧНІ ПИТАННЯ?Я ту програму не дивився і дивитись не хочу. Але Меркель від тої дівчини відрізняється тим, що Меркель обіцяє і робить, а вона обіцяє і не робить. Ось і все. І не ставте Тимошенко і Меркель в один ряд. Від того що Тимошенко вміє відповідати на незручні питання, мені ні холодно ні жарко. Тимошенко поганий політик бо вона НЕ ВИКОНУЄ ОБІЦЯНКИ.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 05 жов, 2019 14:42
andrijk777 написав: freeze написав: andrijk777 написав:Ви теж напевне трішки групий, раз не розумієте елементарного: на її місті 99,9% політиків відповіли б точно так само.
Имхо, вы собственно не понимаете элементарного и сильно напоминаете очередной детский сад, политик никогда не нёс бы такую чушь как эта молодая говорящая голова. В говорящую голову не запрограммировали ответы на неудобные вопросы, поэтому голова начинает вспоминать хаотичные обрывки фраз из прошлого, Рева - украинцы много едят, голове сразу приходят в голову - украинцы много топят, поэтому мы не будем выполнять обещание. А раньше голова как думала происходит процесс отопления многоквартирных домов, когда давали такие обещания. У политиков много вариантов ответа на вопросы - задайте любой неудобный вопрос Тимошенко, Порошенко, Гриценко, Путину, Меркель, и вы поймете как политики отвечают на неудобные вопросы.
Ось ви точно глупа людина. ЯКА МЕНІ РІЗНИЦЯ ЯК ПОЛІТИК ВІДПОВІДАЄ НА НЕЗРУЧНІ ПИТАННЯ?Я ту програму не дивився і дивитись не хочу. Але Меркель від тої дівчини відрізняється тим, що Меркель обіцяє і робить, а вона обіцяє і не робить. Ось і все. І не ставте Тимошенко і Меркель в один ряд. Від того що Тимошенко вміє відповідати на незручні питання, мені ні холодно ні жарко. Тимошенко поганий політик бо вона НЕ ВИКОНУЄ ОБІЦЯНКИ. Речь была не о Вас. Это форум не рефлексий...
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 05 жов, 2019 14:45
detroytred написав: budivelnik написав: ЛАД написав:Да хоть тысячу! Ничего не изменится. Человек базируется на ошчибочном (ложном) утверждении: " Любой чистильщик обуви может стать миллионером". Ложь здесь в слове "любой". Тем не менее, человек в эту ложь верит и Вы его не переубедите.
Я ж не винуватий що совкофільна ідея зайняла весь мозок українських пенсіонерів(одного армійського другого харківського) 1 Як проходить перехід від загальної соціалістичної власності до приватної? Той хто ближче був до корита-той і приватизував-на цьому виросли олігархи 2 Як забрати в олігархів(+не ефективних керівників) власність? Просто-треба створити ефективного власника 3 Як створити ефективного власника в середовищі де 100 років насаджувались соціалістично-комуністичні ідеї про спільну власність+приватна ініціатива в економіці - випалювалась розпеченим залізом? Просто - дати можливість якнайбільшій кількості людей проявити ініціативу і той хто доведе свою ефективність поступово скупить неефективних... 4 Чи є створення Єдиного податку-інструментом який дозволяє будь-кому(навіть при стартових умовах двірника)-перетворитись у успішного бізнесмена? Так дає ,адже на протязі перших 15 років дії Єдиного податку-платежі по цьому податку були менші від платежів з мінімальної зарплати , а в останніх 5 років - платежі по єдиному такі самі як і платежі з мінімалки. Таким чином а - влада створила умови для всіх активних - можливість стати підприємцями без ризику для себе б - ризикнуло тільки 2 млн осіб (10% від працездатного населення) в - успішними стало 0,2 млн осіб(10% від ризикнувших , або 1% від працездатних) Хто винуватий в тому що 90%-навіть не ризикувало ,і 90% від ризикнувших-так і не добились успіху? Може тому що мозги в них не готові? а не тому що Держава щось не зробила? ПС У всьому світі,після першого року праці-60% закриваються ,після другого-ще 30% банкротують Так що оповідання про умови- засуньте собі в ду.у Умови створені Якби населення не чекало манни небесної-а закотило рукава і користалось створеними умовами - у нас вже б була Польща. Поки 90% - навіть не взяли на аукціонній роздачі лотарейний квиток підприємства - до того часу шансів щось виграти(покращити своє життя) у них нуль.
Ну это уже просто глупость. В кубе. Суть которой в том, что украинский народ .... какой-то не такой. И не было миллионов челноков, фазенд и т.д.)) И нет миллионов заробитчан, айтишников и пр.)) И в Польше можновладци создали такие же условия, как и украинские. Зачем только стойко букофф ?
Тупість в кубі - це не розуміти що підприємництво це такий самий досвід як і в будь-якій іншій галузі Діти військових - з більшою ймовірністю стануть військовими артистів-артистами селян-селянами олігархів-олігархами двірників-двірниками.... Проблема в тому.що в СРСР і перших 10 років незалежності України - підприємців як класу практично не було.. То якщо підроиємців мало - ясно що і в наступних покоління їх буде не достатньо А якщо не достатньо економічно активних-то економічний розвиток буде програвати країнам в яких кількість економічно активних учасників-вища Польща стартанула-бо навіть за часів совка там була маса приватних підприємців... Тепер простий приклад Мій старший працював у мене - 5 років , після цього зрозумів що підприємництво це не його і зараз регіональний по ЗУ в компанії з іноземним капіталом.Ймовірність того ,що у випадку проблем в Україні він покине Україну-досить висока,бо компанія в які він вже чогось досяг має представництва і за кордоном Мій молодший також попрацювавши зі мною - вирішив ризикнути і.... барабанна дріб а - я купив йому авто(400000 грн) з умовою що він його виплатить таксуючи ( при чому попередньо купив ліцензію і сам перевірив чи це можливо таксуючи два місяці по 12 годин в день на убері) як багато двірників змогли б це зробити? б - за два роки ,малий відбив авто і зрозумів що він заробив не 400000(вартість авто на момент покупки), а всього 200 000(вартість авто на момент закінчення відбивання) в - так як в нього вже був власний ним зароблений капітал в 200 000 - я дав йому можливість починати керувати в кафе(вартість 1 млн,агов долярчик-чи розумієш тепер чому воно збиткове і чого я його утримував?) За 2,5 роки , малий вже чогось навчився і починає керувати ефективно і самостійно (хоча моє око і підтримка в нього є)... От і виходить 1 Спочатку потрібно щоб на випаленій совком пустелі- зявились маленькі підприємці (ніякі закони не пришвидшать їх створення,а якщо будуть поганими то навпаки затормозять) Сьогоднішній про Єдиний податок-не тормозить ,а навпаки а - відкриває перспективи б - не обмежує в - банкрутство не приводить до непоправних наслідків 2 Після того як зявиться перших 0,2 млн успішних - треба почекати поки підростуть їх діти(20 років) щоб ці 0,2 млн успішних перетворились в 0,2(перша хвиля батьки)+0,3(друга хвиля діти)=0,5 млн Ще через 20 років зявиться третя хвиля в 0,5 млн (діти дітей ) і вкупі з першими 0,5 їх стане 1 млн.... Після цього почнеться стабільний розвиток,бо пустеля вже престане бути пустелею
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 05 жов, 2019 14:52
так хай тоді зеля розкручує тему будапешта а не мінська.
-
mephala
-
-
- Подякував: 333 раз.
- Подякували: 1024 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 05 жов, 2019 14:53
zРадио написав:У одного, знаю, магазин ларькового типа под домом  А у второго?
Як думаєш Який критерій твоєї необхідності суспільству? Я знаю тільки один абсолютний для всіх Якщо мені за мою роботу приносять в 5 разів більше ніж тобі за твою - то моя потрібність в 5 разів вища ніж твоя... А продаю я на вулиці чи ти сидиш на грантах в ольгіно - це вже не важливо. Правда є один нюанс Якщо мені платять українці а тобі росіяни - то ти не те що не потрібний українцям-ти взагалі персона нон-грата... і твоя присутність тут це просто недопрацьовка СБУ.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 05 жов, 2019 14:54
[budivelnik[/b] Вашу *теорию* не знали, например, китайцы.
