Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 54405441544254435444 ... 7544>
Повідомлення Додано: Вів 11 лют, 2020 00:40

zРадио написав:
  budivelnik написав:Те що в ЗСУ прийнято віддавати накази українською і іншої мови не буде - не заперечує ніхто...крім диванного стратега зрадіо.
Ну надо же - украиноязычный получил приказ на русском и прекрасно его понял. Общаются кто на украинском, кто на русском, кто на суржике. И работают слаженно, не боясь оказаться спиной к другому.

По мнению диванного вояки budivelnik - это непостижимо и неправильно. А по мнению настоящих защитников Украины - условность, на которую у них нет времени, защищая себя, боевого товарища и свою землю!
1 Покажи мені устав ЗСУ написаний на російській чи будь якій відмінній від української мови
Не можеш - то поясни чому?
2 Я за радянського союзу віддавав накази українською.....і що?
Їх навіть виконували... в моїй роті.
Але у випадку будь-якої більш серьозної заварушки - я змушений був би проводити перемовини з керівництвом і передавати накази керівництва підлеглим - виключно російською

Тому
Те що росіянин розуміє українську, а українець російську - не говорить про те що в армії закони повинні бути написані і одною і другою
В українській армії - команди -закони - українською ( мати інтернаціональною)
в російській - російською
в німецькій - німецькою

І те що ти тут пишеш російською - не робить російську-Держаною для України,це просто мова спілкування, а те що ти в Україні при спілкуванні з українцями використовуєш російську-говорить про те що ти більший неук ніж я.
Бо я твою використовувати можу - я розумний знаю дві
а ти не можеш - ти напіврозумний напівнеук...при цьому ще й не вихований неук,бо тільки нехлюй і бездара лізе з своїми правилами в чужий монастир...
ПС
При цьому на російських ресурсах - ти можеш використовувати російську без обмежень і будеш виглядати при цьому прФФесором.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 11 лют, 2020 00:47

detroytred написав:Торможение роста наступает не от роста процента налога.
Перекрутили
Не тормозіння відбувається від росту податків
А швидкість розвитку зменшується з ростом податків
Поясню на пальцях
Бізнес заробив суму нехай 1 млн в рік
Власник приймає рішення по розподілу
0,3 млн на податки
0,3 млн на власне споживання
0,4 млн на розвиток....
В цей самий час такий самий бізнес в Німеччині заробив 10 млн
Такий самий власник приймає рішення в тих же пропорціях
3 млн податки - пенсіонери аплодують
3 млн власне споживання - існуючий бізнес аплодує
4 млн на розвиток - емігранти аплодують бо створенні нові робочі місця...

Питання на засипу
Як українському бізнесу який вкладає 0,4 млн і є в десять разів менший - нагнати німецький?
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 11 лют, 2020 00:48

budivelnik написав:
  Козак-характерник написав:Модель за формою може бути одною, а внутрішній зміст зовсім протилежний формі. От зараз в нас начебто ринкова економіка, а по суті - феодалізм.
У нас зараз одночасно капіталістична економіка з законодавством соціалістичного спрямування.
І саме тому ,що економіка не в стані спродукувати блага яких вистарчає для виконання законів прийнятих за соціалізму - й створює умови по яким
для Лакшмі Міттала - треба створювати умови(точніше не бачити що він не дотримується екологічного законодавства) по яким він не виведе свої інвестиції
Для філіп моріса - зменшувати акциз (знову ж не помічаючи що в європі філіп моріс з бті виплачують в рази більші акцизи)
і так далі і тому подібне - а все тому що в законі прописано
безкоштовна медицина,безкоштовна освіта.субсидії навіть для власників житла вартістю в мільйон... безкоштовний проїзд.... на нижньому рівні у Львові видається постанова про безкоштовне використання туалетів у всіх комерційних закладах міста...і такого популізму - хоч греблю гати
А існуючий розвиток бізнесу не в стані виконати й 30% від вже прийнятого... того вибірково виконуємо .на виборах обіцяємо одне - а робимо інше,інвесторів дуримо ,бо на стандартні умови вони не підуть

Останнє
Купив Ахметов за 200 млн якийсь там будинок... а Межигірря чомусь навіть не розглядав...Хочете знати чому?
А тому що купи він Межигірря-дейтройт з зрадіо і різними там Лєщенками і Наємами - відразу піднімуть хай... і заберуть (а не відкуплять ) в Ахметова Межигірря
От і виходить
ті в кого є гроші - вкладають їх туди де до власності не дотягнуться правдолюбці.

Це все вірно про популізм і рудименти соціалістичною законодавства. Існуючі соціальні забов'язання, що взяла на себе держава не здійснені. Питання...Як державі збагатитися? І хто такі стратегії по збагаченню повинен генерувати? Пересічний робітник? Чи менеджери різних рівнів? Це я не лише про бізнес і виробництво кажу, а на всіх рівнях до державних управлінців. Хто повинен виконувати ту розумову працю? Ось на що акцент ми робимо. А те, що Ви кажете, ми ж не заперечуємо. Просто переставляємо правильно акценти. Є головне, а є другорядне, побічне від головного.
Козак-характерник
2

Подякував: 2244 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 11 лют, 2020 00:51

zРадио написав:со всем уважением, в споре с ЛАД я всецело на его стороне, и вообще как-то грустно от превращения ветки в православный вестник :?

Це природньо, що ми маємо різні точки зору і оцінки. :)
Козак-характерник
2

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 11 лют, 2020 00:53

M-A-X написав:
  Козак-характерник написав:
  M-A-X написав:А может я не хочу ни в ЕС, ни в ТС. Но вопрос так даже не стоял. Понимаете о чем я?

Звісно розумію, але ми всі іноді вимушені обирати в тих умовах, які створені не нами.

Это не значит, что мы должны выбирать.
Пускай планы тех, кто хочет нас поссорить, проваляться.

1.
http://www.ictsd.org/bridges-news/%D0%B ... 1%82%D0%BE
https://www.eurointegration.com.ua/rus/ ... 6/7081760/
2.
https://books.google.com.ua/books?id=Px ... A1&f=false

От "бумажных теоретиков":
http://ief.org.ua/wp-content/uploads/20 ... ry_rus.pdf

Повторяем кратко:
http://izvestia.kharkov.ua/on-line/poli ... 59404.html
Все эти "реформы" - идеальны, но при 100% отсутствии нарушений списываемых у нас на "коррупцию" - за короткий промежуток времени рост состояний(на 99% криминальных) и наоборот - обнищание основных масс населения.

При чём о "конечном результате" глобализации - умалчиваем.
Это Вам расскажут те, у "кого Лондонская прописка".
Kudrjavuy

Подякував: 746 раз.
Подякували: 887 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 11 лют, 2020 00:55

Re: Політичні дискусії

Козак-характерник написав:Як державі збагатитися? І хто такі стратегії по збагаченню повинен генерувати? Пересічний робітник? Чи менеджери різних рівнів? Це я не лише про бізнес і виробництво кажу, а на всіх рівнях до державних управлінців. Хто повинен виконувати ту розумову працю? Ось на що акцент ми робимо. А те, що Ви кажете, ми ж не заперечуємо. Просто переставляємо правильно акценти. Є головне, а є другорядне, побічне від головного.
Чи багато ви збагатились від порад ззовні?
А скільки втратили слідуючи зовнішнім порадам?
То чому Ви вважаєте що... хтось...для Вас...зробить щось...що дасть можливість менше працювати і більше отримувати?
Як тільки ви подібного очікуєте - так відразу ви перетворюєтесь в сектанта рудимента соціалістичного законодавства..
Адже саме там гарно розписано як вам всі повинні віддавати і чомусь погано (а точніше зовсім) не показано звідки взяти.

От і виходить
Або ви усвідомлюєте що формація змінилась і з
соціалістичної - популістичні обіцянки всього і всім , без пояснень звідки
на
капіталістичну - тобі ніхто нічого не винен,хочеш можеш працювати , хочеш можеш гордо спати під парканом....

Якщо усвідомили-по крихтам змінюєте своє життя на краще в конкурентній боротьбі з такими самими як сам
або не усвідомлюєте... і гордо спите в картонній коробці під парканом.
Востаннє редагувалось budivelnik в Вів 11 лют, 2020 00:57, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 11 лют, 2020 00:55

budivelnik написав:Те що росіянин розуміє українську, а українець російську - не говорить про те що в армії закони повинні бути написані і одною і другою

Причем здесь вообще россияне? Речь об украинцах, которые бывают, как бы тебе этого ни хотелось, не только украиноязычными.

Насчет официального статуса украинского языка я не спорю. Единственный государственный - это правильно.

Но ты ведь говоришь другое - ты говоришь, что русский язык вообще несовместим со службой в ВСУ.

budivelnik написав:а те що ти в Україні при спілкуванні з українцями використовуєш російську-говорить про те що ти більший неук ніж я.

