Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Долярчик написав:...о, я придумав нове гасло! - забудуємо їх разом! ))))
Між вулицями Городоцькою та Голубовича у Львові збудують житловий комплекс
на місці промислових будівель заводу автотракторних запчастин пропонують збудувати житловий комплекс із трьох будинків, а також багатофункційний будинок. Крім цього, між Городоцькою та Голубовчиа з’явиться пішохідна вулиця, а також добудують тупикові вулиці Кооперативну та Голубовича. http://tvoemisto.tv/news/mizh_vulytsyam ... 06460.html
Долярчик написав: - то що є/залишається добре під довготривалу оренду?
Будь яка нерухомість, що зручна для людини по багатьом критеріям: близькість до роботи, насиченість інфраструктури, транспортне сполучення. Врешті решт, чим нашпигована хата і її стан, ціна. Багато суто індивідуальних факторів. Так взагалі то, якщо не в центрі, то краще новобуд.
Долярчик написав:...давно хотів запитати - от в Києві всі знають, що однуха біля метро - це найкраший варіант...
investorkiev написав:однушка возле метро. Вечная ценность.
- а у нас, який аналог? - центр - то подобово! - то що є/залишається добре під довготривалу оренду?
Идёшь по улице (едешь в ОТ) в рабочее время и смотришь по сторонам: где большие ч0рные джЫпы тесно припаркованы - это Илитный райончик. Тут крутится бабло и водиЦЦа много богатых щедрых буратин.
Реконструкція старого трамвайного депо на «Сахарова» у так званий креативний простір, вочевидь, перетворилась на чергову скандальну аферу Андрія Садового і його команди. Чиновники ЛМР так спішили вгодити Бургомістру та надати можливість друзям мера безкоштовно у центрі міста відкрити торгово-офісний центр з нотками «креативу», що банально порушили низку законів. https://rozvytok-hromady.com/gospodarsk ... 7HnxxNY3sQ
Що ми отримуємо у кінцевому результаті: Садовий «проштовхуючи» бізнес інтереси своїх друзів, які є власниками ТзОВ «Лем Стейшн», разом із свою командою чиновників, не лише безкоштовно віддає їм ласий кусок комунальної землі у центрі міста, ай грубо порушує містобудівні закони.
Біля трамвайного депо на Промисловій збудують житловий квартал, офіси та готель.
Висота однієї з будівель комплексу сягатиме 15-ти поверхів.
Площа ДПТ охоплює 3,31 га, частину з якої займають виробничі складські приміщення. Натомість, згідно з детальним планом, 1,47 га займатиме проєктований житлово-громадський комплекс на 15 поверхів. У північній частині території планують розташувати комерційно-офісний комплекс із апарт-готелем та низку майданчиків для відпочинку дітей та дорослих. http://tvoemisto.tv/news/bilya_tramvayn ... 06490.html
Додамо, що поруч, на території колишнього нафтомаслозаводу, вже погодили будівництво великого житлового комплексу
jump написав:Реконструкція старого трамвайного депо на «Сахарова» у так званий креативний простір, вочевидь, перетворилась на чергову скандальну аферу Андрія Садового і його команди. Чиновники ЛМР так спішили вгодити Бургомістру та надати можливість друзям мера безкоштовно у центрі міста відкрити торгово-офісний центр з нотками «креативу», що банально порушили низку законів. https://rozvytok-hromady.com/gospodarsk ... 7HnxxNY3sQ
Що ми отримуємо у кінцевому результаті: Садовий «проштовхуючи» бізнес інтереси своїх друзів, які є власниками ТзОВ «Лем Стейшн», разом із свою командою чиновників, не лише безкоштовно віддає їм ласий кусок комунальної землі у центрі міста, ай грубо порушує містобудівні закони.
Була б незалежна судова система, тут би ім і кінець! Але, але. Але треба погодитись, що мешканцям поруч такий торгово-офісний центр з нотками «креативу» незавадить, егеж?
jump написав: "Садовий «проштовхуючи» бізнес інтереси своїх друзів, які є власниками ТзОВ «Лем Стейшн», разом із свою командою чиновників, не лише безкоштовно віддає їм ласий кусок комунальної землі у центрі міста, ай грубо порушує містобудівні закони."
Я повністю проти таких дій Садового. Я втратив із-за нього гроші. Мої знайомі ліванці хотіли там збудувати мечеть, а Садовий відмовив, незважаючи на захмарну вигоду. Погоджуюся з jump, треба припиняти цей расизм. Надіюся осінню оберуть якогось інтернаціоналіста.
Востаннє редагувалось awant в Чет 13 лют, 2020 14:38, всього редагувалось 1 раз.
awant написав:jump написав: "Садовий «проштовхуючи» бізнес інтереси своїх друзів, які є власниками ТзОВ «Лем Стейшн», разом із свою командою чиновників" Я повністю проти таких дій Садового. Я втратив із-за нього гроші. Мої знайомі ліванці хотіли там збудувати мечеть, а Садовий відмовив, незважаючи на захмарну вигоду. Погоджуюся з jump, треба припиняти цей расизм. Надіюся осінню оберуть якогось інтернаціоналіста.
Молодець Садовий! В центрі греко-католіцькій столиці мечеть будувати??? Сиризлі? Не припухли ви, ліванці? На Сихів чи за окружну, а краще назад, в Ліван.
Я теж проти мечеті. Нічого старого не руйнувати ,а ніяких мусульманів нам не треба. Навіть нехай москалі ходять в свою церкву,ми не бидло аксьонова,що руйнує церкви. На Німеччину подивіться і порівняйте Гамбург 20 років назад і тепер.
change_pm написав: "Молодець Садовий! В центрі греко-католіцькій столиці мечеть будувати??? Сиризлі? Не припухли ви, ліванці? На Сихів чи за окружну, а краще назад, в Ліван."
Так не можна, ми усі раби божі, незалежно від місця проживання. Комусь у цьому житті повезло, а комусь не дуже (напр. чорні, чи підери, чи ...). Але потрібно жити далі. Щодо купівлі, для здачі в оренду. Криза 2008 року має стати хорошим навчальним прикладом по цій темі. Тенденція цін і доходів 2007-2009 років буде проектуватися на 2020-2022, якщо почнеться реальне кредитування.
Востаннє редагувалось awant в Чет 13 лют, 2020 14:37, всього редагувалось 1 раз.