|
Політичні дискусії архів |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Додано: Сер 05 лют, 2020 21:44
detroytred написав:+1 Можно с чем-то соглашаться или не соглашаться, но после просмотра ещё болен нагляднее становится вывод -- стратегическое мышление, уровень рассмотрения и решений. То есть роль элит (можновладцив), в чьих руках рычаги и ресурсы. Пересичный пипл, тот который грамотный в широком смысле)), может разве что поддержать. Но работать с обывателем (с большинством общества) -- задача-функция тех, у кого рычаги-ресурсы, возможности. И никто за них это не сделает. Я вот смотрю, как *бодаются* форумчане и понимаю, что прав гость насчёт силы концепции мести. Так это нет материальных выгод, потерь. А что ж тогда с можновладцив, которые бодаются за кресла, активы, реальное бабло. Причём большое бабло... З.Ы. имхо. Всё более очевидным становится - консенсус ПАПовцы и ЗЕленые нашли в пофоагментарной сдаче Неньки Западу. Мои сподiвання на хоть чушкой, хоть чучелом (но, естественно, целиком в Европу) тают. Скупой платит дважды. Только платить придётся только пересичному. Больше, чем дважды. Потому что ещё и за можновладця. Устроиться, что в сегмент здесь; что умотать в Европу, слава Богу, при наличии хороших (ключевое слово) мозгов не нерешаемая проблема, но к державе это ... Да и если что, то решать проблемы здесь придётся, по-местному, -- за бабки.
ага, тоже,при просмотре вспомнил и местных "активистов", оценивающих патриотизм по языковому признаку, вспомнил и гринжол, и Руслану, и "Плакала" .... пс припомнил  ещё Ваш пост Політичні дискусіїНо в реалиях -- Ганапольский на Прямом прямым)) текстом в студии в лоб порохофилам: что расхорохорились? В реале сколько вышло под офис во время встречи ЗЕ и пу, чтобы напомнить о красных линиях, столько и выйдет против рашки в Киеве. Что пересичный-обыватель рассудит: а нам то что, расстреливать на улицах не будут, переживем. И т.д. (конечно он утрировал, но смысл понятен).
Уже Ганапольский в студии патриотов и *патриотов* пытается показать, что задача власти -- работать с обывателем. Тем, который есть. А не смотреть друг на друга, поддерживать друг друга пламенными речами и плавать в облаках.
что любопытно, чувак-порохопропаган..., видимо не знает(забыл)  какой патриотический подъём был в Украине в 2014 и как его так похерил петро. а щас удивляется с поведения пересичного. пистец какой то
-
19yuriy91
-
-
- Подякував: 265 раз.
- Подякували: 396 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 05 лют, 2020 21:47
Козак-характерник написав:І друга частина, на яку Ви не відповіли? Чого Ви хочете конкретно? Засудження їх на державному рівні? П.С. Якщо вважаєте, що не компетентні, щоб відповісти, то так і скажіть. Я просто хочу зрозуміти Вашу позицію.
1) Покажите мне хоть одного компетентного в этом вопросе. 2) Судить кого-то на госуровне после 75 лет прошедших от ВМВ просто глупость равно как и делать из них новых героев всей страны. Пусть остаются героями в своих регионах Западной Украины и не навязываются тем для кого они героями не являются. Все равно ничего кроме очередного возбуждения ненависти внутри страны это не принесет.
-
shapo
-
-
- Подякував: 110 раз.
- Подякували: 847 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 05 лют, 2020 21:47
shapo А податки куди платять громадяни Ізраїлю, хто має подвійне громадянство? Служба в армії і інші обов'язки перед державою? Наприклад шанувати символи і т.п. Чи такого немає обов'язку в Ізраїлі? Тут не виникає протиріччя? Я не критикую. Просто зрозуміти хочу.
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2245 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 05 лют, 2020 21:55
Козак-характерник написав:shapo А податки куди платять громадяни Ізраїлю, хто має подвійне громадянство? Служба в армії і інші обов'язки перед державою? Наприклад шанувати символи і т.п. Чи такого немає обов'язку в Ізраїлі? Тут не виникає протиріччя? Я не критикую. Просто зрозуміти хочу.
Чё? Новое местечко уже себе присмотрел 
-
Аlександр
-
-
- Заблокований
- Подякував: 124 раз.