Люди очень пластичны. И перестраиваются довольно быстро.
Я о том Вам и толкую, что можновладци могут и обязаны СВОИМИ действиями влиять на скорость изменений.
Я конечно понимаю, что для ларька и торговли горилкою нужно иметь корни)))))
Пример, как дети не военных и не врачей становятся ими -- масса. Вы потерялись во времени... Процессы идут очень быстро.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 05 жов, 2019 14:57
andrijk777 написав:Ось ви точно глупа людина. ЯКА МЕНІ РІЗНИЦЯ ЯК ПОЛІТИК ВІДПОВІДАЄ НА НЕЗРУЧНІ ПИТАННЯ? Я ту програму не дивився і дивитись не хочу. Але Меркель від тої дівчини відрізняється тим, що Меркель обіцяє і робить, а вона обіцяє і не робить. Ось і все. І не ставте Тимошенко і Меркель в один ряд. Від того що Тимошенко вміє відповідати на незручні питання, мені ні холодно ні жарко. Тимошенко поганий політик бо вона НЕ ВИКОНУЄ ОБІЦЯНКИ.
Так сразу чувствуется в вас задатки политика, вам про Фому, вы про Ерёму. Прямо вы кандидат в первую пятёрку Слуги народа, не меньше. По крайней мере вместо этой девушки будете бегать по ток-шоу и отвечать на вопросы, почему не надо выполнять свои предвыборные обещания.
-
freeze
-
4
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4794 раз.
- Подякували: 7757 раз.
-
-
Профіль
-
-
9
23
5
1
Додано: Суб 05 жов, 2019 15:38
budivelnik написав: zРадио написав:У одного, знаю, магазин ларькового типа под домом  А у второго?
Як думаєш Який критерій твоєї необхідності суспільству? Я знаю тільки один абсолютний для всіх Якщо мені за мою роботу приносять в 5 разів більше ніж тобі за твою - то моя потрібність в 5 разів вища ніж твоя... А продаю я на вулиці чи ти сидиш на грантах в ольгіно - це вже не важливо. Правда є один нюанс Якщо мені платять українці а тобі росіяни - то ти не те що не потрібний українцям-ти взагалі персона нон-грата... і твоя присутність тут це просто недопрацьовка СБУ.
Хамло и брехло снова за свое - оскорбления, додумки, пугачки. Я работаю в украинской дочке западной корпорации. Не рядовым сотрудником. Не вижу смысла повторять. Частным бизнесом, действительно, не занимаюсь. И с владельцами средних и крупных предприятий, действительно, потягаться не могу. Однако произвожу продукта и плачу налогов уж точно больше владельца ларька! Да, и гражданскую позицию занимаю государственно-образующую, поднимая актуальные проблемы, замалчиваемые властью и ее прислугой, которые от того не становятся менее актуальными! А вот какую общественную пользу несет ретранслятор пропаганды budivelnik, сказать тяжело. В дополнение к этому, он еще своей невоспитанностью и нетерпимостью позорит Западную Украину в лице читателей из других регионов страны. Формирует ошибочное понимание о ксенофобских убеждениях местного населения... Вот уж где действительно присутствует недоработка СБУ, так это в поимке разжигателей внутринациональной вражды, прикрывающихся псевдо-патриотическими лозунгами!
-
Радіо
-
-
- Подякував: 3336 раз.
- Подякували: 7219 раз.
-
-
Профіль
-
-
16
8
1
4
Додано: Суб 05 жов, 2019 15:43
budivelnik написав:Який критерій твоєї необхідності суспільству? Я знаю тільки один абсолютний для всіх Якщо мені за мою роботу приносять в 5 разів більше ніж тобі за твою - то моя потрібність в 5 разів вища ніж твоя... .
Учитель, врач, военнослужащий засомневался бы в этом универсальном критериии от Вас)) Зато какой-нибудь торговец наркотой или нью-министр, или чиновник-взяточник, которым приносят в 5 раз больше, чем Вам -- согласился. Универсальный)) Вот откуда Вы подобное берёте?! Полное непонимание понятий потребности и спроса-предложения.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
|