|
МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Чет 19 гру, 2019 12:42
Квесторе_поверніться написав: Философ написав: Квесторе_поверніться написав:Кума з Фагора турбували з номера 0442231815....
Мені дзвонили з 0442471990. Жива людина.
Кум каже що розмови не вийшло. Спочатку сказали що з Фагора, назвали тільки імя особи що телефонувала. Кум попросив більш повно ідентифікуватися з назвою посади тих хто дзвонив. На цьому розмова і перервалася. А в ВАс якась конкретика в розмові намалювалась?
Була. Представились (не запамятав). Було названо моє П.І.Б., адреса, зрозуміло - телефон, сума заборгованості початкова і на сьогодні. Сказали, що вишлють на мою адресу всі документи, що підтверджують, що я винен саме їм. Заказним. Запрошували до Києва, щоб заплатити УСЮ суму (на сьогодні) і отримати довідку, що більше їм не винен.
-
Философ
-
-
- Подякував: 265 раз.
- Подякували: 15 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 19 гру, 2019 19:26
Философ написав:Була. Представились (не запамятав). Було названо моє П.І.Б., адреса, зрозуміло - телефон, сума заборгованості початкова і на сьогодні. Сказали, що вишлють на мою адресу всі документи, що підтверджують, що я винен саме їм. Заказним. Запрошували до Києва, щоб заплатити УСЮ суму (на сьогодні) і отримати довідку, що більше їм не винен.
Дуже цікаво...Ви якось прореагували? Не повідомили, що слухання в справи ще в Верховному Суді не завершено?
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 20 гру, 2019 10:18
Квесторе_поверніться написав: Философ написав:Була. Представились (не запамятав). Було названо моє П.І.Б., адреса, зрозуміло - телефон, сума заборгованості початкова і на сьогодні. Сказали, що вишлють на мою адресу всі документи, що підтверджують, що я винен саме їм. Заказним. Запрошували до Києва, щоб заплатити УСЮ суму (на сьогодні) і отримати довідку, що більше їм не винен.
Дуже цікаво...Ви якось прореагували? Не повідомили, що слухання в справи ще в Верховному Суді не завершено?
Повідомив. Вони на одній волні, "ми виграли САМИЙ останній суд, платити нам обовязково і т.д.". Сьогодні вранці прийшла смс-ка з Укрпошти, що прийшла бандероль від Фагора. Думаю, чи йти отримувати...
-
Философ
-
-
- Подякував: 265 раз.
- Подякували: 15 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 20 гру, 2019 11:46
Все те саме мені сказали. Без тиску. Прислали оригінал договору на вайбер. Все правда,що у них договір. Відмазуватися Верховним судом? Коли апеляція?
-
Ethereum
-
-
- Подякував: 9 раз.
- Подякували: 127 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 20 гру, 2019 12:55
Философ написав:Сьогодні вранці прийшла смс-ка з Укрпошти, що прийшла бандероль від Фагора. Думаю, чи йти отримувати...
Йти отримувати ще звичайно ранувато...це може бути використано проти Вас у майбутньому Суді якщо такий буде. Як на мене слід дочекатися Постанови Верховного Суду. А вже тоді діяти в правовому полі...якщо Фагор звернеться до Суду...і готувати свою правову позицію.
-
Квесторе_поверніться
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 20 гру, 2019 13:07
Ethereum написав:Відмазуватися Верховним судом? Коли апеляція?
Договір на вайбер не підтверджує що оригінал договора саме у Фагора. Це вже касація не апеляція ...з винесенням Постанови Верховного Суду. Після цього юристи Фагора мають обгрунтувати чому вони пропустили терміни загальної позивної давності на прикладі хоча б однієї справи в Суді знову ж таки з винесенням Постанови Верховного Суду. Якщо це їм вдасться тоді звернення відносно кожного імярека в Суд з позивними вимогами про повернення кредитів. Ось таке моє наївне бачення...нехай більш досвідчені форумчани поправлять.
-
Квесторе_поверніться
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 20 гру, 2019 18:26
Ethereum написав:Все те саме мені сказали. Без тиску. Прислали оригінал договору на вайбер. Все правда,що у них договір. Відмазуватися Верховним судом? Коли апеляція?
А кто вообще ставил под сомнение , что договора у факгора ? Об этом всем известно , но это не означает , что договора были законно им переданы банком . Ликвидатор банка оспаривает законность продажи кредитного портфеля бывшим руководством банка , то которое было до ввода ВА . Ликвидатор назначенный Фондом , наложил никчемность на сделку по продаже кредитного портфеля Физических лиц. Вопрос сейчас решается в Верховном Суде - кассация . Пока окончательного решения нет .
-
ALEX66
-
-
- Подякував: 256 раз.
- Подякували: 186 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 20 гру, 2019 18:34
Философ написав:Була. Представились (не запамятав). Було названо моє П.І.Б., адреса, зрозуміло - телефон, сума заборгованості початкова і на сьогодні. Сказали, що вишлють на мою адресу всі документи, що підтверджують, що я винен саме їм. Заказним. Запрошували до Києва, щоб заплатити УСЮ суму (на сьогодні) і отримати довідку, що більше їм не винен.
В 2017 г. факгор лишили лицензии на право заниматься факторинговыми операциями , кредитованием и т.д. Это уже не финансовая компания , их нет в списке Фин.компаний . Поэтому они не имеют права начислять % на сумму долга . Розпорядження #2243 от 01.06.2017 р. Нац.комиссия по держ.регулюванню у сфері ринків фінансових послуг .
-
ALEX66
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 20 гру, 2019 18:58
ALEX66 написав:Розпорядження #2243 от 01.06.2017 р. Нац.комиссия по держ.регулюванню у сфері ринків фінансових послуг
А де воно лежить?
-
Квесторе_поверніться
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 20 гру, 2019 20:04
Квесторе_поверніться написав: ALEX66 написав:Розпорядження #2243 от 01.06.2017 р. Нац.комиссия по держ.регулюванню у сфері ринків фінансових послуг
А де воно лежить?
Полистайте ветку за 2017 год или сайт Нац. Комиссии . Можно позвонить на горячую линию Нац. Комиссии , проконсультироваться по этому поводу . Также существует перечень Фин.компаний с лицензией .
-
ALEX66
-
-
-
-
Профіль
-
-
|