Утверждение лишено логики. Русский - такой же исторический язык Украины, как и украинский. На нем написано не меньше научных и культурных трудов, нежели на украинском. И написано не под дулом автомата и не по Валуевскому циркуляру...

budivelnik написав:При цьому на російських ресурсах - ти можеш використовувати російську без обмежень і будеш виглядати при цьому прФФесором.

А зачем мне это? Я и на родных мне украинских ресурсах могу без ограничений использовать русский. До интернета ни один ксенофоб все равно не доберется, а существование русской версии украинских медиа (включая, кстати, finance.ua) говорит о ее востребованности среди украинцев!
Востаннє редагувалось Радіо в Вів 11 лют, 2020 00:57, всього редагувалось 2 разів.
Радіо

Подякував: 3336 раз.
Подякували: 7219 раз.

Профіль

16
8
1
4
Повідомлення Додано: Вів 11 лют, 2020 00:56

sal написав:
  ЛАД написав:история должна быть не СВОЯ, а объективная.
Может, предлОжите ещё свою математику, свою физику и т.д.

Можно предложить своих ученых.
Но вот историю УССР куда отнести? к своей истории.. или к несуществующей, запрещенной..

Будет и такой раздел.
Но только переиначат так, что там не останется ничего кроме ""геноцид крымских татар", "голодомор", "коллективизация", ВОВ, .... "Крым 2014", "оккупация Донбасса",...".
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Вів 11 лют, 2020 01:00

Re: Політичні дискусії

zРадио написав:Но ты ведь говоришь другое - ты говоришь, что русский язык вообще несовместим со службой в ВСУ.
не перекручуй
Розумні україномовні громадяни України - знають дві мови і користуються з друзями - тою на якій до них звертаються,
з ворогами - своєю
Розумні російськомовні громадяни України - знають дві мови і до друзів звертаються на якій вважають за краще для друзів, до ворогів на російській
Є ще телепні ,які прожили 30-60 років в Україні-і куди б не приперлись вимагають від усіх щоб до них звертались виключно на російській.
Що з телепня візьмеш?
  zРадио написав:Я и на родных мне украинских ресурсах могу без ограничений использовать русский.
Використовувати - можеш
Просто цим показуєш що потрапляєш в категорію телепнів і при цьому ніхто тобі забороняти бути телепнем - не буде.
Як ти виглядаєш це ж твій вибір
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 11 лют, 2020 01:06

budivelnik написав:
  Козак-характерник написав:Як державі збагатитися? І хто такі стратегії по збагаченню повинен генерувати? Пересічний робітник? Чи менеджери різних рівнів? Це я не лише про бізнес і виробництво кажу, а на всіх рівнях до державних управлінців. Хто повинен виконувати ту розумову працю? Ось на що акцент ми робимо. А те, що Ви кажете, ми ж не заперечуємо. Просто переставляємо правильно акценти. Є головне, а є другорядне, побічне від головного.
Чи багато ви збагатились від порад ззовні?
А скільки втратили слідуючи зовнішнім порадам?
То чому Ви вважаєте що... хтось...для Вас...зробить щось...що дасть можливість менше працювати і більше отримувати?
Як тільки ви подібного очікуєте - так відразу ви перетворюєтесь в сектанта рудимента соціалістичного законодавства..
Адже саме там гарно розписано як вам всі повинні віддавати і чомусь погано (а точніше зовсім) не показано звідки взяти.

От і виходить
Або ви усвідомлюєте що формація змінилась і з
соціалістичної - популістичні обіцянки всього і всім , без пояснень звідки
на
капіталістичну - тобі ніхто нічого не винен,хочеш можеш працювати , хочеш можеш гордо спати під парканом....

Якщо усвідомили-по крихтам змінюєте своє життя на краще в конкурентній боротьбі з такими самими як сам
або не усвідомлюєте... і гордо спите в картонній коробці під парканом.

Я давно вже нічого не від кого не очікую. :P Але мова не про мене. Всі не можуть мати свою справу і бізнес. Є наймані працівники, що виконують певну роботу. Є керівники, що і приймають рішення, щоб виробництво стало ефективним. В цьому випадку нічого не залежить від робітника найманого. Всі ж не можуть бути керівниками, хтось повинен і виробляти, виконувати фізичну працю. От керівник і повинен організувати все те, щоб цей механізм запрацював як годинник. І якщо годинник поламався, то своєчасно його відремонтувати. :) Ну це ми вже в хащі менеджменту підприємства ліземо, тут фахова дискусія потрібна. Я до неї зараз не готовий.
Востаннє редагувалось Козак-характерник в Вів 11 лют, 2020 01:09, всього редагувалось 1 раз.
Козак-характерник
2

Профіль

#<1 ... 54405441544254435444 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей