|
Політичні дискусії архів |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Додано: Суб 05 жов, 2019 20:03
Козак-характерник написав: mephala написав: Козак-характерник написав:Можна по інакшому акценти розставити. На наші території, для наших людей. 
потягом можна перевезти набагато більше незаконних речей або людей ніж пішки/автотранспортом. так що спірне рішення відкрити залізничне сполучення.
Думаю, що той хто замислить недобре, той знайде шляхи його зреалізувати іншими способами. І це його не зупинить. А для пересічних, незручності. Крім того, гроші за квитки, все піде до Укрзалізниці. І податки в бюджет. Профіт!  П.С. Час показав не ефективність блокади. Треба зшивати економічні зв'язки, повертати підприємства і податки в бюджет. Назло мамкє отморожу уши, не треба!  І відновлення сполучення теж плюс, для відновлення людських зв'язків. Людей в першу чергу повертаємо, не території.
вкрай не вірна позиція. проти того хто замислив не добре повинно бути зроблено якнайбільше для протидії. а введення в дію залізничного сполучення полегшує скоєння недоброго. а то використовуючи вашу логіку так і армію потрібно розпустити - якщо хтось замислив напасти то все одно нападе. хоча може вашу логіку попередні можновладці і використовували коли знищували збройні сили.
-
mephala
-
-
- Подякував: 333 раз.
- Подякували: 1024 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 05 жов, 2019 20:04
pesikot написав: Козак-характерник написав:П.С. Час показав не ефективність блокади. Треба зшивати економічні зв'язки, повертати підприємства і податки в бюджет. Назло мамкє отморожу уши, не треба!  І відновлення сполучення теж плюс, для відновлення людських зв'язків. Людей в першу чергу повертаємо, не території.
Так чего ты во Львове делаешь ? едь в Донецк.
Це моя справа. Я порад не просив.  Розберуся сам, де мені жити, куди їхати, що робити... 
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2244 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 05 жов, 2019 20:05
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1258 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Суб 05 жов, 2019 20:05
Козак-характерник написав: pesikot написав: Козак-характерник написав:П.С. Час показав не ефективність блокади. Треба зшивати економічні зв'язки, повертати підприємства і податки в бюджет. Назло мамкє отморожу уши, не треба!  І відновлення сполучення теж плюс, для відновлення людських зв'язків. Людей в першу чергу повертаємо, не території.
Це моя справа. Я порад не просив.  Розберуся сам, де мені жити, куди їхати, що робити... 
Тогда засунь свои советы сам знаешь куда
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1258 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Суб 05 жов, 2019 20:09
mephala написав:вкрай не вірна позиція. проти того хто замислив не добре повинно бути зроблено якнайбільше для протидії. а
Але не на шкоду більшості добропорядних громадян. Дії повинні бути адекватними небезпеці. Агентури кремлівської повно і на вільній Україні. Тому мішок з бомбами тягнути із не підконтрольних території, навряд чи хто буде, тільки йолоп.  Іуд, Христопродавців й у Києві повно. pesikot написав:Тогда засунь свои советы сам знаешь куда
Не знаю.  Але думаю нічого поганого Ви мені не порадите. Це моє оціночне судження. Маю право висловити свою думку.
Востаннє редагувалось Козак-характерник в Суб 05 жов, 2019 20:14, всього редагувалось 1 раз.
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 05 жов, 2019 20:13
Козак-характерник написав: mephala написав:вкрай не вірна позиція. проти того хто замислив не добре повинно бути зроблено якнайбільше для протидії. а
Але не на шкоду більшості добропорядних громадян. Дії повинні адекватними небезпеці. Агентури кремлівської повно і на вільній Україні. Тому мішок з бомбами тягнути із не підконтрольних території, навряд чи хто буде, тільки йолоп.  Іуд, Христопродавців й у Києві повно. pesikot написав:Тогда засунь свои советы сам знаешь куда
Не знаю.  Це моє оціночне судження. Маю право висловити свою думку.
добропорядні громадяни можуть і іншим транспортом приїхати. а відсутність залізничного сполучення адекватно відповідає небезпеці.
-
mephala
-
-
- Подякував: 333 раз.
- Подякували: 1024 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 05 жов, 2019 20:17
mephala написав:добропорядні громадяни можуть і іншим транспортом приїхати. а відсутність залізничного сполучення адекватно відповідає небезпеці.
Адекватно чи ні, це нехай компетентні органи визначають. Я вважаю, що відновлення сполучення залізничного не збільшить рівень потенційних небезпек. Але наполягати не буду, бо не маю повної компетенції в цьому питанні.
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 05 жов, 2019 20:20
Козак-характерник написав: pesikot написав: Козак-характерник написав:П.С. Час показав не ефективність блокади. Треба зшивати економічні зв'язки, повертати підприємства і податки в бюджет. Назло мамкє отморожу уши, не треба!  І відновлення сполучення теж плюс, для відновлення людських зв'язків. Людей в першу чергу повертаємо, не території.
Козак, так это ж благодаря тому, что "русскую весну" остановили у вас есть возможность "розберуся сам де мені жити, куди їхати, що робити". Иначе было бы "тікати куди подалі - потім думати". А вы сейчас призываете для "русского мира" удобный легитимный плацдарм сделать прямо на территории Украины. Нельзя этих людей возвращать. Те кто все понял - сами оттуда уехали. А кто остался - тот ничего не понял. Хуже того, сейчас будет считать что все правильно сделали в 2014м. Что победили каклов.
-
airmax78
-
-
- Подякував: 987 раз.
- Подякували: 5352 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 05 жов, 2019 20:31
airmax78 написав:Козак, так это ж благодаря тому, что "русскую весну" остановили , у вас есть возможность "розберуся сам де мені жити, куди їхати, що робити". Иначе было бы "тікати куди подалі - потім думати". А вы сейчас призываете для "русского мира" удобный легитимный плацдарм сделать прямо на территории Украины. Нельзя этих людей возвращать. Те кто все понял - сами оттуда уехали. А кто остался - тот ничего не понял. Хуже того, сейчас будет считать что все правильно сделали в 2014м. Что победили каклов.
+1
-
Vadim_
-
-
- Заблокований
- Подякував: 622 раз.
- Подякували: 507 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 05 жов, 2019 20:44
airmax78 написав:Козак, так это ж благодаря тому, что "русскую весну" остановили у вас есть возможность "розберуся сам де мені жити, куди їхати, що робити". Иначе было бы "тікати куди подалі - потім думати". А вы сейчас призываете для "русского мира" удобный легитимный плацдарм сделать прямо на территории Украины. Нельзя этих людей возвращать. Те кто все понял - сами оттуда уехали. А кто остался - тот ничего не понял. Хуже того, сейчас будет считать что все правильно сделали в 2014м. Что победили каклов.
В целом верно. Но нужно делать поправку на тех, кто не решился уехать просто потому что тяжелый на подъем (старый, больной, некуда, нерешительный). В преддверии военной операции необходимо было организовать эвакуацию населения - вот тогда мы бы точно могли отличить одних от других. А так - разведдаными разве что... если таковые, конечно, ведутся.
-
Радіо
-
-
- Подякував: 3336 раз.
- Подякували: 7219 раз.
-
-
Профіль
-
-
16