- Подякували: 276 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 05 лют, 2020 21:57
Я з самого початку не сумнівався що це фейк. Ціль цього трюку очевидна - заниження населення веде до збільшення ВВП, зменшення безробіття і інших "плюшок, які "на папері" показують економічний ріст. Також можна зробити цікавий висновок: Так як «перепись Дубилета» занижувала кількість населення можна припустити, що реальна кількість населення десь від 38 до 40 мільйонів.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 05 лют, 2020 21:57
Козак-характерник написав:shapo А податки куди платять громадяни Ізраїлю, хто має подвійне громадянство? Служба в армії і інші обов'язки перед державою? Наприклад шанувати символи і т.п. Чи такого немає обов'язку в Ізраїлі? Тут не виникає протиріччя? Я не критикую. Просто зрозуміти хочу.
Граждане Украины с вторым израильским гражданством платят налоги в Израиле и служат в армии в Израиле если попадают под закон о призыве. Ведь это же не двойное гражданство как в России и некоторых других странах, а второе. Что такое "почитать символы" когда тебя могут убить на войне или при проведении военных операций?
-
shapo
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 05 лют, 2020 21:58
shapo написав: Козак-характерник написав:І друга частина, на яку Ви не відповіли? Чого Ви хочете конкретно? Засудження їх на державному рівні? П.С. Якщо вважаєте, що не компетентні, щоб відповісти, то так і скажіть. Я просто хочу зрозуміти Вашу позицію.
1) Покажите мне хоть одного компетентного в этом вопросе. 2) Судить кого-то на госуровне после 75 лет прошедших от ВМВ просто глупость равно как и делать из них новых героев всей страны. Пусть остаются героями в своих регионах Западной Украины и не навязываются тем для кого они героями не являются. Все равно ничего кроме очередного возбуждения ненависти внутри страны это не принесет.
Зрозумів.  Чесна відповідь. Головне, що без крайнього радикалізму. П.С. Питання провокаційне: в разі гіпотетичної війни між Україною і Ізраїлем на чиєму боці будете? Просто в мене склалося враження, що Ви все ж орієнтуєтеся душею на інтереси своєї етнічної нації, переймаєтеся душею тим, що там відбувається.  Я не дарма Вас раніше запитав, Ви вважаєте себе українцем? Ви відповіли, що етнічно ні, але громадянин України. Тут і спливає така відмінність, що громадянство - це лише правовий зв'язок з державною, а душею можна вболівати за інше. Ось чому я і виступаю саме за національний тип держави, а не глобалістичний. Тобто своє завжди своє. Якщо щось не так зрозумів, то поправте.
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2245 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 05 лют, 2020 22:00
andrijk777 написав:Так як «перепись Дубилета» занижувала кількість населення можна припустити, що реальна кількість населення десь від 38 до 40 мільйонів.
Да не скромничайте, 52 млн и ни на одного меньше.
-
shapo
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 05 лют, 2020 22:06
Козак-характерник написав:Якщо щось не так зрозумів, то поправте.
Козак-характерник написав:Я не дарма Вас раніше запитала, Ви вважаєте себе українцем?
Це що було? Майбутня пластична зрада в провiдних клiнiках Ізраїля  Але ж жiнки там також служать 
-
Аlександр
-
-
- Заблокований
- Подякував: 124 раз.
- Подякували: 276 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 05 лют, 2020 22:10
Козак-характерник написав:П.С. Питання провокаційне: в разі гіпотетичної війни між Україною і Ізраїлем на чиєму боці будете? Просто в мене склалося враження, що Ви все ж орієнтуєтеся душею на інтереси своєї етнічної нації, переймаєтеся душею тим, що там відбувається.  Я не дарма Вас раніше запитав, Ви вважаєте себе українцем? Ви відповіли, що етнічно ні, але громадянин України. Тут і спливає така відмінність, що громадянство - це лише правовий зв'язок з державною, а душею можна вболівати за інше. Ось чому я і виступаю саме за національний тип держави, а не глобалістичний. Тобто своє завжди своє. Якщо щось не так зрозумів, то поправте.
Зачем приводить какие-то гипотетические случаи если уже 6й год идет невнятная война с Россией и все русские жители Украины до сих пор не перебежали на сторону врага предав Украину?
-
shapo
-
-
-
-
Профіль
-
-
|