Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
pfauter написав:Безналоговый был достаточно конкурентный.... Тоже 16-го заканчивается трехмесячный. Почти 80т. придется выносить.
В Порохбанці 18%, від року, виплата щомісячно Вас задовільнить?
Нет отделения в моем городе. Да, есть предложения до 19 процентов, но здесь было 16 чистыми, минус 1% можо пережить, но то, что буде завтра... Я в альянс с бонусом от минфина отнесу, отделение открыли, пора познакомиться.
greenozon написав:хм, давно не чув цього - системні банки хто зараз в цій ширензі
Національний банк визначив 14 банків системно важливими
6. Укрсоцбанк;
Чимало банків з цього списку щедріші, але з валюти витискають - зараз вона реально збиткова. Пам'ятаю в 96-97 приват по валюті давав 15-17%.
Согласно Вики Укрсоцбанка давно все. Моя карта вроде в Альфа давно как перешла.
2016 рік — 13 жовтня підписано угоду з передачі 99,9 % акцій ПАТ «Укрсоцбанк» від UniCredit Group до російської Альфа-груп. (АВНН) в обмін на міноритарну частку власності в ABHH у розмірі 9,9 %. 1 березня 2019 банк припинив обслуговування власних платіжних карток. 24 жовтня 2019-го НБУ відкликав банківську ліцензію Укрсоцбанку, виключивши його з державних реєстрів. Правонаступником активів та зовов'язань банку з 15 жовтня стало українське представництво російського Альфа-Банку[10].
pfauter написав:Я в альянс с бонусом от минфина отнесу, отделение открыли, пора познакомиться.
Кодом кума можна скористатись в моєму підписі....+ додаткових 50 грн грязними.
А так слабо : Ми пам'ятаємо, що скоро у вас закінчується депозит. То ж для наступної участі в акції підготували для вас подарунок − 400 гривень додатково до вашого бонусу з промо-кодом:
HAGEH9C (можна скопіювати)
Скористатися промо-кодом дуже просто: вкажіть промо-код в своїй заявці до 31.12.19 відкрийте депозит сумою від 100 000 гривень/ 4 000 доларів/ 3 500 євро та оформіть підтвердження депозиту у нас на порталі в тому місяці, в якому він був відкритий (доки діє заявка):wink: