Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Жители Донбасса - нарушили закон. Это да - их вина и ответственность.
Но аналогия со всеми возможнымт будущими событиями после их выбора ЗЕ неуместна. Тут нужно смотреть связи.
Ведь точно по такой логике поддержку Майдана можно считать единственной возможной причиной последующих всех событий. Ключевые слова - единственной возможной, всех.
Как пример: шахтерам (шахтерскому краю, моногородам) и так вскоре был бы кирдык...
detroytred написав:Тебя и разгадывать нечего. Я же тебе ранее на примерах показывал что? То, что это твоя ошибка и большая глупость --- отличающееся от твоего мнения или несогласного с твоим мнением тупо причислять к вате, дыровцам, пятой колонне, ольгинцам и т.д.
А ты это только что прямо в лоб даже после толстых моих попыток подсказать тебе берешь и подтверждаешь.
Розгадав))) Да ты свои ошибки попробуй понять (разгадать))) Хотя что там сложного-то в ошибке? (Не сприймаэшь мою думу - прихильник дирiвцiв.) Примитивно до безобразия.
Не опирайся на вiдчуття, оперируй фактами.
І знову ні про що, набір якохось возмущєній - профнепридатний. Бувай, з тупими не спілкуюсь.
Молодец))) Я лишь попытался намекнуть -- попробуй фантазировать так, чтобы фантазии совпадали даже не с реальностью, а хотя бы с мнением той же Зверобий и НАТО.
zРадио написав:И? Это отменяет сепаратистский статус Дудаева? Нет! Центральная власть в РФ в 90-е была слаба - хотел бы Дудаев решить проблемы, о которых рассуждает в ролике, вел бы политическую борьбу в Москве, а не подрывную - в Грозном.
Ну чисто как дончане и луганчане! И внешняя поддержка тоже была. Кейсы практически один в один.
Украина не признала даже Косово! Даже при Порошенко не признала! Так почему Львов позволяет себе чествовать сепаратиста, когда Украина сама страдает от сепаратизма??
Якась каша. Хто, Дудаєв сепаратист? Республіка Ічкерія оголосила незалежність після розвалу СОВка, яку очолював Д.Дудаєв. Росія через проросійских сепаритистів, начебто опозиція спровокувала низку провокацій, та розпочала військову кампанію до примусового миру, тобто окупація зі знищенням чеченського народу. Уважно послухай, що Дудаєв розповідає.
zРадио написав:Ну чисто как дончане и луганчане! И внешняя поддержка тоже была. Кейсы практически один в один.
Московський троль не бачить різниці між Чечнею і ДНР/ЛНР? Ок. Я наведу порівняння: 1. Агресія на Донбасі була ініційована ззовні. Почалось в Криму - пряма військова операція РФ. Продовжилось на Донбасі. Головний ініціатор Гіркін - громадянин РФ. В керівництві ЛНР/ДНР - купа громадян РФ. 2. Чечня майже не мала тяжкого озброєння. А ЛНР/ДНР має навіть Буки(з РФ!)! 3. Чечня вела партизансько/терористичну війну, зрозуміло чому - сили дуже не рівні. А ось маленькі ДНР/ЛНР ведуть відкриту РІВНУ війну зі всією Україною! Маючи в десятки разів менші ресурси. І інше, лінь писати. А так да, кейсы практически один в один.
Востаннє редагувалось andrijk777 в Сер 06 лис, 2019 01:31, всього редагувалось 1 раз.
Козак-характерник написав:--------- zРадио Ой-ли - сильно Швейцария, Канада, Великобритания и США страдают от гуманитарного плюрализма? ------------ Країни звісно потужні, авторитетні. Але сліпо не треба все переймати. Свою клепку в голові треба мати... В нас своя історія і менталітет.......
Простите, не понял, Вы поддерживаете решение львовского облсовета и действия "активистов" по его реализации?
Є рішення Львівської Міськради про заборону продажу алкоголю з 22-00 до 10-00 Я його не підтримую - але виконую Є рішення ОблРади покликане зменшити звучання російськомовної попси на вулицях - я її підтримую і виконую ,хоча при цьому для мене машина Часу і Макарєвіч з Висоцьким - важать більше ніж Лорак чи Повалій... Висновок Якщо не подобаються рішення Державної Влади- опротестовуй в судах ,на мітингах чи громадянською непокорою...але виконуй ці рішення-це правильно і нормально.
Тепер про випадок Є причина є наслідок Причина-використання російської попси - наслідок зломана гітара.. Не будь причини - і наслідок був би правий.. Тому винуватий той хто створив причини(в першу чергу) .а той хто створив наслідок також винуватий але в меншій мірі.
Согласен со всем сказанным. Но считаю глупостью решение облсовета и второй глупостью (?) действия "активистов". Здесь часто писали о том, что нельзя выполнять преступные приказы. А у "активистов" даже приказа не было, они действовали "по зову души".
Там скоріше за все була пісня В. Цоя "Группа крови". Є Закон, який забороняє вихваляння, піднесення духу силових, збройних сил країни агресора.
