|
monobank (2017 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Чет 26 гру, 2019 12:48
justit написав: andresBeck написав:Ще не бачив людей, які кладуть смартфон з увімкненим екраном на картки чи портмоне з ними (це не логічно, як мінімум). Надумана проблема для більшості.
Ну а так: - телефон у flip case і там у карманчиках картки - телефон після використання блокуеться автоматично, наприклад через 30 або 40 секунд - Я захлопую flip case і кладу телефон у карман (завжди так роблю, бо знаю, що екран вимкнеться через 30 або 40 секунд) Тобто я кладу картки на увімкнений екран.Про це мова у процитованому?
Ну тоді так. Проте це скоріше виключення із правил. Крім того, flip case це для людей 40+ (ніколи не бачив людей молодше з таким чохлом, а от ближче до пенсійого віку - навалом), на яких Моно не дуже орієнтується, того це питання очевидно ніколи і не піднімалось.
-
andresBeck
-
-
- Подякував: 32 раз.
- Подякували: 5 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 26 гру, 2019 12:51
Flipcase для мене - це додатковий захист выд падіння А те, що більшість молоді, що я зустрічаю, ходять з тріснутими екранами мабудь говорить про те, що..... ну так 
-
justit
-
-
- Подякував: 1670 раз.
- Подякували: 450 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 27 гру, 2019 00:33
Друзі, хто з пакетом айрон/платина від моно ходив в зали лаунж кей (не мастеркард лаунж) - ви реєстрували в додатки візу інфініт з пакета чи все ж проходили по ворлд еліт?
-
Sain_повернувся
-
-
- Подякував: 143 раз.
- Подякували: 97 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 27 гру, 2019 01:31
sergiylfc написав:andreyiskra Не понял, в смысле, если карту с чипом поднести к телефону, в котором есть НФС, и открыт Моно, пройдет считывание карты? П.С: Всех с праздником!
Да
-
andreyiskra
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 64 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 27 гру, 2019 10:23
Sain_повернувся написав:Друзі, хто з пакетом айрон/платина від моно ходив в зали лаунж кей (не мастеркард лаунж) - ви реєстрували в додатки візу інфініт з пакета чи все ж проходили по ворлд еліт?
В додатку реєстрував MC, але доступ відкрився і по віртуальній Visa, бо ідентифікатором є номер картки. За обома картками пускають, незважаючи на те, що номер обох є виключно в додатку.
-
sauvignon
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 80 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 27 гру, 2019 10:34
sauvignon написав:В додатку реєстрував MC, але доступ відкрився і по віртуальній Visa, бо ідентифікатором є номер картки. За обома картками пускають, незважаючи на те, що номер обох є виключно в додатку.
А у Вас Infinite разве регистрируется в приложении LoungeKey? В свое время, еще в августе, активно общался с поддержкой на тему того, что Infinite нельзя зарегистрировать в приложении, на что в итоге получил ответ, что LoungeKey не работает с виртуальными картами. Но в любом случае, Infinite фактически и не нужна для LoungeKey, потому World Elite имеет точно такие же привилегии в LoungeKey. Более того, регистрация в приложении не нужна для того, чтобы пользоваться LoungeKey. Приложение фактически нужно только для удобства (поиск информации о залах и использование QR-кода). И, кстати, QR-код в приложении для World Elite не формируется. Не знаю, у всех ли так, но точно знаю, что не только у меня.
-
ingtrans
-
-
- Подякував: 111 раз.
- Подякували: 544 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 27 гру, 2019 13:08
ingtrans написав: sauvignon написав:В додатку реєстрував MC, але доступ відкрився і по віртуальній Visa, бо ідентифікатором є номер картки. За обома картками пускають, незважаючи на те, що номер обох є виключно в додатку.
А у Вас Infinite разве регистрируется в приложении LoungeKey? В свое время, еще в августе, активно общался с поддержкой на тему того, что Infinite нельзя зарегистрировать в приложении, на что в итоге получил ответ, что LoungeKey не работает с виртуальными картами. Но в любом случае, Infinite фактически и не нужна для LoungeKey, потому World Elite имеет точно такие же привилегии в LoungeKey. Более того, регистрация в приложении не нужна для того, чтобы пользоваться LoungeKey. Приложение фактически нужно только для удобства (поиск информации о залах и использование QR-кода). И, кстати, QR-код в приложении для World Elite не формируется. Не знаю, у всех ли так, но точно знаю, что не только у меня.
Честно говоря, даже не пробовал регистрировать Infinite в приложении, сразу добавил World Elite. Приложением воспользовался только для того, чтобы просматривать достуные залы, а с генерированием QR-кода тоже не справился - вообще есть эта функция в приложении? Но вход в залы LoungeKey возможен по обеим картам, проверял неделю назад в двух аэропортах за пределами Украины, просто администратор переписывал номер карт из приложения.
-
sauvignon
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 80 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 27 гру, 2019 13:25
sauvignon написав:Приложением воспользовался только для того, чтобы просматривать достуные залы, а с генерированием QR-кода тоже не справился - вообще есть эта функция в приложении?
Для World Elite у меня QR-код не формируется. sauvignon написав:Но вход в залы LoungeKey возможен по обеим картам, проверял неделю назад в двух аэропортах за пределами Украины, просто администратор переписывал номер карт из приложения.
Это само собой - для того, чтобы ходить в LoungeKey, не нужна Visa, пропускают и по World Elite.
-
ingtrans
-
-
- Подякував: 111 раз.
- Подякували: 544 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 28 гру, 2019 16:53
СЕПы вчера 27.12 после 16:00 уже не проходили, кто знает? У меня с моно ушло, а на Кредо не пришло.
-
Sagittarius
-
-
- Подякував: 352 раз.
- Подякували: 40 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 28 гру, 2019 19:25
Sagittariusпо идее должны были уйти тк опер день был увеличен на 2часа(моне нужнее  ? )
-
хуторянка
-
-
- Подякував: 20 раз.
- Подякували: 132 раз.
-
-
Профіль
-
-
|