Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 41464147414841494150 ... 7544>
Повідомлення Додано: Суб 05 жов, 2019 14:38

zРадио написав:
  Yuri_T написав:
  budivelnik написав:Хто винуватий в тому що 90%-навіть не ризикувало ,і 90% від ризикнувших-так і не добились успіху?
Може тому що мозги в них не готові? а не тому що Держава щось не зробила?

всякие лады и остальная совкодрочерная шолупень до сих пор считают, что им должны.
и потомков они себе подготовили под стать. долбаные яблочки от долбаных яблонек упали не далеко.
теперь яблочки точно так же пудрят мозги уже внучкам ладов.
вот у них-то, надеюсь, просветление и наступит. как бы лады не старались.

О, да тут у нас не один Атлант, расправивший плечи, а целых два? У одного, знаю, магазин ларькового типа под домом :mrgreen: А у второго? Я весь внимание...

PS: от дикого капитализма уже отказались даже его изобретатели. Поэтому и существуют на Западе реально работающие антимонопольные органы, прогрессивное налогообложение, фонды благосостояния и прочие инструменты выравнивания возможностей

Отож. Элементарное.

Люди не могут понять, что госрегулирование - это лишь инструмент.
И по-совковому считают, что исключительно негативный.

Как до Великой Депрессии в Штатах вмешательство в свободный рынок провозглашалось поиском коммунистической заразы и советов.
Только потом так обожглись, что приняли кейнсианство.

Теперь оптимальную точку нашли между Кейнсом и Фридменом.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 05 жов, 2019 14:38

freeze написав:
  andrijk777 написав:Ви теж напевне трішки групий, раз не розумієте елементарного: на її місті 99,9% політиків відповіли б точно так само.

Имхо, вы собственно не понимаете элементарного и сильно напоминаете очередной детский сад, политик никогда не нёс бы такую чушь как эта молодая говорящая голова.

В говорящую голову не запрограммировали ответы на неудобные вопросы, поэтому голова начинает вспоминать хаотичные обрывки фраз из прошлого, Рева - украинцы много едят, голове сразу приходят в голову - украинцы много топят, поэтому мы не будем выполнять обещание.
А раньше голова как думала происходит процесс отопления многоквартирных домов, когда давали такие обещания.

У политиков много вариантов ответа на вопросы - задайте любой неудобный вопрос Тимошенко, Порошенко, Гриценко, Путину, Меркель, и вы поймете как политики отвечают на неудобные вопросы.

Ось ви точно глупа людина.
ЯКА МЕНІ РІЗНИЦЯ ЯК ПОЛІТИК ВІДПОВІДАЄ НА НЕЗРУЧНІ ПИТАННЯ?
Я ту програму не дивився і дивитись не хочу.
Але Меркель від тої дівчини відрізняється тим, що Меркель обіцяє і робить, а вона обіцяє і не робить. Ось і все.
І не ставте Тимошенко і Меркель в один ряд. Від того що Тимошенко вміє відповідати на незручні питання, мені ні холодно ні жарко. Тимошенко поганий політик бо вона НЕ ВИКОНУЄ ОБІЦЯНКИ.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 05 жов, 2019 14:42

andrijk777 написав:
  freeze написав:
  andrijk777 написав:Ви теж напевне трішки групий, раз не розумієте елементарного: на її місті 99,9% політиків відповіли б точно так само.

Имхо, вы собственно не понимаете элементарного и сильно напоминаете очередной детский сад, политик никогда не нёс бы такую чушь как эта молодая говорящая голова.

В говорящую голову не запрограммировали ответы на неудобные вопросы, поэтому голова начинает вспоминать хаотичные обрывки фраз из прошлого, Рева - украинцы много едят, голове сразу приходят в голову - украинцы много топят, поэтому мы не будем выполнять обещание.
А раньше голова как думала происходит процесс отопления многоквартирных домов, когда давали такие обещания.

У политиков много вариантов ответа на вопросы - задайте любой неудобный вопрос Тимошенко, Порошенко, Гриценко, Путину, Меркель, и вы поймете как политики отвечают на неудобные вопросы.

Ось ви точно глупа людина.
Але Меркель від тої дівчини відрізняється тим, що Меркель обіцяє і робить, а вона обіцяє і не робить. Ось і все.
І не ставте Тимошенко і Меркель в один ряд. Від того що Тимошенко вміє відповідати на незручні питання, мені ні холодно ні жарко. Тимошенко поганий політик бо вона НЕ ВИКОНУЄ ОБІЦЯНКИ.

:lol: :lol: :lol:
Речь была не о Вас.

Это форум не рефлексий...
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 05 жов, 2019 14:45

detroytred написав:
  budivelnik написав:
  ЛАД написав:Да хоть тысячу!
Ничего не изменится.
Человек базируется на ошчибочном (ложном) утверждении: "Любой чистильщик обуви может стать миллионером".
Ложь здесь в слове "любой".
Тем не менее, человек в эту ложь верит и Вы его не переубедите.
Я ж не винуватий що совкофільна ідея зайняла весь мозок українських пенсіонерів(одного армійського другого харківського)
1 Як проходить перехід від загальної соціалістичної власності до приватної?
Той хто ближче був до корита-той і приватизував-на цьому виросли олігархи
2 Як забрати в олігархів(+не ефективних керівників) власність?
Просто-треба створити ефективного власника
3 Як створити ефективного власника в середовищі де 100 років насаджувались соціалістично-комуністичні ідеї про спільну власність+приватна ініціатива в економіці - випалювалась розпеченим залізом?
Просто - дати можливість якнайбільшій кількості людей проявити ініціативу і той хто доведе свою ефективність поступово скупить неефективних...
4 Чи є створення Єдиного податку-інструментом який дозволяє будь-кому(навіть при стартових умовах двірника)-перетворитись у успішного бізнесмена?
Так дає ,адже на протязі перших 15 років дії Єдиного податку-платежі по цьому податку були менші від платежів з мінімальної зарплати , а в останніх 5 років - платежі по єдиному такі самі як і платежі з мінімалки.

Таким чином
а - влада створила умови для всіх активних - можливість стати підприємцями без ризику для себе
б - ризикнуло тільки 2 млн осіб (10% від працездатного населення)
в - успішними стало 0,2 млн осіб(10% від ризикнувших , або 1% від працездатних)

Хто винуватий в тому що 90%-навіть не ризикувало ,і 90% від ризикнувших-так і не добились успіху?
Може тому що мозги в них не готові? а не тому що Держава щось не зробила?

ПС
У всьому світі,після першого року праці-60% закриваються ,після другого-ще 30% банкротують

Так що оповідання про умови- засуньте собі в ду.у
Умови створені
Якби населення не чекало манни небесної-а закотило рукава і користалось створеними умовами - у нас вже б була Польща.
Поки 90% - навіть не взяли на аукціонній роздачі лотарейний квиток підприємства - до того часу шансів щось виграти(покращити своє життя) у них нуль.
Ну это уже просто глупость. В кубе.
Суть которой в том, что украинский народ .... какой-то не такой.
И не было миллионов челноков, фазенд и т.д.))
И нет миллионов заробитчан, айтишников и пр.))
И в Польше можновладци создали такие же условия, как и украинские.

Зачем только стойко букофф ?
Тупість в кубі - це не розуміти що підприємництво це такий самий досвід як і в будь-якій іншій галузі
Діти військових - з більшою ймовірністю стануть військовими
артистів-артистами
селян-селянами
олігархів-олігархами
двірників-двірниками....
Проблема в тому.що в СРСР і перших 10 років незалежності України - підприємців як класу практично не було..
То якщо підроиємців мало - ясно що і в наступних покоління їх буде не достатньо
А якщо не достатньо економічно активних-то економічний розвиток буде програвати країнам в яких кількість економічно активних учасників-вища
Польща стартанула-бо навіть за часів совка там була маса приватних підприємців...

Тепер простий приклад
Мій старший працював у мене - 5 років , після цього зрозумів що підприємництво це не його і зараз регіональний по ЗУ в компанії з іноземним капіталом.Ймовірність того ,що у випадку проблем в Україні він покине Україну-досить висока,бо компанія в які він вже чогось досяг має представництва і за кордоном
Мій молодший також попрацювавши зі мною - вирішив ризикнути і.... барабанна дріб
а - я купив йому авто(400000 грн) з умовою що він його виплатить таксуючи ( при чому попередньо купив ліцензію і сам перевірив чи це можливо таксуючи два місяці по 12 годин в день на убері)
як багато двірників змогли б це зробити?
б - за два роки ,малий відбив авто і зрозумів що він заробив не 400000(вартість авто на момент покупки), а всього 200 000(вартість авто на момент закінчення відбивання)
в - так як в нього вже був власний ним зароблений капітал в 200 000 - я дав йому можливість починати керувати в кафе(вартість 1 млн,агов долярчик-чи розумієш тепер чому воно збиткове і чого я його утримував?)
За 2,5 роки , малий вже чогось навчився і починає керувати ефективно і самостійно (хоча моє око і підтримка в нього є)...

От і виходить
1 Спочатку потрібно щоб на випаленій совком пустелі- зявились маленькі підприємці (ніякі закони не пришвидшать їх створення,а якщо будуть поганими то навпаки затормозять)
Сьогоднішній про Єдиний податок-не тормозить ,а навпаки
а - відкриває перспективи
б - не обмежує
в - банкрутство не приводить до непоправних наслідків
2 Після того як зявиться перших 0,2 млн успішних - треба почекати поки підростуть їх діти(20 років) щоб ці 0,2 млн успішних перетворились в 0,2(перша хвиля батьки)+0,3(друга хвиля діти)=0,5 млн
Ще через 20 років зявиться третя хвиля в 0,5 млн (діти дітей ) і вкупі з першими 0,5 їх стане 1 млн....
Після цього почнеться стабільний розвиток,бо пустеля вже престане бути пустелею
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 05 жов, 2019 14:52

ЛАД написав:
есть принцип в международных отношениях – если государство взяло на себя юридические обязательства, оно обязано их выполнять. Их можно дорабатывать, переделывать... Но отбросить их – очень-очень сложно. Практически невозможно" ...

Подробности читайте на УНИАН: https://www.unian.net/politics/10709352-diplomat-obyasnil-pochemu-net-prichin-krichat-zrada-iz-za-formuly-shtaynmayera.html

так хай тоді зеля розкручує тему будапешта а не мінська.
mephala

Подякував: 333 раз.
Подякували: 1024 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 05 жов, 2019 14:53

zРадио написав:У одного, знаю, магазин ларькового типа под домом :mrgreen: А у второго?
Як думаєш
Який критерій твоєї необхідності суспільству?
Я знаю тільки один абсолютний для всіх
Якщо мені за мою роботу приносять в 5 разів більше ніж тобі за твою - то моя потрібність в 5 разів вища ніж твоя...
А продаю я на вулиці чи ти сидиш на грантах в ольгіно - це вже не важливо.
Правда є один нюанс
Якщо мені платять українці а тобі росіяни - то ти не те що не потрібний українцям-ти взагалі персона нон-грата... і твоя присутність тут це просто недопрацьовка СБУ.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 05 жов, 2019 14:54

[budivelnik[/b]
Вашу *теорию* не знали, например, китайцы.

Люди очень пластичны.
И перестраиваются довольно быстро.

Я о том Вам и толкую, что можновладци могут и обязаны СВОИМИ действиями влиять на скорость изменений.

Я конечно понимаю, что для ларька и торговли горилкою нужно иметь корни)))))

Пример, как дети не военных и не врачей становятся ими -- масса.
Вы потерялись во времени...
Процессы идут очень быстро.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 05 жов, 2019 14:57

andrijk777 написав:Ось ви точно глупа людина.

Так сразу чувствуется в вас задатки политика, вам про Фому, вы про Ерёму.
Прямо вы кандидат в первую пятёрку Слуги народа, не меньше. По крайней мере вместо этой девушки будете бегать по ток-шоу и отвечать на вопросы, почему не надо выполнять свои предвыборные обещания.
freeze
4
Форумчанин року

Подякував: 4794 раз.
Подякували: 7757 раз.

Профіль

9
23
5
1
Повідомлення Додано: Суб 05 жов, 2019 15:38

budivelnik написав:
  zРадио написав:У одного, знаю, магазин ларькового типа под домом :mrgreen: А у второго?
Як думаєш
Який критерій твоєї необхідності суспільству?
Якщо мені за мою роботу приносять в 5 разів більше ніж тобі за твою - то моя потрібність в 5 разів вища ніж твоя...
А продаю я на вулиці чи ти сидиш на грантах в ольгіно - це вже не важливо.
Правда є один нюанс
Якщо мені платять українці а тобі росіяни - то ти не те що не потрібний українцям-ти взагалі персона нон-грата... і твоя присутність тут це просто недопрацьовка СБУ.

Хамло и брехло снова за свое - оскорбления, додумки, пугачки. Я работаю в украинской дочке западной корпорации. Не рядовым сотрудником. Не вижу смысла повторять.

Частным бизнесом, действительно, не занимаюсь. И с владельцами средних и крупных предприятий, действительно, потягаться не могу. Однако произвожу продукта и плачу налогов уж точно больше владельца ларька!

Да, и гражданскую позицию занимаю государственно-образующую, поднимая актуальные проблемы, замалчиваемые властью и ее прислугой, которые от того не становятся менее актуальными!

А вот какую общественную пользу несет ретранслятор пропаганды budivelnik, сказать тяжело. В дополнение к этому, он еще своей невоспитанностью и нетерпимостью позорит Западную Украину в лице читателей из других регионов страны. Формирует ошибочное понимание о ксенофобских убеждениях местного населения... Вот уж где действительно присутствует недоработка СБУ, так это в поимке разжигателей внутринациональной вражды, прикрывающихся псевдо-патриотическими лозунгами!
Радіо

Подякував: 3336 раз.
Подякували: 7219 раз.

Профіль

16
8
1
4
Повідомлення Додано: Суб 05 жов, 2019 15:43

budivelnik написав:Який критерій твоєї необхідності суспільству?
.

Учитель, врач, военнослужащий засомневался бы в этом универсальном критериии от Вас))

Зато какой-нибудь торговец наркотой или нью-министр, или чиновник-взяточник, которым приносят в 5 раз больше, чем Вам -- согласился.

Универсальный))

Вот откуда Вы подобное берёте?!

Полное непонимание понятий потребности и спроса-предложения.
detroytred

Профіль

#<1 ... 41464147414841494150 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератор: Модератор