М-да-а. Если "Группа крови" это прославление российской армии ... Правда, песня написана, когда росс. армии и в помине не было. Да и Цой умер раньше, чем эта армия появилась. Это из серии - маразм крепчает.
Перес де Куэльяр написав: Якась каша. Хто, Дудаєв сепаратист? Республіка Ічкерія оголосила незалежність після розвалу СОВка, яку очолював Д.Дудаєв. Росія через проросійских сепаритистів, начебто опозиція спровокувала низку провокацій, та розпочала військову кампанію до примусового миру, тобто окупація зі знищенням чеченського народу. Уважно послухай, що Дудаєв розповідає.
А на каком основании Ичкерия объявила о своей независимости? В конституциях УССР, БССР, других республик и самой РСФСР для этого были соответствующие механизмы.
И этот парад суверенитетов был признан мировым сообществом. А вот "внутренние" сепаратисты республик (упомянутая выше российская Чечня, наш Крым, молдавское Приднестровье) - вне закона и международного права.
Я не берусь судить о моральности двойных стандартов, но как украинец, соглашаюсь с ней, чтобы не поддерживать сепаратизм на своей земле.
Поэтому если хотим вернуть временно потерянные территории (пусть нескоро, но когда-нибудь), нужно быть последовательными, и не признавать аналогичные Крыму и Донбассу прецеденты сепаратизма.
Спросите у азербайджанцев, братьев чеченцев по религии, признают ли они Ичкерию. Нет, не признают. Были заигрывания, но понимая деликатность ситуации в Карабахе, от них отказались. И правильно. Мы тоже должны защищать свой интерес.
ЛАД написав:Вы преувеличиваете роль сегодняшнего учителя. Это предметник. Он может быть хороший или плохой, но предметник. Не больше, но и не меньше. Не воспитатель. И выполняет свою работу так же, как рабочий или инженер. Как правило. Конечно, как и из любого правила, бывают исключения. Как и любой человек, он может заниматься пропагандой своих полит. взглядов. Вот если он вместо учёбы занимался пророссийской пропагандой, тогда Вы правы. А так Вы скатываетесь к тому, что сами ругали. Это то же, что обвинения учителя в советские времена при немецкой оккупации в том, что он учил детей. Но благодаря тем учителям дети могли хоть как-то заниматься и не отстать безнадёжно от своих более счастливых (или удачливых) сверстников, не знавших оккупации.
Я не перебільшую. Я знаю точно, як вчитель і керівник навчального закладу в минулому. Це зафіксовано юридично, в законах про освіту, в посадових обов'язках вчителів. Вчитель керується в своїй діяльності законодавством про освіту. І це не те саме, що звичайна робота. Це робота з душами людей, до того ж, ще не сформованими. І що туди закладатимуть, залежить багато в чому і від вчителів. Вчитель працює не з верстаком, не з матеріалами виробничими, а з людськими душами. Не можна розділити процес навчання і виховання. Це все нерозривно пов'язано. Звести діяльність вчителя до статиста, якусь виробничу функцію, це помилка. Повторю, що чисто по людськи, я розумію мотивацію тих людей, що залишилися працювати, не з причини, що підтримують окупантів, а вимушено. Не засуджую, бо я не суддя і не Бог, але й не схвалюю. Моя душа не сприймає цього. На мій погляд, можна б було знайти іншу якусь роботу, не пов'язану з вихованням. Бо вони калічать дитячі душі. Але це моє суб'єктивне почуття. Ми ж розмірковуємо де-юре. Є порушення закону. Коли не знаєш як вчинити, вчиняй за законом! Ті вчителі, що при нацистах працювали, їх же радянська влада не залишила на своїх посадах? Так і тут. Звичайні роботи, де люди працюють, щоб вижити в окупації, це без жодних претензій. Там де робота, що потребує дотику до душі, пов'язана з присягою, виконанням владних функцій, звиняйте - ви усвідомлювали на що йшли. Несіть відповідальність. Це не роботяга звичайний, що важко працює і не розуміється на законах. Ті, хто так чи інакше не займаються важкою працею, а належать до інтелегенції, повинні розуміти, навіщо їх простий народ звільнив від фізичної праці. Щоб вони несли світ, надихали, давали приклад стійкості духа, йшли на самопожертву заради ідей і переконань. Це те, чого я і вимагаю від справжньої еліти. Народ треба просвіщати, це основне завдання інтелегенції. Ви б хотіли, щоб вашого онука вчив такий вчитель, що виводив дітей на перший дзвоник під прапором псевдоутвореня?
Там скоріше за все була пісня В. Цоя "Группа крови". Є Закон, який забороняє вихваляння, піднесення духу силових, збройних сил країни агресора.
М-да-а. Если "Группа крови" это прославление российской армии ... Правда, песня написана, когда росс. армии и в помине не было. Да и Цой умер раньше, чем эта армия появилась. Это из серии - маразм крепчает.
Ну так танцюй, "тваи ребятушки".
Востаннє редагувалось Перес де Куэльяр в Сер 06 лис, 2019 02:32, всього редагувалось 2 разів.